Perfect!

Keurig op tijd en netjes voor de deur afgezet!

Heel erg prettig!

Makkelijk te regelen. Taxi rit: Fijn rustig en goed! Heel Aardige en professionele chauffeur

Prima en snel geregeld en uitgevoerd

De taxi was snel geboekt en bevestigd. Vooraf tlf contact met de chauffeur was fijn. Prima rit gehad en op tijd.

Keurig op tijd en uitermate schappelijke ritprijs

Midden in de nacht afgesproken, maar al enkele minuten voor dat tijdstip stond de taxi op ons te wachten. Daarna snelle en comfortabele rit naar Schiphol.

Netjes op tijd

Erg duur

Geweldige taxi chauffeur!!

Voor mijn ouder en mijn zus en man heb ik dit gedaan. Perfect op tijd en een heeeel aardige chauffeur. Al met al top!!

Zeer goede ervaring

Sympathieke chauffeur, veilige rijstijl.

Wel even zoeken maar het contact met de chauffeur verliep goed.

Als je niet goed bekend bent op Schiphol is het even zoeken maar gelukkig liepen we in een keer de goede kant op en zagen we al snel de wegwijzer naar de ontmoetingsplek, de App pick-up point. Als zo'n plek vantevoren vaststaat kan je alles ook eerder uitzoeken en hoeft dat niet in de hectische drukte van Schiphol. (handig voor de wat oudere digibeten) Misschien ook handig om de App pick-up point op Google Maps zetten. Voor de rest liep alles prima.

Goede rit fijne chauffeur

Goede rit fijne chauffeur

Enorm duur

Voor de heenweg met deze taxiservice betaalden we ruim 43 euro voor een ritje van 8 minuten. Dezelfde rit op de terugweg met een ander taxibedrijf kostte slechts 13 euro. Erg dure service dus!

Couldn’t ask for more

Als ik de sneleentaxi niet had ontdekt dan hadden we een taxi van het hotel naar de station in Breda moeten nemen, vandaar de trein naar Eindhoven en daar weer overstappen naar een taxi naar het vliegveld, wat in eerste instantie het dubbele van de tijd had gekost en dat voor 20 euro meer, chauffeur was punctueel en discreet, dus bedankt voor uw geweldige service

Ruim op tijd is wel zo prettig!

Chauffeur was er ruim op tijd, erg behulpzaam en (klant) vriendelijk!

Excellent

First time taking taxi in Netherland. Expierence good. Taxi driver was welcoming and nice. Over the drive did give some info about what's around us.

Alles perfect gegaan

Alles perfect gegaan, telefonische bereikbaarheid was uitstekend, en taxi was snel ter plaatse. Zeer vriendelijke chauffeur

Prima, telefonische melding 5 minuten voor aankomst bij client, rit prima.

Zie boven.

Zeer slechte ervaring.

Totaal onduidelijke site en hele slechte communicatie vanuit de klantenservice.

Op tijd en vriendelijk

Precies op tijd pck up ruim op tijd op bestemming. Vriendelijke chauffeur en nette auto. Niets meer te wensen. Dikke 10!

Optijd

Chauffeur was er tijdig en was zeer vriendelijk

De rit was helemaal prima!

Aardige, nette chauffeur, relaxed en perfect op tijd, al was dit midden in de nacht.

Positief

Op tijd, mooie auto, vriendelijke chauffeur

Uitstekende rustige chauffeur. Was keurig op tijd.

Afspraak compleet goed nagekomen

Chauffeur was goed op tijd en was super vriendelijk.

Vriendelijke chauffeur en ruim optijd

Positief

Ik stond op een verkeerde punt te wachten en de chauffeur vond het geen probleem om daar naar toe te komen.

Goed geregeld

Taxi was op tijd en heeft ons veilig thuis gebracht. Helemaal prima dus!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht