Goed geregeld

Goed geregeld

Professioneel chauffeur

Chauffeur stuurt SMS dat die onderweg was. Schiphol was heel druk en het duurde super lang voordat we onze baggages kregen. Chauffeur bleef kalm en communiceerde goed. We zijn veilig thuisgebracht zonder problemen. Hartelijk dank!

Hele vriendelijke chauffeur, stipt op tijd.

Op tijd en snel

Keurige bus

Alles goed, en snel

Goed en snel

Vlotte rit.

De taxi kwam op tijd en ik kwam ook op tijd op de plaats van bestemming niets op aan te merken.

Tijdig en goede chauffeur

Netjes of tijd, aardige chauffeur

Netjes of tijd en een aardige chauffeur. Hij hielp me met koffers. Ik heb geen verbeter punten

Uitstekende rit

De chauffeur kwam met een nette auto ons ophalen. De rit van Amsterdam naar Leeuwarden verliep relaxed. Geen gehaast, rustig op cruise control richting Leeuwarden.

Super netjes gegels

Netjes en snel volgende keer ga ik deze zeker weer regelen

relaxed

Taxi stond te wachten bij mijn aankomst. Werd lekker doorgereden maar niet gehaast. Niet teveel geouwehoer na een lange vermoeiende reis. Betaling vooraf online, je weet waar je aan toe bent.

Op tijd een belletje dat de taxi in aantocht, en een vriendelijke chauffeur

Perfecte timing en informatie

We hebben een prima ervaring gehad. Duidelijke informatie en perfect op tijd gekomen.

Dik tevreden

Optijd en vriendelijk

Taxichauffeur keurig op tijd, midden in de nacht om 03.10. Heeft ons heel netjes naar Schiphol gebracht en geholpen in de stromende regen. Echt een topper

goed, netjes en op tijd

super!

Fijne ervaring, onze chauffeur moest helaas lang wachten, het duurde lang voor wij de koffers hadden. Was ook een fijne auto om in te zitten.

Op tijd

Goed. Op tijd wat afgesproken

Snel geregeld voor een nette prijs

Heldere site zorgt ervoor dat je snel een taxi kan bespreken op de gewenste tijd. De betreffende vervoerder (taxi Chamba) reageerde snel op whatsapp contact en stond ruim voor de afgesproken tijd op Schiphol te wachten. De taxibus was luxe en netjes onderhouden. De chauffeur heeft ons veilig en vertrouwd naar Brabant gereden. Het was een gezellige, nette en sociaal vaardige man.

Super ervaring en super gezellig

Top bedrijf leuke mensen

Goede ervaring

Beide ritten liepen goed ook qua communi catie tijdens het ophalen.

Chauffeur kwan netjes op tijd, heeft geholpen met de koffers en reed goed.

Relax

Relax and gezellig