snel geregeld en prima chauffeurs.

snel geregeld en prima chauffeurs.

Goede rit

Goede rit, mooi op tijd en een fijne auto

Goede vriendelijke chauffeur

Aaa

Top heel mooi op tijd

Top heel mooi op tijd, de korste route had file dus iets anders gereden maar was volledig in overleg met mij. Dus niets op aan te merken. Toffe taxichauffeur ook

Perfecte service

Goed onderling contact over tijdstip en plaats met chauffeur bij het afhalen op Schiphol. Chauffeur wist wat dienstverlening inhoudt.

Ruim op tijd en goed voorbereid

Ruim 10 minuten vantevoren, en dat midden in de nacht, was de taxi aanwezig. Met het door ons al eerder opgegeven vluchtnummer wist de chauffeur al bij welke vertrekhal we moesten zijn. Hij reed alleen wel stevig door. Dat had van ons niet gehoeven.

Makkelijk en snel boeken voor een scherpe prijs.

Makkelijk en snel boeken voor een scherpe prijs. Nette chauffeurs en goed service.

prima service

taxi was keurig op tijd. Chauffeur heeft geholpen met instappen en bagage.

Goede rustige rit gewoon zoals je verwacht

Goede rustige rit gewoon zoals je verwacht

geheel volgens afspraak

Taxi was op tijd. Toch beetje spannend of het wel goed gaat. Afstand viel me nog wat tegen. Vriendelijke chauffeur. Liep allemaal goed.

Prima geregeld

Ali heeft het top gedaan

Ga ik vaker doen!

Chauffeur was ruim op tijd (te vroeg.) Hele vriendelijke en behulpzame chauffeur die ook zo vroeg in de ochtend bij zijn laatste rit van de dag gewoon gezellig was en interesse toonde. Netjes gereden. Heel fijn!

Taxi veel te laat en mensen onderkoeld

Wij hebben gisteravond een 2 tal taxi bussen gereserveerd voor 12 personen de heenreis was prima maar de terugreis was echt een hel. De taxi's zouden beiden arriveren om 0:30 maar de eerste taxi was er om 0:50 en konden maar 4 personen in. De tweede taxi gaf aan een halfuur later te zijn maar kwam pas opdagen na meerdere belletjes gepleegd te hebben om 1:50 het was buiten hartstikke koud en mensen kwamen onderkoeld terug ook ivm geen kleding bij om zo lang laat(snachts) in de kou buiten te wachten. Antwoord van de klantenservice: Wij hebben een tegoed van 20% op je account neergezet voor de volgende boeking en sorry voor de vervelende ervaring. Wat een grap....

Snel en effectief

Alles ging volgens plan en geen klachten

Afgesproken tijd en goede rit

Zeer tevreden. Prima op tijd en goede rit. Als ik vervolgens nog een taxi zou willen boeken dan ook via deze site

Perfect!

De taxi was keurig op de afgesproken tijd, vriendelijke chauffeur, mooie auto

Prima Rit!

Chauffeur was iets te laat maar uitstekend contact over waar hij was en hoe laat hij er zou zijn. Netjes s nachts vanuit Breda naar Den Haag gebracht. Nette prijs. Kortom prima.

Netjes optijd en goede communicatie over de afgesproken plaats

Goed, snel en alles oké!

top service. De taxi was op tijd en betrouwbaar. Zeker een aanrader.

prima 1e ervaring

goed platform simpel betalen, juiste communicatie ook vanaf de chauffeur!

Taxi’s zowel op heen-als terugreis netjes op tijd en op afgesproken plek

Wij hebben een taxi besteld om naar een evenement te kunnen en weer terug, twee verschillende taxichauffeurs. Maar allebei even vriendelijk en allebei op tijd en op de afgesproken plekken.

Een professionele en veilige rit

Ik had nooit eerder gebruik gemaakt van de taxi. Door een onverwacht aangepaste planning die mogelijk was toch voorspoedigcen veilig op plek kunnen arriveren

Prima voor elkaar.

Netjes op tijd en keurig gedaan.

Op tijd opgehaald, nette verzorgde auto en vriendelijke chauffeur

Online een taxi besteld en deze was keurig op de afgesproken tijd. De prijs is voordelig en de service is hoog. Raad ieder aan om gebruik te maken van Snel een Taxi.

Goed en tijdig vervoer

Zoerl de heen-als ook de terugrit werden keurig verzorgd. Er was sprake van 2 verschillende taxibedrijven. De chauffeurs belden ons bij aankomst. Een volgende keer zeker weer op deze wijze! Bedankt.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht