Goed op tijd en lekker snel op de lokatie waar ik moest zijn.

Zoals in de titel vermeld. Goed op tijd en veilig op lokatie.

super

de taxi kwam precies op tijd en we hadden een prettig vervoer naar Alphen a d Rijn.

Vanaf het eerste contact tot aan de terugreis was perfect. Keurige chauffeur, behulpzaam en zowel op de heen als terugreis stipt op tijd .

Op tijd en vriendelijk

Super strak geregeld

Wat een service. Goed te bereiken voor vragen, je kan tot 3 uur voor de rit nog annuleren. Komt afspraken na en denkt mee. Tevens was er een telefoon blijven liggen in de taxi en de chauffeur was al richting ons toen wij het zelf ontdekte. Nogmaals dank!

Uitstekende ervaring

Vriendelijke chauffeur, prettige rijstijl, keurig op tijd, goede communicatie. Aanrader.

Excellent

He was perfectly on time!

Vriendelijke chauffeur, netjes aan de afspraak gehouden

Was super rit

Taxi was ruim op tijd Vlotte rit met een super aardige chauffeur Eerste keer dat ik een taxi boekte wist niet wat ik kon verwachten maar vond het een super ervaring

Alles gewoon goed geregeld

De communicatie vooraf was snel en duidelijk toen ik nog een vraag had over mijn boeking. De uitvoering van beide ritten was ook prima. Klein verbeterpuntje is de communicatie met de chauffeur over het exacte ophaalpunt bij de Ziggodome. Hij gebruikte 2 verschillende telefoonnummers om te bellen en te WhatsAppen. Hierdoor ontstond bij ons enige verwarring.

Perfect driver

Thx

Ruime bus met goede chauffeur

Was wel druk bij oohaallunt met sneeuwval. Zou makkelijker zijn als kenteken doorgegeven wordt

snel en klantvriendelijk

klantvriendelijk

Goed op tijd en representatieve en vriendelijke chauffeur

Vriendelijk.

Fijne ervaring

Keurig op tijd en goede service

Jammer dat ik geen bevestigings mail kreeg. Gaf wel stress voor het ophalen in de ochtend.

Chauffeur was top! Aardig en netjes en precies op tijd! Leuke vent.

Snel, makkelijk en een top chauffeur

Geregeld via internet op een voor ons onbekende plek. Snel een bevestiging gehad en de volgende keurig op tijd opgehaald. Zelfs de kilometer verder was snel geregeld en koste niet eens iets extra. Chauffeur was vriendelijk en reed keurig.

Iets te laat gearriveerd

Maar snel toch nog op tijd op de plaats van bestemming gebracht

Waardeloze **********

Ik had een rolstoeltaxi nodig. Ik Google "rolstoeltaxy Breda", kom uit bij Zorg-taxi.com (werkt samen met sneleentaxi.nl staat op de site) en klik op "boek hier". Vervolgens busje geselecteerd, afspraak ingediend en betaald. Vevolgens komt op de afgesproken tijd een gewone personentaxi voorrijden, waar ik dus niet in kon. Sneleentaxi weer gebeld en toen bleek dat ze helemaal geen rolstoeltaxi's hadden. Lekker dan. Naar de €50 kun je fluiten omdat er wel een taxi voorgereden is. Ja, maar dat is niet mijn fout. Stelletje **********!! Een echte rolstoeltaxi bus bracht ons gelukkig (voor €28) naar de bestemming.

Aardig en optijd

Netjes gereden

Keurig op tijd en goede service

Ondanks die bevroren ramen keurig op tijd opgepikt en op mijn bestemming aangekomen

Makkelijk on line te boeken. Chauffeur was mooi op tijd en was klantvriendelijk.

Goede rit prima chauffeur

Een goede chauffeur die netjes heeft gereden, heel vriendelijk was en tijdens de rit ook gezellig heeft gepraat.

Fijne rit

Prima chauffeur, heel vriendelijk en gezellig

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht