De chauffeur kwam mooi op tijd en was erg vriendelijk. We gingen met bagage naar Schiphol in een zeer comfortabele auto. Ook de prijs was goed. Ik zal zeker nog eens bij jullie boeken.

Fijne communicatie snelle service

Erg fijn bedrijf. Goed geregeld!

Goede service!

Vriendelijke chauffeur!

op tijd, prettige rijstijl

royale auto, chauffeur stond ruim voor de afgesproken tijd al te wachten, vriendelijk, rustige maar kordate chauffeur

Gewoon makkelijk en goed.

Makkelijk te bestellen. Prijs vooraf bekend. Netjes op tijd.

Prima gegaan. Aardige chauffeur en precies op tijd

Zie bovenstaande.

Hele nette taxichauffeurs - Op tijd ook - Amsterdam

Zowel oudere als jonge chauffeurs getroffen. En al de fietsers kordaat en met charme weggebruikers ontwijkend. Het is een kunst! Wat een wespennest van fietsers, al zeg ik het zelf, als inwoner van Amsterdam (sinds 1986). Die fietsers ontwijken... Op ieder moment schiet er een fietser voor je auto. Van links of rechts komend. Of tegen het verkeer inrijdend, etc. Maar zij, de chauffeurs, bewijzen hun doen. En handigheid. Sociaal ook. Een beroep bewezen. En dan met een vlaggetje. :)

Duidelijke communicatie vooraf en prima rit gehad

Het heeft mij volledig ontzorgd.

Goed geregeld

Ik vond het spannend om met de taxi te gaan die je online zo makkelijk kan boeken omdat je geen controle heb over de tijd, of ze daadwerkeljk komen etc. Maar dit was goed geregeld. Beide chauffeurs waren ruim op tijd en vriendelijk. De prijs is direct zichtbaar en dan hoef je in de taxi ook niet te betalen want dat doe je vooraf online. Ik zou zo nog een keer via dit bedrijf een rit boeken.

Punctueel, op tijd, wist exact Ehv airport uitstappen, ondernemend, hield zich optimaal aan de snel

Als zeer positief en heel klantvriendelijk

Had niet beter gekund. Absoluut een aanrader!!!

Ik had totaal geen idee wat mij te wachten zou staan. Ik vond het reserveren al heel eenvoudig. De taxirit zelf verliep ook absoluut foutloos. Vriendelijke behulpzame gezellige en humoristische chauffeur die je ook nog kon bellen als het ziekenhuis bezoek korter of langer zou duren. Voor een eventueel volgende keer bel ik Sneleentaxi.nl weer.

Precies zoals afgesproken

Aardige chauffeur, netjes op tijd (zelfs iets te vroeg maar bleef rustig even wachten) en voor een goed prijs.

vriendelijk en correct op tijd

zeer tevreden met de service van de zorg taxi ging heel netjes wat tijd betreft compliment

Super op tijd, vriendelijke man en goede service

Super op tijd, vriendelijke man en goede service.

Super fijn

Super fijne taxi en gezellige taxichauffeur!

Was uitmuntend

Taxi was op perfect tijd voor heen en terugeist en communicatie verliep uitstekend

Toppie

Goed geregeld Mooi op tijd 10 personen

Ideaal!!

Beste qua prijs, snelle bevestiging, makkelijk te bereiken, uitstekende chauffeur. Kortom, volgende keer weet ik waar ik m’n taxi bestel!

Snel, gemakkelijk en duidelijk. Bestellen, betalen en een goede service.

Een avond in Rotterdam en vanuit het restaurant vervoer nodig. In plaats van de metro met 8 personen toch maar een taxi besteld. Ideaal, voor de deur opgehaald en bij de andere deur afgeleverd.

Toprit

Zeer prettige chauffeur en een bijzonder veilige rit. Gaan we zeker nogmaals gebruik van maken.

We zijn opgehaald op exact de afgesproken tijd. Chauffeur was aardig en er waren tissues aanwezig.

Zeer goed ervaring

Erg vriendelijke chauffeur van Space taxi ondanks zijn lange dagen achter het stuur. Maakte nog zijn excuus voor het verkeerde afhaal adres maar dit bleek later geheel onze schuld. Bedankt voor het brengen en halen met het benodigde geduld voor 8 bier drinkende en feestende heren.

Op tijd en goed geregeld

Taxi uit Amsterdam was keuring op tijd belde van te voren en was een zeer nette chauffeur.

precies op tijd, nette / vriendelijke chauffeur

Top! precies op tijd, nette / vriendelijke chauffeur

Vooraf een berichtje met de tijd waarop de chauffeur aan kwam. Netjes en ruim op tijd ga ik zeker de volgende keer weer gebruiken

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht