Mooi op tijd leuke en spraakzame chauffeur, behulpzaam en vriendelijk

Prima, op tijd met melding dat hij in aantocht was

Niets aan de eerste zin toe te voegen

Keurig

Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur

Op tijd en goede service.

Chauffeur stuurde een berichtje dat hij iets later kwam en dat vond ik zeker fijn om te weten.

Prima service: op tijd, vriendelijk, behulpzaam. Kortom heel goed.

snel geregeld, voor een goed bedrag, contact was fijn en duidelijk met de taxi chauffeur was er optijd.

Respectvol en vriendelijk

Onze chauffeur moest even op ons wachten maar deed zeer respectvol en vriendelijk!!

Goede chauffeur

Goede taxi rit gehad. Er was zelfs een kinderstoel aanwezig voor de 5jarige. Aardige chauffeur. Reed goed en veilig thuis afgezet. Makkelijk te reserveren en online te betalen. Was ruim op tijd aanwezig.

Geweldig aardig en behulpzame chauffeur!

Was ruim op tijd op ons adres. Stuurde een berichtje dat hij er al was en op ons wachtte. Zijn rijstijl was goed en voelde vertrouwd. Enorm aardige kerel en heel behulpzaam met de koffers. Kortom, een heel fijne ervaring en gaan we zeker vaker boeken!

Taxi was keurig op tijd

Alleen moesten we hem helpen met de route naar Rotterdam airport vanaf ons pand. Verder goed geregeld zelfs met de vertraging van 2,5 uur

Keurig op tijd, correcte chauffeur !

Bijzondere opgewekte, aardige chauffeur hielp met bagage keek of wij niets vergeten waren en was uitermate correct. Wij waren zijn laatste rit van zijn nachtdienst , petje af voor Paul hoor!

Makkelijk en snel geboekt, voordelig. En keurig op tijd, fijne rit! Wel met taxi keurmerk geboekt, dat is die paar euro waard!

Beide ritten top chauffeurs.

Mooi op tijd en vriendelijke chauffeurs. Anbevolen.

Super fijne service

Ik heb een aantal ritten geboekt voor een dag en dit ging heel goed. Ook heb ik ondertussen contact gehad met klantenservice en die hebben mij ook ontzettend goed geholpen.

Taxi was op tijd ,en vriendelijke chauffeur

ik heb een positieve ervaring gehad

van te voren werd door de chauffeur contact opgenomen, waar ik me bevond en gelijk werd afgesproken waar ik hem en zijn taxi kon vinden verder vroeg de chauffeur mij ook nog of hij mij voor de afgesproken tijd mocht ophalen. ik maakte voor de eerste keer gebruik van" snel een taxi," maar ik had een positieve ervaring zoals bovenstaand vermeld.

Punctueel en netjes

Keurig op tijd, keurig gereden en een keurige behandeling!

Prima geregeld

Taxi mooi op tijd zoals afgesproken

Taxi netjes op tijd zowel op heenreis als op terugreis. Vriendelijke en servicegerichte chauffeurs.

Mooi op tijd en goede service.

Taxi was mooi op tijd en de chauffeur erg aardig en behulpzaam,

Keurige auto en zeer vriendelijke chauffeur en op tijd

Goede chauffeur en een aardige vent!

Had bij aankomst vertraging maar bracht me desondanks snel en veilig op de lichthaven.

In één woord: fantastisch

Strak op tijd, aardige chauffeur. Wat wil je nog meer?

SNEL!

Snel en betrouwbaar.