Mooi op tijd en goede service.

Taxi was mooi op tijd en de chauffeur erg aardig en behulpzaam,

Keurige auto en zeer vriendelijke chauffeur en op tijd

Goede chauffeur en een aardige vent!

Had bij aankomst vertraging maar bracht me desondanks snel en veilig op de lichthaven.

In één woord: fantastisch

Strak op tijd, aardige chauffeur. Wat wil je nog meer?

SNEL!

Snel en betrouwbaar.

Bijzonder slecht

5 dagen van te voren 2 busjes besteld voor vervoer na een bruiloft. Een paar uur voor de tijd wordt deze geannuleerd middels een standaard mailtje. Toevallig dit mailtje gelezen, anders hadden we met 16 gasten s'nachts gestaan.

Hele nette chauffeur

Hij was een paar minuten later en belde netjes op. We waren ruimschoots op tijd op de plaats van bestemming. Nette auto en chauffeur. Helemaal goed dus.

Op de dag van de bruiloft taxi rit geannuleerd

Wij hadden een taxi gereserveerd voor een bruidspaar en een aantal gasten. Dit stond ook in de reservering bij opmerkingen (dat het dus om een bruidspaar ging). Op de dag van de bruiloft om 11.48 uur kreeg ik een mail, dat de taxi rit geannuleerd werd….. Voor ons was het niet meer te doen om iets anders te regelen. Jammer dat dit niet eerder is gedaan, dan hadden we nog iets anders kunnen regelen. Één woord: teleurgesteld.

Erg slecht

Ruim van te voren geboekt,denk je t goed te regelen. 60 euro betaald voor een rit van 10 min. Taxi kwam 40 min. later. De hele tijd buiten zitten wachten met mn gezin. Taxichauffeur had gebeld dat vorige klanten later instapten,dus dat hij later er zou zijn. Dan belt hij om door te geven dat klanten telefoon in taxi hadden laten liggen, dus hij bracht telefoon terug en zou er nog later zijn. 1ste keer,nooit meer!!!!

Mooi op tijd

Slecht

Ik had onlangs een slechte ervaring met Sneleentaxi. Op 28 augustus 2023 bestelde ik een rit om 12:00 van Schiphol naar Almere. Helaas heeft de taxi ons achtergelaten omdat wij volgens hem te laat waren. De taxi chauffeur heeft de aankomst tijd van het vliegtuig gehanteerd in plaats van de door mij opgegeven tijdstip van 12:00. Wat voor zin heeft het om mij te vragen hoe laat ik opgehaald wil worden als hij toch een andere tijdstip gaat aanhouden ? Bovendien was de chauffeur niet erg vriendelijk. Verder toonde hij geen begrip voor het feit dat wij met twee jonge huilende kinderen stonden op Schiphol. Ik had gauw door dat er met de chauffeur niet viel te praten, dus besloot ik contact te nemen met Sneleentaxi. Van de centrale kreeg ik ook te horen dat Sneleentaxi geen rekening houd met de door de klant opgegeven aankomsttijd. Verder konden zij niks meer voor mij betekenen en hebben zij mij een cadeaubon ter waarde van 20 euro gegeven voor het boeken van mijn volgende rit. De 20 Euro dekte bij verre lang niet alle taxi kosten voor die dag. Ik was mijn geld kwijt bij Sneleentaxi en ik moest ook een andere taxi betalen om naar huis te gaan. Er zijn duidelijke wat verbeterpunten wat betreft klantenservice. Zij zijn niet flexibel en hierdoor zal ik nooit meer gebruik maken van hun diensten. Ik hoop dat het bedrijf deze kwesties kan aanpakken, zodat toekomstige klanten een betere ervaring hebben.

Helemaal top

Professioneel

Nu drie keer gebruikt. De eerste twee keer ging allemaal vlekkeloos. Derde keer kwam de taxichauffeur helaas niet opdagen maar complimenten voor de adequate afhandeling van de klacht hierover. Ze hebben een uitstekende customer service. Ik zal gebruik blijven maken van hun diensten.

Keurig op tijd nette chauffeur.

Ideaal, goede service

Chauffeur was mooi op tijd, vriendelijk. En voor de deur van vliegveld afgezet. Voor herhaling vatbaar.

Perfect, op tijd en vriendelijke chauffeur

Goede ervaring, zie bovenstaande.

Alleen maar lof Taxi was er op tijd Hele aardige , behulpzame taxichauffeur Betalen online was fijn , vast bedrag en klaar Voor herhaling vatbaar Geen aandachtspunten gevonden

Het was een fijne chauffeur en erg behulpzaam we hebben een fijne rit gehad

Taxi kwam stipt op tijd. Rijstijl rustig, niet gejakker. Beleefde chauffeur.

Precies op de afgesproken tijd.

De chauffeur kwam precies op de afgesproken tijd. Hij was behulpzaam en de auto zag er netjes uit.

Gemakkelijk en zonder problemen geregeld.

Gemakkelijk on-line geregeld, keurig afgehandeld en op tijd onze bestemming bereikt.

Taxi was na belletje vooraf iets eerder.

Gezellige rit

Goede prijs en ook nog een gezellige chauffeur. Dat maakt een vroege morgen rit een stuk leuker. Volgend jaar boek ik weer via sneleentaxi.nl.

De taxi was keurig op tijd, zowel de heen als de terugreis. Vriendelijke chauffeurs. Snelle bevestiging van de ritten.

Heeeeeel goed.

Op tijd - vriendelijk goede soepele rit , TOP.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht