Bestel hier geen taxi!! Wij werden midden in de nacht aan ons lot overlaten.

Ruim vooraf een taxi besteld en betaald via deze site. Bevestig op de mail gehad en vlak van te voren krijg ik ineens een mail dat de rit geannuleerd is wegens te kort aan chauffeurs. Waarom werd de rit dan Bevestigd? Waarom liet je me dan al betalen? Nu stonden we daar om 00.00 zonder taxi en hebben we midden in de nacht 2uur moeten lopen naar ons Hotel. Veilig voelde we ons niet en we zijn helemaal kapot. Bedank snel een taxi.nl dat jullie ons gewoon aan ons lot overlieten. Op jullie website staat er dat jullie betrouwbaar zijn en jullie afspraken nakomen. Ik zou dat maar van de site afhalen want er klopt helemaal niets van. Ik bestel hier nooit, maar dan ook nooit meer een taxi en ik raad iedereen aan dit ook niet te doen!

Taxi was op tijd, snel en comfort was goed.

Snel, klantvriendelijk en betaalbaar!

Goede ervaring! Duidelijke communicatie vabuit sneleentaxi. Op de dag van vertrek belde de chauffeur dat hij een paar minuutjes later was, bij aankomst was hij zeer behulpzaam, alle koffers voor ons in de auto gezet, vriendelijke chauffeur.

uitstekend

goede chauffeuse en zeer prettige rit

Prima, alleen de heenweg was de taxi 15 min te laat

De heenweg was de taxi 15 min te laat, dat was een beetje vervelend. Verder hele goede ervaring, de terugweg was de taxi precies op tijd!

Snel en heldere voorwaarden

Kort voor ons vertrek uit Oostenrijk contact opgenomen, had binnen half uur bevestiging met gegevens van de taxi. Makkelijk betaald, taxi keurig op tijd en een redelijk tarief. Volgende keer opnieuw via sneleentaxi.

Taxichauffeur Rachid was mijn redder in nood, die mij snel én veillig naar mijn bestemming heeft gebracht. Top ervaring!

Snel geregeld, makkelijk betalen en vriendelijke taxi chauffeur!

Snel geregeld, makkelijk betalen en vriendelijke taxi chauffeur! Een aanrader!

Super taxi stond klaar toen ik op schiphol arriveerde. Goede en vriendelijke chauffeur

goede ervaring ondanks drukte

taxi was ondanks dat het druk was op de weg maar 10 min te laat en dat werd netjes vermeld in een text.

Dikke prima

Ik ben altijd zo opgelucht als de taxi er is op de afgesproken tijd en nu zelfs een paar minuten eerder zodat we echt super op tijd bij het ziekenhuis waren. Heel fijn!

Aardige chauffeur en keurig op tijd

Het was goed en snel geregeld.

Zal voor een volgende keer jullie weer aanspreken.

Op tijd Nette chauffeur Schone auto Dus prima

Snel geregeld

Geen klachten. Was snel geregeld. Alles kwam zeer professioneel over.

Prima chauffeur

Wij hadden de taxi om 03.00 uur besteld. Wij kregen van de chauffeur om 03.00 uur een melding dat hij door vertraging op Schiphol ongeveer 20 minuten later zou komen. Hij was er om 03.17 uur. De rit naar Schiphol verliep goed.Wij zijn dus tevreden.

Netjes op tijd alles top verlopen!

Alles was prima geregeld

Goede communicatie, taxi was op tijd

super geregeld

top bedrijf. mobiel verloren en de chauffeur kwam hem gewoon weer op locatie brengen.

Perfect op tijd, vriendelijke chauffeur

Goede communicatie, snel aanwezig en gezellige chauffeur

We hebben voor een eerste keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Korte lijntjes met de chauffeur en een gezellige terugrit na onze vakantie. Komen zeker weer terug.

Vriendelijk, professioneel en geduldig.

Vriendelijk, professioneel en geduldig.

Keurig op tijd

Prima ritje

Uitstekende

Netjes op tijd en vriendelijk

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht