Op tijd opgehaald en aangekomen

Op tijd opgehaald en aangekomen

Van Schiphol naar huis een prettige rit

De taxi chauffeur was perfect op tijd en de communicatie uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dat heel tevreden was, een leuk gesprek gehad en ik was zo thuis.

Rustige en prettige ervaring

Prima rit, op tijd en vriendelijke chauffeur

Veel te duur voor een rit van 4km verder goede service

Erg goede service taxi was op tijd zelfs eerder omdat deze al in de buurt was. Vandaar dat ik de prijs overmatig duur vind 4km (37,50) is schandalig omdat de taxi die kwam al in Wijchen was! Wettelijk maximum start tarief € 3,36 Maximum prijs per kilometer € 2,47 Tijds tarief € 0,41 3,36 4km (4x 2,47) 7 minuten (7 x 0,41) Is een ritprijs van €16,11 ipv €37,50!!! https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/taxi/vraag-en-antwoord/wat-zijn-de-kosten-voor-een-taxi Ik zie niet terug wat de wettelijk maximum voorrij kosten zijn maar om er 21,39 boven op te gooien vind ik ronduit schandalig ook omdat de chauffeur zelf aangeeft letterlijk om de hoek te staan!!! Benieuwd naar een passend antwoord/ oplossing

Zeer positief

De vriendelijke chauffeurs hadden zowel heen als terugreis een Klantgerichte service. Vriendelijk en op tijd. Wij hebben een prettige relaxte ervaring gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

De chauffeur was een correcte nette man

Aangenaam

Vriendelijke chauffeur, op tijd.

Geen opmerkingen. Rit prima verlopen

Rit prima verlopen.

Mooi op tijd. Gezellige chauffeur.

Chauffeur was mooi op tijd. Hij was ook gezellig,dus we waren er voor dat je het in de gaten had.

Zeer vriendelijk

plezierig, vriendelijk en aardig

Super, vriendelijke chauffeur

vlotte en tijdige rit,geen problemen.

Alles liep vlotjes.

Uitstekend!!

Ten eerste was de taxi chauffeur prima op tijd, erg sympathiek. De rit ging naar Q Park De Griend, Maastricht, waar onze auto geparkeerd stond. Hij zette ons vlakbij de auto af, wat we erg gewaardeerd hebben (temeer omdat ik met een gekneusde enkel zat en moeilijk kon lopen). Petje af.

In één zin grandioos!

Er valt niets op aan te merken. De taxi was ruimschoots op tijd en de taxichauffeur was ook heel vriendelijk. We kwamen ruim op tijd bij ons opstappunt aan, waar een bus van Bolderman Reizen al klaar stond, om ons op te pikken. Dus alles verliep vlekkeloos.

Optijd en zeer beleeft.

Alles verliep perfect af. Ik had taxi geboekt voor mijn ouders en het ging heel erg goed. Optijd en zeer vriendelijk.

Zeer op tijd en aardige chauffeuse

Zeer op tijd, aardig en behulpzaam

Geweldige service top geregeld

Taxi belde netjes 5 mi uten van te voren dat hij eraan kwam. Precies op tijd. Keurige chauffeur. Top service.

Excellent

Efficiënte dienstverlening en boeking

Aardige chauffeur, gezellig mee kunnen kletsen en een auto die groot genoeg was voor onze groep.

Perfect snelle makkelijke service

Bij het appe krijg je direct antwoord, ik werd 10 min van te voren gebeld door de taxi om te zeggen waar die precies stond. Geen klachten Volgende keer weet ik welke taxi ik moet hebben!

Fantastische verzorging

Vriendelijke chauffeur. Heeft mij zelfs op Schiphol geholpen met een karretje

Chauffeur kwam op de afgesproken plek op tijd aan en de rit werd binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Gezellig persoon, niet opdringerig of afstandelijk.

aanrader

fijne rit, vriendelijke chauffeur, netjes op tijd.

Keurig op tijd, perfect geregeld!

Aless top niveau!

Nette auto, vriendelijke en behulpzaam chauffeur...

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht