Op tijd, prima rit naar Eindhoven

Erg prettig dat je na reservering ook telefoonnummer vd chauffeur krijgt. In ons geval gezellig persoon die prima z’n weg weet op Eindhoven AirPort en ons op tijd en heerlijk voor de deur afzette. Geen gestress met parkeerplaatsen, shuttlebussen of lopen met bagage. Zou het zo weer doen!

Dit gaan we zeker nog vaker doen.

Volledig conform de afspraken en uiterst comfortabel

Taxi was op tijd Chauffeur,Henry, zeer behulpzaam en vriendelijk ( mijn echtgenoot loopt met een kruk) en prettig in gezelschap Vlotte rit en zette ons af zo dicht mogelijk bij terminal Rotterdam zodat mijn echtgenoot minder ver hoefde te lopen Al met al een aanrader Met vriendelijke groet Henk Mein

De chauffeur was optijd en hebben een prettige rit gehad.

Heel goed bevallen

Op tijd, belt vlak voor aankomst, beleefd, reed goed, zeer redelijke prijs

Top chauffeur en het regelen en betalen verliep soepel!

Stipt op tijd en vriendelijke chauffeur

Onze chauffeur belde me 10min van te voren dat hij eraan kwam. Hij was stipt op tijd en vriendelijk. We hebben op weg naar airport eindhoven weinig gekletst maar dat was wel fijn want we waren behoorlijk moe om 5:15uur.

zeer goed

LIG HELAAS VERLAMD IN REVALIDATIECENTRUM READE, AMSTERDAM. INFECTIE OPGELOPEN IN CUBA

Snel en accuraat +vriendelijk

Perfecte communicatie en service

Snel geregeld en perfecte directe communicatie met de chauffeur

Alles was perfect

Makkelijke reservering, zeer duidelijke informatie en taxi chauffeur was op tijd en zeer vriendelijk.

Snel geregeld, keurige communicatie. We hadden al contact met de chauffeur voordat we geland waren. Netjes op tijd op de afgesproken tijd en soepel naar huis gereden. Prima service!

Keurig op tijd

Chauffeur 10 minuten vantevoren gebeld dat hij er aan kwam en was er 5 minuten voor de afgesproken tijd.

Correct zoals het moet zijn!

De taxi kwam keurig op tijd. Bagage paste goed. Fijne taxi, keurige jonge chauffeur. Zeer ontspannen. We boeken zeker weer!

Helemaal prima!

Geweldige, gezellige en zeer vriendelijke rit naar het vliegveld

We zijn goed geïnformeerd door de taxichauffeur hij had vertraging opgelopen maar dit werd zeer professioneel opgelost. Zeer vriendelijke en sociale chauffeur.

Super geregeld

Onze complimenten aan de chauffeur. Heeft zelfs nog een half uurtje op ons gewacht omdat wij nog niet klaar waren met eten. Dit heeft bijgedragen aan een ongelooflijke trouwdag van ons. Een dikke 10 voor de chauffeur

Prima rit, prima chauffeur

Prima rit, prima chauffeur, fijne bus

Helemaal prima

Reserveren ging prima. Top chauffeur die mooi op (voor) tijd was.

Simpel en snel

Prima chauffeurs en auto’s. Alles precies op afgesproken tijd en plaats.

Geweldig, Serif was fantastisch

Precies op tijd. Plezierige chauffeur. Leukste rit ooit.

Goed materiaal en fijne chauffeurs.

Heen met luxe sedan van Taxi Van der Ven met eigenaar als prettige chauffeur. Terug met luxe bus met Taxi Assen en ook fijne eigenaar/chauffeur.

Easy to contact, friendly driver.

Very clean car, and pickup was right on time.

Snel, goed, schoon, vriendelijk.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht