Erg goede chauffeur

Perfecte service en prettige chauffeur

Het geheel vanaf boeken tot de rit was een perfecte service met en prettige chauffeur.

Perfecte eerste ervaring!

Het was mijn eerste ervaring met sneleentaxi.nl. We hadden voor midden in de nacht een taxi besteld naar het vliegveld. Altijd spannend of de taxi dan ook wel echt op tijd aanwezig. Maar nergens nodig om mij zorgen te maken. We ontvingen al snel een bevestiging van de rit en de maatschappij die onze rit ging oppakken. De taxi was perfect op tijd en belde netjes toen hij op locatie was. De chauffeur was ook nog erg vriendelijk en attent. Super fijne eerste ervaring dus! Dank jullie wel!

HeelGoed

Komen de afspraakje na

Super goede service en sympathieke chauffeur.

Zoals een langere taxirit altijd zou moeten zijn

Bijzonder aardige chauffeur die heel goed reed. Veilige rijstijl!!! Leuk gesprek gevoerd Kortom comfortabele rit en ik zou blij zijn als ik bij thuiskomst weer dezelfde chauffeur zou treffen.

Werken mee aan oplichting

Afgelopen weekend gebruik proberen te maken van sneleentaxi.nl. Een taxichauffeur zou mij en mijn vriendin om 3:00 uur ophalen in Amsterdam en thuisbrengen, totaalbedrag 196,-. Op de afgesproken tijd hebben wij gebeld met de taxichauffeur en deze heeft aangegeven eraan te komen, vervolgens hebben wij op geen enkele manier contact meer kunnen krijgen met de chauffeur. Tot onze verbazing heeft de taxichauffeur een verhaal verzonnen dat wij hem beledigd en respectloos behandeld zouden hebben, en daarom niet meer reageerde. Erger nog is dat sneleentaxi.nl met dit verhaal is meegegaan en ondanks bewijzen van onze kant hun poot stijf houden, de chauffeur uitbetalen, en het bij ons probeert af te doen met een schamele taxi-tegoed compensatie van 29,45. Op deze manier werken ze oplichters in de hand. Maak er geen gebruik van, want je kunt opgelicht worden. Wij zullen in ieder geval geen gebruik meer maken van hun diensten.

Top, snel en comfortabel

Zie boven

Kwam later, maar werd keurig op tijd aangegeven. Dus prima.

Welkom geheten, deur netje open gedaan en vervolgens netjes naar Schiphol gebracht. Dat is toch wat je wilt

Mooi.op.tijd nette rit. Aardige chauffeur. Gewoon goed

Chauffeur was prima op tijd

Dag vooraf de chauffeur gebeld om aan te geven dat de straat opengebroken was en waar we opgepikt wilden worden. Toen we daar aan kwamen lopen, kwam de chauffeur er ook aangereden. Prettige en snelle rit gehad.

Niét doen!!

Taxi's worden op het laatste moment gewoon geannuleerd ook al heb je per mail een definitieve bevestiging gehad. Zoek het maar uit, is het devies. Bij mij op 2 achtereenvolgende dagen gebeurt. Waardeloos bedrijf, zéker niet doen !!

Fijn dat er even werd gebeld dat hij 5 min later was

Uitstekend.

Op tijd opgehaald.

Super aardige chauffeur

Was mooi op tijd. En een goeie rit op weg naar onze bestemming. Rustige en aardige chauffeur.

Prima service.

Taxi perfect op tijd en chauffeur rustige rijder die onder keurig op tijd afzette op Schiphol. Zeker een volgende keer weer.

Geen gedoe met betalingen of verschillende bedrijven bellen. Ik raad het zeker aan. Wij hadden een erg fijne chauffeur.

Geweldig.

Alles was goed geregeld.

Prettig en goede en vriendelijke chauffeur

Prima.

Taxi op tijd voor de deur. Ook voor retour rit op tijd aanwezig.

Door omstandigheden konden wij de afgesproken tijd niet halen. Ik had contact opgenomen en de chauffeur was flexibel en haalde ons een uur later op. Super fijn!

Snel en vertrouwd

Mijn taxi kwam zelfs eerder aan dan gepland, wat er fijn bleek te zijn aangezien we in de file terecht kwamen. De chauffeur was erg vriendelijk en bracht ons zo snel mogelijk naar onze bestemming.

Nette rit

De heenreis was zonder opmerkingen. Gewoon goed. Voor de terugreis werden we gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was en met 5 minuten zou arriveren. Uiteindelijk werd dat 13 minuten, maar mooi weer, dus geen probleem. Al met al heel aardige chauffeur, daarover alleen maar positief.

Positief

Taxi was er niet helemaal op tijd maar het contact tussen de chauffeurs liep uitermate goed

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht