fantastisch en zonder zorgen

Mijn man had een klein ingreepje gehad in het ziekenhuis en hij mocht niet alleen vertrekken. We kwamen dus samen die draaideur uit en ik zei hardop "Ik ben benieuwd welke taxi nu voor ons is" en toen zei een meneer: "Moet u toevallig naar de puntje-puntje-straat?". Ja dus en we werden keurig thuisgebracht. Heerlijk en we hebben alweer aan onszelf bewezen dat je helemaal geen eigen auto nodig hebt.

Veilig

Ik had een heel fijne chauffeur, een man die het goed aanvoelde dat ik openstond om een fijn gesprek te hebben tijdens de rit. Tijdens deze rit heb ik op geen enkel moment een onveilig gevoel gehad en heb was ik blij met de eerlijkheid van de chauffeur toen we een afslag hebben gemist wegens we in een gesprek verdiept waren.

Geweldig!

Taxi was ruim op tijd aanwezig. Vriendelijke chauffeur. Snel op plek van bestemming. Echt een aanrader.

Absoluut top

Exact op tijd. Perfecte rustige rijstijl. Prachtige auto. Uiterst vriendelijke en nette chauffeur.

Prima ervaring

Was een leuke rit, hele aardige man. Gezellig

Uitstekend verlopen.

Uitstekend verlopen

Fijne chauffeur

Precies op tijd. Behulpzame chauffeur

perfecte service en duidelijke communicatie

Ik heb via de website een taxi geboekt naar Schiphol. Duidelijke informatie via de mail betreft tijdstip en gegevens van de chauffeur. De chauffeur was perfect op tijd en we hebben een veilige rit naar de luchthaven gehad met een gezellige chauffeur.

Vriendelijk, accuraat en snel

Prettig, en een gezellige rit

Top!!

Helemaal goed!

Vriendelijk en snel

Snel en gezelllig

Vriendelijke chauffeur, precies op tijd. Gezellig gesprek tijdens de rit. Hielp me met mijn koffers, erg aardig. Een aanbeveling: misschien iets op de auto plakken of zetten waardoor meteen duidelijk is dat het een auto van sneleentaxi is.

Gemakkelijk en precies

Heel tevreden over de mogelijkheid om centraal een taxi te bespreken welke ook er op tijd stond, in Blokzijl. Prima verzorgde rit.

Perfect afgesproken! Precies zoals verwacht!

Toch spannend of de taxi op de afgesproken tijd wel zou komen…. Perfecte timing, daardoor op tijd bij onze vrienden en op t vliegveld. Nette chauffeur, prima rit!

Op tijd vriendelijk en rustig

Belangrijk om op tijd te zijn en dat was oke

Vriendelijk en snel

Terug konden we niet op de afgesproken plaats komen, omdat ze alles hadden afgezet, was geen probleem, reed naar onze nieuwe locatie toe, super dus

It went very well

Taxi driver arrived on time and drove smoothly and safe

Op tijd, keurige man, heel vriendelijk.

Onze taxi stond op tijd te wachten. Was zeer attent. Reed netjes dus voor herhaling vatbaar!

Uitstekende taxi service

De geboekte taxi was mooi op tijd, een mooie schone Mercedes, de chauffeur was behulpzaam en vriendelijk. Blij dat we bij Sneleentaxi hadden geboekt.

Vriendelijke en ervaren taxichauffeur

Was een prettige rit, nette man met leuke verhalen. Belt ook avond van te voren als er iets niet duidelijk is. Precies wat je verwacht van een taxichauffeur

Uitstekende service met een chauffeur die heel relaxed was.

Sympathieke, nette en beleefde gast

Perfect op tijd, super fijne chauffeur

We kenden het bedrijf niet, altijd spannend, maar de chauffeur appte al of er een kinderzitje nodig was, hij was perfect op tijd en een fijne en gezellige chauffeur! Een aanrader!

Heel fijn

Optijd en een fijne chauffeur

Alles keurig verzorgd

Bestelling eenvoudig, goede communicatie, keurig vervoer.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht