Prima geregeld

Netjes en top geregeld!

Super handig en snel online te regelen en netjes op tijd gehaald en later weer thuis gebracht.

Erg fijne chauffeur. Op tijd en rustige rijstijl.

Nacht rit naar Rotterdam. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Reed erg netjes. Zuinig op zijn auto en daardoor ook een prettig rustige rijstijl.

Keurig!

Mijn taxi chauffeur was ruim op tijd, hartstikke aardig en ook nog eens een mooi gesprek gehad. Dit was de allereerste keer dat ik een taxi heb geboekt en het was erg prettig!

Keurig op tijd , nette auto vriendelijke chauffeur

Op tijd, keurige auto en chauffeur super!

Uitstekend alles prima verlopen

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben 80 jaar oud een had graag een klein beetje hulp gehad bij het naar beneden tillen van m’n koffer. Chauffeur was op tijd behulpzaam en erg vriendelijk. Een fijn begin van de vakantie !

Top rit

Goede rit, chauffeur was goed bereikbaar en dacht met ons mee!

Op tijd, heel soepel en vriendelijk!

Sms’je dag ervoor werd vriendelijk beantwoord. Chauffeur was midden in de nacht mooi op tijd en hielp met bagage. Reed plezierig en was vriendelijk. Mooi op tijd op plaats bestemming.

Chauffeur was ruim op tijd en bracht ons op tijd op Schiphol. Vriendelijke chauffeur.

Top chauffeur en zeer vriendelijk!

Erg vriendelijke chauffeur, goede afspraken en fijne rit.

Top geregeld

Goed georganiseerd bedrijf

Goed geregeld en keurig op tijd

Taxi van rotterdam airport naar schiphol Keurig op tijd .

Goede communicatie

Belde omdat ik 5 min later was, was oke met 10 min dus perfect. En gebeld over de locatie, want het was erg druk, maar via live locatie elkaar snel gevonden!

Top rit, hele fijne chauffeur.

Op tijd, zelfs mogelijk om iets later te vertrekken naar wens.

Hele lieve meneer

Zeer prettig

Keurig op tijd , dat is al fijn. Erg behulpzaam met de koffers in en uit de auto halen Nette chauffeur

Makkelijk en snel

Alles was duidelijk en taxi was netjes op tijd

Aanrader

Fijne chauffeur, goede communicatie. Wel later dan de afgesproken tijdstip aanwezig, maar dat had die wel laten weten.

Op tijd thuisgebracht na een vakantie.

Zeer positief.

Alles perfect

Keurig op tijd en vlekkeloze rit. Wij zijn zeer tevreden!

Werd vooraf gebeld dat de taxi er aan kwam

Werd gebeld dat de taxi er binnen 10 min was. Super

top!

Op tijd, fijne chauffeur, en zeer schone auto!

Heel prettig!

Fijne chauffeur, heerlijke auto, alles naar wens!

Op tijd van deur tot deur

De 1e keer via “sneleentaxi.nl” Vooraf toch nog even bevestiging gevraagd op sms bij de taxi zelf. Gelijk reactie gekregen en op afgesproken tijdstip opgehaald. Prima rit naar vliegveld Eindhoven.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht