Goede communicatie

Mooi op tijd schone auto en vriendelijke chauffeur

Prima geregeld

Taxi was op tijd. Vriendelijke chauffeur. Reed netjes. Vooraf belde hij nog even dat hij eraan kwam. Mails met info ok duidelijk. Kortom prima geregeld.

Netjes op tijd en zeer aardige chauffeur!

Netjes op tijd en zeer aardige chauffeur!

TOP

TOP

Helemaal top!

Taxi was 2x precies op tijd, nette en goede chauffeur. Ik heb helemaal niets aan te merken.

Chauffeur belde netjes dat hij vijf minuten later was, was aardig en beleefd

Na boeking van de rit werd tweemaal bericht ontvangen dat van vervoerder was gewisseld, maar de rit is prima verlopen, keurig op tijd, en een vriendelijke chauffeur.

Keurig op tijd… prima rit !!

De chauffeur was zelfs iets te vroeg en was heel behulpzaam bij het inladen. Een snelle en veilige rit naar Schiphol. Voor herhaling vatbaar !!

Voor herhaling vatbaar

Conform afspraak opgehaald en zeer aardige chauffeur.

Super fijne communicatie

Super goed geregeld, zowel de heen reis als de terug reis een leuke chauffeur en voor de terugreis was de chauffeur erg flexibel, we hadden hem al gepland staan om 01.00 maar toen we om 22.00 belde of die misschien eerder kon komen was hij er binnen 20 minuten! Super fijn en erg vriendelijk allemaal Volgende keer weer

Zeer vriendelijk chauffeur, keurig op tijd, fijne rit gehad.

Zeer vriendelijke chauffeur, kwam keurig volgens afgesproken tijd, rustige rijstijl.

Top service en prima communicatie

Was erg leuke chauffeur en belde ook even netjes om te melden dat t druk was en hij paar minuten later was . Gaan we zeker vaker doen. Terugreis na 5x boeken helaas niet gelukt maar neem aan dat dit geld maandag weer netjes wordt terug gestort

Aardige gezellige chauffeur Prijs prima Was iets eerder Niet lang hoeven wachten Gewoon goed

Prima.

Prima chauffeur en veilige reis gehad .Prima op tijd op Schiphol.

Fijne, geduldige chauffeur!

Met 6 volwassenen en een kind van één jaar oud, loopt niet alles zoals verwacht wat tijd betreft. Daarom was het heel fijn dat chauffeur Maikel ons gerust stelde dat het allemaal wel goed kwam! Fijne vent!

Prima service!

Gaf duidelijke informatie via belcontact en hield zich goed aan de afspraken! Top

Keurig op tijd en goed gereden

Keurig op tijd en goed gereden, vriendelijke chauffeur

Goede communicatie! Mooi op tijd! Uiterst vriendelijk! Goede auto! Mooi op tijd thuis! Voor herhaling vatbaar!

Optijd en een mooie auto

Boeken ging eenvoudig. Nette chauffeur en auto. Prima!

Snelle en gezellige terugrit gehad van Schiphol naar huis. Zeer klantgericht!

Snel geregeld en keurig op tijd.

Keurig op tijd

Goed!

Comfortabel, persoonlijk, servicegericht en op tijd

PERFECT

Ik had als ophaaltijd op Schiphol 1,5 na landing opgegeven, maar we waren na 3 kwartier al door de douane. Onze chauffeur appte dat hij al had gecheckt hoe laat we waren geland en was al op Schiphol. Was dus een kwestie van naar het ophaalpunt lopen en vertrekken. Ik had opgegeven 7 koffers te hebben, daar was ruim voldoende ruimte voor, onze chauffeur hielp met in- en uitladen. Volgende keer weer!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht