Uitstekend - op tijd en vriendelijke service.

De taxi was er op tijd. Aardige taxichauffeur.

Perfect geregeld !

Geweldige ervaring gehad. Super communicatie met chauffeur.

Goede communicatie

Goede communicatie over locatie en tijd. Vriendelijke en flexibele chauffeur.

Geweldig netjes op tijd

In een woord:Super

Annulering

4 dagen voor vertrek taxi geboekt, betaald online, reserveringsbevestiging ont vangen 1 dag voor vertrek geannuleerd Super slecht

Fijn contact

Fijn contact gehad voor de ritten en de rit was goed verlopen.

Zekerheid en deskundigheid

Mijn afspraak verliep goed. Prima rit met deskundige chauffeur

Prima geregeld.

Eenvoudig te boeken. Prima taxibedrijf. (Ervo taxi) Keurig op tijd zowel in middag als nacht.

Snel en goed geregeld en keurig op tijd gebracht en gehaald

Heel goed!

Keurige chauffeur, netjes op tijd, vriendelijk

Zie boven, chauffeur erg behulpzaam en vriendelijk, netjes gekleed met stropdas, schone nette luxe bus, en keurig op tijd, nette prijs, ik maak zeker weer gebruik van jullie. Grt Richard Griep

Taxi was ruim op tijd, vriendelijke chauffeur.

Alles was ok

Alles was ok

Zeer tevreden over de mogelijkheid om online te boeken

- vooraf prijsopgave prettig - makkelijk en snel boeken - online betalen handig - billijke prijs - snel bericht over matchen chauffeur - comfortabele auto - aardige chauffeur Minpunt: ophalen alleen op hele uren

Top Rit snel geregeld Fijne rit gehad

Mooi op tijd

Aardige chauffeur goed op tijd

Betrouwbaar, snel en punctueel

Alles verliep perfect. Erg goede taxi chauffeur. Rit van Schiphol naar Bilthoven verliep vlekkeloos en vlot. Ook prijs meest scherp na onderzoek op het internet.

Vriendelijke chauffeur keurig op tijd.

De chauffeur kwam keurig op tijd en was zeer vriendelijk. Helaas heb ik wel mijn zonnebril achter gelaten in de taxi.

Betrouwbaar en snel

Vriendelijk, ruim op tijd, vlot

Heel vriendelijke chauffeur die ruim op tijd op de afgesproken plek was, geduldig wachtte tot ons groepje compleet was en zeer vlot maar correct reed. Alles, kortom, perfect.

Slecht oplichting

Opdracht was met spoed. Eerst was het adres op een of andere manager andersom geregistreerd. Werd meteen gebeld na plaatsing en kwamen er toen achter. Rit ging dus niet door. Dan zou je denken dat ze het kunnen oplossen en rit om kunnen gooien maar nee. Je hebt betaald en krijgt van 156 euro 23 terug en moet maar een nieuwe rit erin zetten en opnieuw 156 euro betalen min 23 euro. Nieuwe rit erin gezet dan zou je zeggen moet nu goed gaan. Maar helaas chauffeur moet iemand van Schiphol halen. Krijgt even geen contact met onze medewerker en geeft het op. Wij geven de opdracht en geen terugkoppeling. Ja pas als de wachttijd bijna voorbij is en chauffeur al weg is. Dus weer geld kwijt en niets gehad behalve hoofdpijn. En je hebt gewoon pech terwijl onze medewerker daar wacht op zijn rit. En dat grapje kost bijna 300. Vervolgens krijg je een mail hoe de rit je bevalt geef aan slecht krijg je een formulier dat je moet invullen doe ik en verzend hem. Krijg mail terug kan niet verzonden worden terwijl het via hun eigen website gaat. Zou het niemand aanraden dit.

Taxi was ondanks onze zenuwen voor de vliegreis een rustige ervaring.

Taxi was keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, rustige rit naar het vliegveld

Gezellig, maar niet te

Goed geregeld

Super geregeld

De chauffeur was voor de geplande tijd al op het adres. Snel naar het vliegveld en keurig afgezet.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht