Super goede service taxichauffeur

Jugaad heeft mij van Lelystad naar Schiphol gereden. Bij Schiphol heeft hij de assistentie opgeroepen omdat ik een rolstoel nodig had. Hij bleef bij mij tot ik in de rolstoel zat. Dit was een hele fijne ervaring. Henny van Zanten

Zeer prettige ervaring

Zeer fijn. Chauffeur was op tijd, erg behulpzaam en zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar

Suuuuper ervaring

Lieve man, mooi optijd belt netjes, helemaal top!!!

Goed geregeld en op tijd.

Een gereserveerde retourrit waarvan de heenweg zeer netjes is verlopen en de terugreis wel beter kon.

Gekregen wat we bestelde, prima dus!

De eenvoudige aanmelding en betaling vooraf, dat was echt prima! En de taxi kwam op tijd, wat wil je nog meer?

Ervaren en kundige chauffeur

Lux busje, keurig op tijd. Netjes thuisgebracht. Geweldig.

netjes opt ijd en nette chauffeur

netjes opt ijd en nette chauffeur

Betrouwbare, accurate chauffeur

Betrouwbaar, belde dat hij eraan kwam, reed gied en veilig, was vriendelijk en beleefd.

Goed contact voor wat betreft de pickup. Vliegtuig was wat verlaat; geen probleem.

Prima taxiservice

De taxi service was prima,mooi op tijd en keurig netjes vlakbij luchthaven afgezet

Heel gemakkelijk !

In de avond een Rit aangevraagd voor de volgende morgen. Binnen een minuut reactie. Heel fijn !!

Met ontzettend veel gemak veilig thuis aangekomen!

Wij hebben een hele Goede ervaring gehad. De communicatie was duidelijk geregeld. Paar uur voor de reservering al bericht gekregen met info over de auto en de bestuurder. Bestuurder was makkelijk en goed te bereiken. De chauffeur reed goed, (niet te roekeloos of te hard) en maakte een gezellig praatje met je. Hij was behulpzaam en hielp met koffers en de deur. Ook werd er in de taxi niet gerookt. Daarnaast was het reserveren van de taxi makkelijk.

Echt een topper van een chauffeur!

Zo aardige taxi chauffeur we moesten naar schoonhoven maar plan was geweizigd en zonder problemen wou die ons ergens anders brengen. Zeker aan te raden!

Leuke chauffeurs

Nadat ik mijn trein had gemist en ben beland in een onbekende terrein. Kon ik niks anders bedenken ik moest een taxi boeken. Vind de site ook heel goed. Super leuke chauffeurs en gezellig houden van een praatje

Veilig, snel en op tijd vervoerd.

De taxichauffeur was voor de heenrit precies op tijd. Ze wist waar we (7 personen) moesten zijn en zijn daar keurig afgezet na een rit met een leuk gesprek. Dezelfde chauffeur kwam ons daar ook weer ophalen en liet ons vooraf weten 5 minuten verlaat te zijn. Heel begrijpelijk, maar toch een goede service. Ook deze rit was weer gezellig en perfect

Keurig op tijd en zeer correcte chauffeur

Zie boven

Vriendelijke chauffeur, netjes op tijd

Op de minuut op tijd stond onze chauffeur klaar met de auto. Rit verliep prima en we waten vlot op de plek van bestemming. Vriendelijke chauffeur.

Rustige chauffeur, reed fijn en had een gezellig praatje.

Prima rit gehad, fijne rustige bestuurder we boeken jullie zeker weer een volgende keer, want de communicatie was keurig!

Geweldig ervaring gehad , voor de eerste keer Optijd opgehaald ook ruim op tijd op de luchthaven

Wederom een uitstekende ervaring

Na een bruiloft wil je snel naar huis. De taxi stond keurig voor ons klaar en we waren binnen 20 minuten thuis. Dat is service waar je op kunt rekenen!

Prima ervaring !!

De chauffeur nam op tijd contact op bij Rotterdam The Haque airport we waren binnen een half uur thuis !!

Prima op tijden uitstekende dienstverlening

De chauffeur appt 20 min van te voren dat ie onderweg was en weer toe ie voor de deur was. Beleefd,gedienstig. Kortom een aanrader

Goede communicatie, chauffeur was iets te laat vanwege file, maar stemde dat goed af met ons. Deed er alles aan om ons op tijd weg te brengen naa Schiphol, wat dan ook prima ging.

perfect.

Atoomweg 63