op tijd en vriendelijke heren

op tijd en vriendelijke heren

Great service. Friendly and efficient.

Great service. Friendly and efficient.

Hele fijne rit en ontzettend aardige driver

Heel fijn

Een fijne rit gehad

Chauffeur was beleefd en de wagen was keurig netjes

Taxi kon niet op de plek komen welke was afgesproken

Taxi bleef wachten tot wij hem gevonden hadden op een andere plek

Uitstekend!

Uitstekende service! Veel dank

Vriendelijke en goede chauffeur

Chauffeur waren netjes op tijd, vriendelijk en reden netjes. Vooral terugrit was vanwege drukte na festival niet eenvoudig voor chauffeur: hij bleef contact houden om zo elkaar te vinden.

Gewoon altijd op tijd. Heel betrouwbaar. In een woord geweldig

Goed op tijd, nam andere route ivm ongeval waardoor we geen vertraging opliepen.

Keurig en op tijd

Top netjes op tijd. Super aardig!

De taxichauffeur heeft het bruidspaar vanaf de Duinrand Oostvoorne netjes afgezet bij de ss Rotterdam. Hele fijne nette man. Als we nog eens een taxi nodig hebben dan graag bij hem. Dit was op 25 mei. Nogmaals bedankt.

Relaxed

Hele fijne taxie chauffeur die ons voor de deur afgezet heeft . Ik ga hem zeker weer vragen bij onze volgende rit .

Slechtste klantenservice / geen afspraken

Belachelijk bedrijf. Krijg eerst een bevestiging dat ik twee taxi’s heb voor heen en terug. Vervolgens wordt voor beide de heenweg geannuleerd, belabberd slecht. Wordt er aangegeven het is ook nog maar de vraag of jullie terug een taxi hebben. Uiteindelijk wel. Terugweg staat de taxi niet op de afgesproken plek en kunnen we elkaar niet vinden. Waardoor wij een nieuwe taxi hebben moeten boeken en betalen. Bij de klantenservice wordt alleen maar verwezen naar de voorwaarden. Totaal niet meedenkend en geen oplossingen. Een tegoed van 15% op je account, waarom? Denkt toch niet dat je daar nog ooit gaat boeken. Je boekt een rit en kijkt daar naar de gehele prijs. Vervolgens wordt heen geannuleerd waardoor het een stuk duurder wordt. Omdat je voor heen weer een andere moet regelen. Dan krijg je een taxi niet en betaal je er wel voor. Nooit boeken, oplichters zijn het.

Gezellig, comfortabel en een vriendelijke chauffeur

Chauffeur was te vroeg en belde me netjes. Toevallig stond ik al klaar. Ik was zijn laatste rit van de dag, maar Martin was enorm vriendelijk en ik kreeg nergens het gevoel dat ik zijn laatste klant was en hij snel naar huis wilde. Gezellige rit en uiterst vriendelijk.

super betrouwbaar, simpel geregeld, aardige chauffeur!!!

Ideaal dat je ruim vantevoren de rit online kunt vastleggen. We waren met 6 personen en hadden dus busje nodig. Die zijn anders in het weekend niet altijd zomaar beschikbaar. Taxi was er netjes op afgesproken tijd en heeft ons veilig terug gebracht en op ons verzoek muziek opgezet! Het feestje ging in de taxi dus gewoon nog even door! :-)

Al een paar min voor de afgesproken tijd was de taxi aanwezig. Keurig vervoerd naar onze bestemming. Zeer tevreden!!

Netjes vooraf gebeld. Met festival waren we iemand kwijt taxi bleef netjes wachten. Heel fijn.

Vriendelijke chauffeur en perfecte service!

Echt op tyd.

Echt op tyd ,fijne chauffeur.

Was wel te laat

We hebben na 10 minuten wachten nog wel gebeld , waar blijft de taxi, we hadden half 2 en het werd wel 10 of 5 voor 2. Er kwam een busje, i.p.v. een auto, hoorden later van de chauffeur dat het lag aan de vorige rit, hij moest toen meerdere passagiers bij verschillende huizen afzetten en dat duurde langer dan verwacht, verder vriendelijke chauffeur . Was eerst wel vervelend dat wachten , maar blij dat we weer thuis waren na een lange dag feest.

Perfect op tijd, vriendelijk en een heel goede chauffeur

Heel fijn en zeker voor herhaling vatbaar.

Veilige en rustige nachtrit

Na mijn aankomst op Schiphol werd ik keurig thuis gebracht. Direct na aankomst hadden we telefonisch contact zodat ik de afgesproken taxi kon vinden. Een volgende keer maak ik opnieuw graag gebruik van deze service.

Keurig op tijd vriendelijke chauffeur

In een woord geweldig

We hebben een plezierige reis gehad

Een aardige chauffeur en de reis verliep prima top

Online goed en snel geregeld...

Taxi was ruim op tijd met een vriendelijke chauffeur, korte rit maar helemaal tevreden...

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht