Goed op tijd, duidelijke communicatie, vlotte rit

Goed op tijd, duidelijke communicatie, vlotte rit

Keurig op tijd, vriendelijk

Van Kortgene naar Goes, keurige chauffeur. Op tijd en retour was zo geregeld

Vriendelijkheid

Netjes optijd zoals aan gegeven

Alles snel geregeld

Aardige man en leuke en fijne rit gehad.

Goede service na vluchtvertraging

Vlucht was meer dan 1.5u vertraag. Na overleg werden we netjes geholpen. Toen we ook nog 1.5u extra vertraging hadden na het landen (wachten op de koffers) bleef de taxichauffeur netjes wachten. Top service!

Top geregeld!

Online aangevraagd, bevetigomgsmail ontvangen, 1 dag van tevoren een herinnering, en op de afgesproken tijd stond de taxi voor de deur.

Adequaat

Adbullah was beleefd , op tijd, communiceerde goed. Kort gezegd de rit was prettig

Snel en een fijne rit

We hadden een nachtrit geboekt van ongeveer 2 uur, vriendelijke man erg gezellig, maar als we even stil waren omdat we moe waren was dat ook oké wat erg fijn was. Jan was een ware topper! We zijn aan het nadenken om op de terugweg ook een taxi te boeken omdat het erg fijn goed en snel geregeld was. Zeker een goede ervaring gehad!!

Comfortabele rit

Chauffeur was er op afgesproken tijd, zelfs iets eerder wat zeer prettig was. Chauffeur reed heel netjes. Fijne rit.

Ik ben zeer tevreden!

5 minuten voor de afgesproken tijd werd ik gebeld met de mededeling dat de taxichauffeur onderweg is en met een paar minuten voor de deur staat, en dat klopte ook een paar minuten later stond hij voor de deur. Zeer vriendelijke behulpzame chauffeur.

Goede communicatie en accuraat

Goede communicatie en accuraat.

Prima, op tijd, vriendelijk

Aardige chauffeur, dag van te voren gebeld of hij een half uurtje eerder kon komen. Dat kon en was keurig op tijd.

Vlotte rit met vriendelijke chauffeur

Efficiënt en vlot. Chauffeur was keurig op tijd en had ons de dag ervoor gebeld om reservering nogmaals te bevestigen. Wel beetje jammer dat hij geen Nederlands sprak en onduidelijk Engels. Verder reed hij vlot en veilig door. Wij waren daardoor ook keurig optijd op de luchthaven van Eindhoven. Kortom heel goede ervaring geweest.

Aardige chauffeur, behulpzaam, op tijd, helemaal top! Bedankt.

Vriendelijke chauffeur, comfortabele reis.

Vriendelijke chauffeur, comfortabele reis. Wij komen zeker terug.

Prima.

Afhalen had iets sneller gekund, maar vriendelijke en behulpzame chauffeur, die graag een praatje maakt. Snelle, comfotabele, en veilige rit. Prijs ook binnen de perken.

Goed bedrijf

Geweldige ervaring met reizen voor verhuisdoeleinden

We hadden een zeer prettige ervaring met het reizen van Amsterdam Schiphol naar Wageningen. Onze chauffeur was zeer communicatief, gastvrij en deed meer dan zijn best om ons te helpen met onze reis. Ik zou deze service aan iedereen aanraden.

Geweldig!!

Chauffeur was er zelfs een half uur eerder ivm de regen en hij bang was voor files. Wij moesten van Rotterdam naar Brussel. Chauffeur was heel behulpzaam en gezellig. Zeker een aanrader!!

Prima ritje

Op tijd op gehaald nette chauffeur

Beter kon niet

Wij moesten van een adres in Epe naar station Zwolle. De chauffeur was iets eerder, hij verontschuldigde zich ervoor, maar wij vonden het juist wel fijn. Hij hielp ons met de koffers. De rit naar het station verliep prima. We hebben een heel gezellig gesprek gehad. Bij het station hielp hij ons weer met de koffers en we namen hartelijk afscheid.

Fijne aardige chauffeur. Reed prima

Keurig op tijd. Vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.