vriendelijk

Behulpzaam dacht mee en bracht ons zakelijk contact snel ter plaatse

Top chauffeur, vriendelijk en goed contact.

Wij hadden een super leuke chauffeur en een heel comfortabele auto/busje. Echt een aanrader Staan er op afspraak

M

Sneleentax is zeer serieus en ik ben blij dat ik ze heb geboekt! Ik heb me visite uit Australie laten ophalen en brengen en alles verliep vlekkeloos. Ik ben sneleentaxi en de chauffeurs daarom enorm dankbaar voor deze onvergetelijke service en professionaliteit! Het kostte misschien wat maar dat was het allemaal zeker MEER dan waard! Een probleemloze ervaring is waardevol deze tijd!

perfect op tijd en een gezellige chauffeur

hele goede service

Goede rit!

Netjes op tijd, goede service, aardige chauffeur.

Prima taxi!

Keurig op tijd Rustig rijdende chauffeur Goede prijs

Snel taxi kunnen regelen voor onze klant

Voor onze klant heb ik binnen een kwartier een taxi kunnen regel van Amstelveen naar Schiphol. Ondanks de drukte op de snelweg toch nog op tijd, echt super en correct. We hebben jullie aanbevolen aan onze directie en overwegen een zakelijke klant van jullie te worden.

Snel en prettig

Taxi kwam op tijd nette man snel op de luchthaven gekomen

Alles perfek

Op tijd en professioneel

Taxi keurig op tijd

Chauffeur netjes rijden , reed keurig aan de snelheid.

Betrouwbaar, correct, volgens afspraak, vriendelijk

Als boven.....alles was oke! Prettige chauffeur.

Bestellen ging moeiteloos, de taxi was op tijd, de chauffeur vriendelijk en bekwaam.

Taxi op de afgesproken tijd en plaats aanwezig. Vriendelijke chauffeur.

Vriendelijke chauffeur, op tijd. Behulpzaam.

Zeker voor herhaling vatbaar

Dit is echt een aanrader, zeer vriendelijke en behulpzame chauffeuze

Heel makkelijk te boeken, dit is echt een aanrader.

Optijd aanwezig

Toch nog allemaal goed gekomen!!

2 maanden geleden al een taxi besteld én betaald voor de heen en terugreis naar Megaland. 2 dagen er voor kreeg ik telefoon, dat de chauffeur, die zou ophalen, ziek was geworden. Ze konden niemand vinden, die zijn 20!!! ritten kon overnemen. Aangegeven dat ik het daar niet mee eens was. Ik had tenslotte niet voor niets zo lang van tevoren geboekt én betaald! Na een aantal keer telefonisch contact, hadden ze tóch iemand gevonden. Máár ik had wel geluk, want volgens hen, moesten ze de rest van de klanten annuleren. (Jaja!!). Maar, dan werden wij wel een ruim uur eerder opgehaald. Ipv half 12, half 11. Dacht t niet! Concert duurt tot minstens half 11. Na nog een aantal x heen en weer bellen, afgesproken 11 uur opgehaald te worden. We moesten een eind lopen voor de opstapplaats, maar de chauffeur was toch een half uur te laat, dus genoeg tijd. We moesten nog bijna 3 km voordat we op bestemming waren, toen de chauffeur met het idee kwam, ons er uit te laten. Want er was een file en hij had nog meer klanten. Ja, dacht t niet! Voor de terugreis werd een plek afgesproken. Én om 11 uur! Maar we hadden niet veel vertrouwen erin. Om kwart voor 11 krijg ik een app met locatie van de chauffeur. Gelijk gebeld, dat we er bijna waren. Volgens google maps moesten we nog 6 minuten lopen tot de locatie, maar tussen zo'n 60 duizend mensen die in 1 x bij een concert wegkomen, zal t wel langer duren. Inmiddels bij aangekomen bij de taxistandplaats stond hij er nog!! De chauffeur zou ons weer afzetten bij onze opstapplaats, maar de vriendelijke man is voor ons doorgereden naar de camping. Al met al met veel geregel, is het toch nog goed gekomen.

Keurig op tijd en netjes gereden tot schiphol

Alles klopte en een zeer nette taxi chauffeur

Netjes vooraf komst gemeld en op tijd naar Schiphol

gewoon goed geregeld

De heenreis was niet echt aangenaam. Man praatte in t buitenlands met zn collega / baas. Hield mij de telefoon ook voor. Deed niet echt zn best voor ons Terugreis was goed maar had wel door dat wij erg mazzel hadden dat we eerder opgepikt waren. Verschillende mensen die belden en bij iedereen zei die ik kom er aan

Goed geregeld

Netjes op tijd. Keurige chauffeur. En uitstekende service vansneleentaxi

Het was een top rit

Het boeken verliep makkelijk. De chauffeur was ruim op tijd en wachtte tot wij allemaal klaar waren om te vertrekken. De rit verliep ook soepel en er was een gezellig muziekje.

Chauffeurs waren stipt op tijd, en uitermate vriendelijk.

Top geregeld

Helemaal gegaan volgens afsoraak, dus erg tevreden mee.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht