Keurig op tijd na telefoontje

Kleine vertraging werd ruim voor vertrektijd tel doorgegeven, vervolgens keurig op tijd

Fantastisch !!

Ook de Chaufeur was erg behulpzaam. Hij was ook precies ook op tijd . In september ook weer nodig, komen jullie ook erg vroeg ? b.v ca 4 uur ? 4.30 ? Ik hoor nog wel .

Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur

Heel positief ervaring, chauffeur stond 5 minuten voor afgesproken tijd voor de deur, ruim busje voor 4 personen met koffers, heel sociale chauffeur met prettige reistijl, aanrader.

Perfecte service

Onze chauffeur was perfect op tijd. Heel fijn als je naar Schiphol reist! Hij reed prima en was ook heel vriendelijk.

De rit verliep soepel

Nette rustige chauffeur, erg behulpzaam.

zeer plezierige rit en chauffeur

Uitstekende services tegen even uitstekende prijs

Nette en hulpvaardige chauffeur, prima op tijd tegen nette prijs.

Perfect op tijd en vlotte rit

Niks op aan te merken

Rustige chauffeur, netjes en beleefd.

Nette taxi, goed onderhouden.

Was top

Prima rit, op tijd en aardige chauffeur!

De chauffeur was geduldig, professioneel en uitstekend

Stipt op tijd

Had een taxi besteld voor een gastspreker op een congres die op de terugweg een trein moest halen. De taxi was perfect op tijd en belde dat hij klaarstond.

Snel en fijn

Hij belde van te voren dat hij er bijna was. Was een gezellige chauffeur .

Dikke 10 voor onze taxichauffeur. Hij was ruim op tijd en onwijs vriendelijk! Reed veilig en ook zeer attent bij het in en uitstappen, zeker een aanrader!

Taxi’s kwamen op tijd en chauffeurs waren vriendelijk.

Ik had een taxi en een taxibus besteld om ergens met de hele groep van 12 p. op tijd te zijn. Alles goed verlopen.

Wij moesten nog 25 lopen omdat alles afgezet was en hij niet verder kon komen. Maar hij was heel geduldig en bleef netjes wachten.

Niks op aan te merken

Het vooraf bestellen verliep erg soepel. De communicatie was duidelijk. De chauffeur was keurig op tijd. Bovendien konden we een goede prijs afspreken. Lager dan via een andere weg. Al met al top geregeld.

Betrouwbaar, punctueel en comfortabel

Het boeken van de taxi was zo gebeurd! De taxibus was ruim optijd op de afgesproken plek en de rit was erg aangenaam. Bedankt voor de snelle en fijne service!

Prima afspraak

Ik heb een goede ervaring met "Snel een Taxi" Nu vier keer gebruik van gemaakt en altijd exact op tijd. Ook de aanmelding, voorlopige en definitieve bevestiging verliep geel naar wens. Ik zal een volgend keer zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Zeer betrouwbaar, waar andere taxibedrijven afhaken op een vroeg moment in de ochtend

Mijn eerste keer een boeking bij sneltaxi. Geen enkele taxi wilde deze rit boeken voor 4.10 uur in de ochtend. Spannend was het moment tot de taxi precies op tijd voor de deur stond en we keurig van Grootebroek naar Hoorn werden vervoerd. Positieve beoordelingen zijn belangrijk om deze stap: eerst betalen en dan worden vervoerd.

helemaal goed, fijne rit met fijne chauffeur

helemaal goed

Prima service en chaffeur

Leuke chauffeur. Top op tijd.

Leuke chauffeur. Top op tijd.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht