Goede en betrouwbare service

Makkelijk te boeken en goede service. Zowel de geen- als terugweg was de taxi ruim op tijd.

Op tijd, fijne chauffeur!

Wat een luxe, als het bokkoud is buiten en je toch naar een feestje wil, dat je dan een taxi kunt bestellen! Hij was op tijd, en chauffeur was heel aardig en attent. Bedankt!

Aardige chauffeur, op tijd, was helemaal top

Hele vriendelijke chauffeur

Moest mijn moeder afhalen.

Helemaal top.

Heel vriendelijk chauffeur. Heb er van kunnen genieten mijn hele rit. Chauffeur reed goed en rustig zoals het hoort. Toppie!!!!

Keurige en zeer vriendelijke chauffeur

Meneer was zeer behulpzaam en erg vriendelijk

Op tijd, behulpzaam, professionele chauffeurs!

Hele goede service, netjes gebeld dat chauffeur er bijna was. Echt een hele goede ervaring!

Prima en betrouwbaar

Goed bereikbaar, even een puzzel waar af te spreken maar had met de locatie Paradiso in Amsterdam te maken, niet bereikbaar

Mooi optijd, prima geregeld!

Perfekt!

Vriendelijke chauffeur arriveerde precies op tijd, reed uitstekend en bereikte de bestemming na 145 km zonder enige hapering binnen de vooraf gestelde tijd.

Goede chauffeur

Aardige chauffeur en goede service

We hebben beide ritten als zeer prettig ervaren en de communicatie was top.

goed op tijd en vriendelijk

taxi inzet betreft een collega die vanwege een auto ongeluk tijdelijk niet zelf auto kan rijden. Taxi is een goed alternatief gebleken. Deze collega wordt op de afgesproken tijden opgehaald en thuisgebracht. Vooraf wordt gebeld dat de taxi onderweg is en dat deze is aangekomen. De komende weken hoef ik mij over vervoer van deze collega in ieder geval geen zorgen te maken!

Heel fijne en goed

Netjes op tijd. Mooie auto. En vriendelijke chauffeur

Op tijd, mooi auto, heel vriendelijk choffeur.

Alles liep perfect!

Taxirit snel en goed geregeld

Fijn om vantevoren te weten wat een taxirit gaat kosten. Chauffeur was perfect op tijd.

Fijne chauffeur zeer correct op tijd allebei de keren kon lekker mee praten over diversen onderwerpen tweemaal een gezellige rit.

fantastisch

Had ruim van tevoren geboekt,werd kort voor tijd nog netjes geinformeerd,op plaats van bestemming hebben we nog iets vroeger kunnen regelen,tijdens de rit nog 2 afspraken voor die dag kunnen maken,keurig op tijd en behulpzaam en zeer vriendelijke chauffeurs

Super…..

Ik ben aangenaam verrast, eerst keer met jullie bedrijf en super ervaring. Taxichauffeur was exact op tijd en erg vriendelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar. bedankt.

Top chauffeur

Gezellig en heel behulpzaam

Superrr

Perfect op tijd en ruim op tijd Schiphol

Keurig op tijd, vriendelijke service!

Correct en zeer op tijd

Correct en zeer op tijd

Op tijd, veilig en netjes op mijn bestemming gebracht.

Op tijd, veilig en netjes op mijn bestemming gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Prima op tijd en gezellige conversatie.

De chauffeurs waren op de afgesproken tijd aanwezig, belangstellend naar het doel van je reis. Gezellige conversatie onderweg. Door drukte op de route snel een goed alternatief, zodoende niet veel tijdverlies.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht