punctueel

De chauffeuse waserg vriendelijk. ze belde mij toen ik nog in de trein zat. Erg prettig voor mij om te weten dat ze klaar stond en op welke plek.

Vriendelijk én op tijd!

Zeer vriendelijk en ruim op tijd voor vertrek en aankomst.

Makkelijk en goed geregeld

Taxi was op tijd en netjes. Makkelijk te regelen via de website. Heb wel erg veel mails gekregen, is misschien niet altijd nodig.

Wat een gemak!

De taxi was mooi optijd. De taxi was schoon. De chauffeur vriendelijk en de rit verliep voorspoedig. We zijn zeer tevreden.

Volgde wat moeizame route, maar ok

Was wat ‘te’ laat op afgesproken plek en niet hond(je) vriendelijk. Ik heb deels zelf de bagage geladen.

Vriendelijke chauffeur

De rit is prima gegaan en een zeer vriendelijke chauffeur mooie auto

Heel fijn een taxi online te reserveren. Wegens de drukte op de weg was de taxi wat later, maar het weer was goed en je stel je er op in het kwartiertje is zo om en net op tijd op onze plaats van bestemming.

Goede service en duidelijke communicatie

Wij konden makkelijk via de website de ophaaltijden wijzigen. Chauffeur belde netjes op dat hij 5 tot 7 minuten later zou zijn, hij kwam uiteindelijk toch nog op tijd. Nette bus en hij reedt erg netjes. Ik zou zeker sneleentaxi aanbevelen!!

prima op tijd netjes gereden.

Nette chauffeur

Prima op tijd, vriendelijke chauffeur.

De taxi was keurig op tijd, 5 uur in de ochtend. De chauffeur was een vriendelijke man en de rit verliep prima. Ruim op tijd in Eindhoven. Zeker een aanrader!

helemaal goed

hij was op tijd vriendelijk en had een goed voorkomen [beleefd]

Super!!!

Alles verliep heel soepel. Heel aardige medewerkster.

goede snelle service taxi op tijd en vriendelijke chauffeur

Prettig

Precies op tijd en een goede nette chauffeur. Wordt vervolgd.

Helemaal top!

Keurig op tijd, sympathieke chauffeur, prima rijstijl.

Optijd, aardige kerel, schone auto, niks op aan te merken, gewoon top!

Top geregeld

We waren met veel vertraging met de trein gereisd. De laatste aansluiting niet gehaald. Onderweg een taxi geregeld. Stond op tijd op de afgesproken plaats, vriendelijke chauffeur.

op tijd en fijn g

reden

Heb het zeer positief ervaren

Betrouwbaar

De taxi water een paar minuten voor de afgesproken tijd. De chauffeur heeft ons prima geholpen

Het was een prettige en gezellige rit.

Keurig op tijd de chauffeur was prettig in de omgang helemaal top.

En correct .

Precies op tijd was de taxi aanwezig. Van te voren nog even telefonisch eea met ons afgestemd. Uitstekende ervaring!!

De taxi was perfect op tijd zoals afgesproken.

Taxi perfect toppie zeer aan te bevelen!

Heel positief!

Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Echt top!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht