Goede chauffeur en op juiste tijd voor de deur

Lieve chauffeur voor onze baby

Onze baby ging voor het eerst alleen met de taxi. We hadden een super lieve chauffeur. Hopelijk zien we hem volgende week weer!

Heel erg goed.

Taxi was keurig op tijd. Aardige en goede chauffeur die ons veilig bij Eindhoven AirPort afzette.

Snel geregeld

Snel geregeld, goede prijs tov taxi op de meter, taxi's mooi op tijd.

Mooie timing

Heel vroeg in de ochtend. 2 minuten te vroeg, dus buren vrijwel geen last gehad. Gezellige chauffeur.

Naar volle tevredenheid NB een opmerking is dat de medewerkers van Sneleentaxi.nl niet altijd goed bereikbaar zijn. Tot twee keer toe werd ik na een wachttijd van 15 minuten aan de telefoon, terwijl ik op dat moment aan de beurt zou zijn, door een stem van de medewerker ( automatisch!?) werd geattendeerd dat de verbinding werd verbroken. En op een later moment maar moest terugbellen. Dit is twee keer gebeurd. Behoorlijk “onbeschoft” vond ik dat op dat moment. Laat de laatste wachtende opnieuw bellen maar niet als je al 15 minuten zit te wachten. Dit wil ik graag even kwijt.

Niet optimaal

Taxi was 45 minuten te laat.Voor de rest alles o.k.

Goede dienstverlening

De taxichauffeur die ons zou ophalen belde de avond vooraf om alle details te controleren en eventuele wijziging door te nemen. Taxi was netjes op tijd en chauffeur erg vriendelijk. Aanrader voor een volgende keer.

Behulpzaam en niets gehaast

Na een avond festivallen keurig op tijd opgehaald. Super aardige en rustige chauffeur. Vond het geen probleem om tussendoor een tussenstop te maken bij een tankstation. Wij waren onder invloed en kwamen ook nog eens met het verzoek 1 van de dames een paar minuten elders af te zetten zodat ze ziet alleen door het donker hoefde. Allemaal geen probleem voor deze behulpzame lieve chauffeur.

Vriendelijk chauffeur

Hadden onze afspraak niet helemaal goed gemaakt. Ondanks dat is het tot volle tevredenheid toch goed geregeld door de organisatie. Alle lof

duidelijke communicatie, afspraken en goede service

alles confrom afspraak verlopen

Helemaal Goed

Uitstekende service

Snel contact en antwoord Taxivervoer keurig op tijd en vriendelijke service. Goedkoper dan lokale taxivervoer

heel erg slecht

Wij hadden een taxi besteld en betaald maar hij is niet gekomen, wij hadden wel ons vluchtnummer opgegeven maar daar werd niet naar gekeken,

Super snelle service & fijne taxi rit

Voor het eerst gebruik gemaakt van Sneleentaxi. Het boeken van een taxi ging supersnel. Ik bedacht me midden in de nacht rond 02.00 uur dat ik toch een taxi wou bestellen. Binnen 6 minuten zou er als er een taxi beschikbaar was een bevestiging komen, nou dit was super snel denk wel binnen 2 min zag ik wie mijn vervoerder was en kreeg ik tegelijk een bevestigingsmail. Taxi Sam bracht mij van huis naar het werk. Ik had geboekt om 07.05 uur, de chauffeur belde mij om 06.59 uur dat hij er al stond, mooi optijd. Heel vriendelijke man, deed netjes de deur voor je open/dicht, hele rit met hem gekletst en de auto zat ook fijn. We waren ook zo in Groningen. Fijne ervaring en om aan te raden!

Chauffeur niet komen opdagen en financiële schade niet vergoedt

Chauffeur had zich verslapen, de sukkel, en ik moest maar met eigen auto naar Schiphol. Vlucht gemist en sneleentaxi geeft niet thuis. Dag ticket dag parkeerkosten. Zeer slechte bemiddelingsbureau die chauffeurs aantrekken die lui zijn.

Keurig op tijd. Netjes.

Prima.

Chauffeur was precies op tijd

Chauffeur had mij op tijd opgehaald, en netjes thuis afgezet

Super geregeld.

Afgelopen maandag een taxibusje besteld voor 2.30 ‘s nachts naar Schiphol. Vooraf denk je toch vooral: de taxibus zal toch wel komen? Maar om 2.20 belde de chauffeur met de mededeling dat hij voor de deur stond en met een keurige bus werd ons gezin exact op tijd naar Schiphol gebracht. Super geregeld!

Op tijd, nette chauffeur.

Fijne rit, op tijd.

Super op tijd

Nette chauffeur die ruim op tijd was en ons en onze vrienden keurig en op tijd op Eindhoven afgezet.

We wolden om 4 uur 's nachts naar Schiphol en stonden al vroeg klaar in de hal van ons flatgebouw. De chauffeur was ruimschoots op tijd, vriendelijk en behulpzaam met de bagage en bracht ons vlot naar Schiphol.

Afspraken nagekomen, zeer kundige en vriendelijke chauffeur

Een maand vooraf ingepland voor een rit van 8 personen. Afspraken nagekomen qua tijdstip e.d. strikt op tijd. Maar de fijnste ervaring is wel de chauffeur, rustige rit zonder gejakker en haast. Echt topervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader! NB geef de chauffeur een tip als de rit voor je zelf ook aangenaam was, wordt erg gewaardeerd.

Vlot, veilig en voordelig.

Vriendelijke chauffeuse, ongeveer een kwartier van tevoren een telefonische melding hoe laat we haar konden verwachten.

positief

positief