Uitstekende ervaring

Taxi was er precies op tijd, heeft onze koffers ingeladen, geholpen met de kids achterin zetten. Bij het vliegveld ook weer uitgeladen. Taxi zeer schoon. Niks dan positieve woorden!

Goed op tijd en vlot gereden

Prima gegaan en heel snel

Rustig chauffeur. Was er al toen wij er al op Eindhoven aankwam

Goede, makkelijke, snelle en betaalbare taxi

Ik kan alleen maar zeggen dat ik de reservering, de service en de taxi rit als positief heb ervaren en ik het iedereen kan aanraden ontzettend bedankt

Op tijd, vriendelijk en een goede chauffeur

Goed in de communicatie, had het niet beter kunnen treffen

Op tijd en vriendelijke taxichauffeur!

Ik ontving van te voren een sms met aankomsttijd van de taxi. Taxi was op tijd. De chauffeur was zeer vriendelijk. Kortom: een goede ervaring!

Mooi op tijd en niet al te duur

Leuke spraakzame chauffeur die zijn werk goed verstaat.

Hij was mooi optijd en zelfs om 04.15 nog beschikbaar!

We hadden al een lange rit vanuit tsjechie achter de rug zitten dus waren heel blij dat hij zo laat nog beschikbaar was.

Fijne bestuurder en vlekkeloze rit

Midden in de nacht van Schiphol opgehaald. We hadden iets vertraging en dat was geen probleem. Fijne bestuurder en rit gehad. Waren zo thuis!

Super goed

Wij hadden op 1-8-2023 een taxi gereserveerd om 0:300 en de chauffeur was netjes op tijd,terug hadden we om 18:00 afgesproken maar omdat we eerder geland waren en wij de chauffeur belde was hij al bijna op Schiphol dus wij hebben maar 10 minuten hoeven te wachten. Super goed geregeld van Sneleentaxi .nl,echt een aanrader.

Outstanding

professional, well put together driver. clean car, smooth ride, on time, highly recommended!

uitstekend

efficiënt en beleefd

Heel erg prettig

We konden de taxi niet vinden omdat hij ergens anders stond dan verwacht. Dit werd netjes en geduldig met de chauffeur opgelost

Op tijd, vriendelijk en gezellig!

De taxichauffeur was er ruim op tijd wat super fijn was. Ook kon hij op het laatste moment eerder op locatie zijn. Erg vriendelijk, snel en gezellige rit.

goed en relaxed / berichtje vooraf gehad v.w. file-oponthoud van ca. 15 min,,,,,,,,,,,,,,,,,

goed dus !

Op tijd en vriendelijk en keurig thuis gebracht..

Zeer bekwame chauffeur

Ik ben normaal gesproken redelijk sceptisch om bij een ander in de auto te stappen, ik was zeer verrast! de chauffeur was stipt op tijd, (ondanks dat het 01.00 uur was) zijn auto zag er keurig en netjes uit, maar het allerbelangrijkste was dat meneer zeer goed reed, volledig rustig gleden we over het asfalt in de richting van Schiphol. Dank U wel dat U ons veilig hebt afgezet op de luchthaven. Gilene Paffen

Precies op tijd

De chauffeur was keurig op tijd. Een prettige rit naar Schiphol en een behulpzame chauffeur

Vriendelijk goed en op tijd

We werden op tijd in een mooie auto opgehaald. Chauffeur was heel erg vriendelijk en behulpzaam!

Op tijd, prima chauffeur en nette auto

Netjes op tijd, prima chauffeur en auto

Goed geregeld en mooi op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Goed geregeld en mooi op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Aardige chauffeur en goed op tijd

positief

Alleen afhaalpunt was een ding. Moest dat nu zelf regelen via Google Map of telefonisch. Handig als dat van tevoren bekend is of dat er een duidelijke afhaalplek is, Verder uitstekende service en goede rit. Mvgr C. van Dam

gewoon goed

gewoon goed

Respectvolle en vriendelijke rit

Een uiterst vriendelijke man van blue cap kwam mij ophalen. Dit was voor mij de 1e x richting het protonencentrum. De man stelde mij op m'n gemak en legde het e.e.a. uit We spraken nadien over allerhande dingen en dit gaf mij een gezellig afleidend gevoel. Was mooi optijd bij de bestemming en ook terugreis kwam dezelfde man mij weer ophalen. Prima service

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht