Daar kan je op vertrouwen

Mooi op tijd. Hetgeen stress voorkomt

Geweldig!!

Het was een gezellige rit!

Vriendelijke taxi chauffeur. Belde netjes op dat hij een paar minuten later was door vertraging vorige rit.

Top geregeld!

Goede communicatie, duidelijk en aardig personeel!

Martin is vriendelijk en heeft me goed geholpen, zeker voor herhaling vatbaar!

Top geregeld, alle taxi’s waren op tijd

vriendelijke taxi chauffeurs, die op tijd waren

Hele fijne chauffeur, goed in communicatie en goed bereikbaar. Vriendelijke man!

Hele leuke chauffeur

Keurig op tijd, goede rijstijl, heelvriendelijk.

Zeer efficiënt

Heel snel online geboekt. Een vriendelijke chauffeur die zich zelf meldde per telefoon en op een handige plek stond te wachten en ons snel wegbracht in een comfortabele auto. Hulde.

Prima geregeld allemaal

Netjes geregeld. We werden zowel op de als op de terugreis netjes op tijd opgehaald.

Heen en terug op tijd.

Netjes gereden.

Zeer goed en correct

Eerste taxi was iets te vroeg, maar wel in overleg. Tweede taxi gebeld omdat de voorstelling eerder was afgelopen, chauffeur vertelde dat hij er aan kwam. Goede ervaring

Zeer netjes en punctueel

Zeer nette en vriendelijke chauffeur. Mooi op tijd en prettige, rustige rijstijl.

Veel wachttijd inbegrepen van de chauffeur waarvoor dank

Veel wachttijd inbegrepen van de chauffeur waarvoor dank

Optijd opgehaald en prima service

Hele vriendelijke chauffeur en precies op tijd

Ik beveel het zeker aan. Vriendelijke meneer en houd ervan als iemand op tijd is

Goed en snel!

S'avond laat nog taxi kunnen regelen alleen twijfelde of ik te veel bagage mee had. Gelukkig kwam de chauffeur met een busje en deed hij totaal niet moeilijk en hielp me zelf met achterin zetten.

Snel geregeld, kwam heenrit op tijd, terugrit iets te laat maar chauffeur had wel gebeld Goede prijs in vergelijk met andere aanbieders

Ik voelde me veilig bij deze ervaren chauffeur

De chauffeur kwam ons ruim op tijd ophalen. Nadat alle bagage was ingeladen gingen we op weg. Ik voelde me veilig bij deze chauffeur die volgens mij erg ervaren is. Hij reed op een normaal tempo. Bij de luchthaven hielp hij met het uitladen van de bagage en wenste ons een prettige vakantie. Volgende trip boek ik zeker weer een taxi.

zeer goed

zeer goed aardige chauffeur

Vriendelijke chauffeur

Rit verliep vlekkeloos

Very kind and best service

Taxi driver contacted me many times and check arrival time of luggage for me. Super kind and very professional driver. I will use use this sevice again.

Door de drukke file wat later opgehaald, maar eenmaal in de taxi was het super. Veilig afgezet op locatie. Aardige chauffeur.

De chauffeur was op ruim op tijd. De bagage werd door hem netjes in de bus gestapeld. Vriendelijke man met mooie boeiende verhalen. Zeker een aanrader om van deze dienst gebruik te maken. Op de terugweg hadden we deze chauffeur uit Afghanistan ook weer en hij was wederom keurig op tijd. Prima service!

Netjes en op tijd.

Goede service. Op tijd en alles netjes geregeld.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht