Betrouwbaar

Betrokken, en meedenkende chauffeur. Hij plant de rit zodanig sat de wachttijd tot een minimum beperkt blijft.

Op tijd, snel en vriendelijk!

Heerlijk als er geen zorg is voor het optijd zijn, iemand te treffen die haar job leuk vindt. Goed lachs en vriendelijk in gesprek gaat je veilig op bestemming brengt.

Is prima gegaan, aardige chauffeur

Alles volgens afspraak verlopen.

Stipt op tijd,perfect!!

Wat een geluk dat wij het geregeld hadden met ons 8en. Naar en van GelreDome na een concert,wij konden gelijk weg terwijl andere mensen wel een uur moesten wachten vanwege de drukte.

heel goed

de chauffeur was keurig op tijd en hij belde nog dat hij er aan kwam.

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijk en op tijd is ook erg belangrijk, ik ben tevreden

was goed geregeld heen en terug reis haarlem- schiphol

was goed geregeld, aardige chauffeur heen en chauffeuse terggaande mooi op tijd zeker voor herhaling vatbaar

Ik was tevreden. En de chauffeur was optijd en vriendelijk

Goede service. Goed op tijd. Heel vriendelijk

Chauffeur was op tijd. Wat heel erg prettig is. Zelfs 5 minuten eerder. Kinderstoeltje erin gezet .koffers allemaal netjes in de bis gelegd. Ging heel erg relaxed allemaal. Netjes afgeleverd in Eindhoven. Wij zijn erg positief over deze taxirit.

Zeer vriendelijk en professioneel

Perfect op tijd. Zeer vriendelijke benadering, fijne rijstijl en zeer behulpzaam met onze zware koffers.

Taxirit goed geregeld

Taxi was mooi op tijd . Vriendelijke behulpzame chauffeur .

Taxichauffeur kwam mooi op tijd en was vriendelijk

Dit was mijn eerste keer en verliep prima. Verbeterpuntje is dat je minimaal een bepaalde tijd van te voren moet reserveren. Handig zou zijn dat je ook een wenstijd kan aangeven, dat mocht er capaciteit zijn je eerder opgehaald kan worden ( na bv telefonisch contact)

Zeer geduldig en vriendelijk

Ik kwam zelf van n andere locatie en was dus gehaast. De chauffeur bleef zeer geduldig en vriendelijk en dacht met me mee. Heb je je auto goed op slot en al je spullen mee. Heel fijn was dat

super fijne chauffeur

super fijne chauffeur topper !!!!

Snel, mooi op tijd en vriendelijk.

Chauffeur was stipt op tijd om ons in de nacht naar Schiphol te brengen. Hij was vriendelijk, reed lekker door en hielp met de koffers in en uitladen.

Perfecte rit

Taxi was makkelijk te regelen. De chauffeur was keurig op tijd en bijzonder vriendelijk. Vroeg of het klimaat in de taxi comfortabel was voor ons en reed prettig. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding heel goed. Pluim voor jullie!

alles verliep prima

afspraak was vlot taxi was op tijd rit was prettig nergens iets op aan te merken

Mijn ervaring is top

Nette chauffeurs op de terugweg netjes gewacht ondanks de vertraging.

Had om 21.00 uur een taxi gereserveerd maar we kwamen eerder aan. Gebeld en binnen 10 minuten stond de taxi er. Taxichauffeur heeft ons keurig geholpen. Topbedrijf!!!!

Prima geregeld

De taxi verscheen op de afgesproken tijd en bracht mij snel naar Schiphol.

Mooi op tijd leuke en spraakzame chauffeur, behulpzaam en vriendelijk

Prima, op tijd met melding dat hij in aantocht was

Niets aan de eerste zin toe te voegen

Keurig

Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur

Op tijd en goede service.

Chauffeur stuurde een berichtje dat hij iets later kwam en dat vond ik zeker fijn om te weten.

Prima service: op tijd, vriendelijk, behulpzaam. Kortom heel goed.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht