Reactie van het bedrijf
Beste Vincent,
Bedankt voor je review. Ik wil ten eerste benadrukken dat we het erg jammer vinden dat je taxirit niet is doorgegaan. Uiteraard is dit ook niet wat wij graag zien gebeuren. Ik zie dat je contact met ons hebt gehad over deze situatie, waarvoor dank.
Mijn collega's hebben je klacht opgepakt en afgehandeld volgens onze voorwaarden, nadat de chauffeur van je rit ons hierover ook al had bericht. Bij elke rit hanteren wij een vaste wachttijd voor de chauffeur én de klant, allebei de kanten op is dit 10 minuten. Dit doen we zodat het altijd voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht wordt en waar zij recht op hebben; dit vinden we wel zo eerlijk, ook richting jou als klant!
Helaas was jij bij je taxirit later dan 10 minuten na de tijd waarop je de rit had gepland aanwezig. Vaak komt het nog voor dat chauffeurs dan iets langer kunnen wachten, maar op een nacht in het weekend hebben chauffeurs nou eenmaal een drukke planning, dus helaas was dit voor jouw chauffeur niet mogelijk.
Als een rit niet doorgaat doordat de klant te laat is, moeten wij de chauffeur altijd uitbetalen voor die rit. Dat zijn onze voorwaarden, en daar moeten wij onszelf ook aan houden. Uiteraard zijn hier wel eisen aan verbonden: een chauffeur moet correct bewijs kunnen aanleveren dat hij op tijd op de juiste locatie was, lang genoeg heeft gewacht, en contact met jou als klant heeft gezocht. Jouw chauffeur heeft dit bewijs allemaal kunnen aanleveren, wat dus aantoont dat je helaas zelf niet op tijd bij de rit was.
Uiteraard vinden wij het echt spijtig dat je rit niet is doorgegaan. Om je dus nog enigszins tegemoet te komen hebben wij je wel uit eigen zak nog een deel van het bedrag teruggegeven. Maar omdat wij de chauffeur wel moeten uitbetalen, aangezien je zelf te laat was voor de taxi, kunnen wij helaas niet meer voor je betekenen. Mocht je nog een keer een taxi nodig hebben, weet dan dat we alsnog altijd voor je klaar staan! Ik weet zeker dat we je een fijne reiservaring kunnen bieden.
Met vriendelijke groet,
Sybren van sneleentaxi