Helemaal goed

Chauffeur was op tijd, auto was netjes, koffers paste er ruim in en chauffeur was ook netjes.

Het was een comfortabele taxirit.

Mooie taxi en vriendelijke chauffeur.

Gewoon goed. Netto auto. Vriendelijk attente chauffer

Goed.

fantastisch

mooi op tijd + goede service

Vlotte rit

Ruim op tijd opgehaald, nette chauffeur en zeer vlotte rit gehad. Prima!

uitstekend

perfect 3nvriendelijk

Ik had bij de aanvraag gemeld dat ik een bepaalde trein wilde halen, waarop de chauffeur belde dat een eerdere ophaaltijd beter was, en inderdaad was ik daarmee keurig op tijd. Aardige chauffeur, fijne auto, heel goed geregeld allemaal.

Uitstekend, kregen een berichtje vooraf en dat hij er was.. Was perfect

!

Top chauffeur

Goede rit, leuke chauffeur. Keurig op tijd, kortom gewoon perfect.

Jammer veel file maar daar kan niemand iets aan doen

Mooi begin van onze vakantie!

Vriendelijke, behulpzame chauffeur die keurig op tijd voor de deur stond.

Perfect en ruim op tijd :-)

Precies zoals op internet aangegeven.

Netjes op tijd, prima!

Perfect en goed meegedacht ivm verwachte drukte op Schiphol

Goed meegedacht en door chauffeur is zelf een voorstel gedaan om een half uur eerder te vertrekken ivm de verwachte drukte op Schiphol. Netjes gereden, een leuk praatje onderweg en prima op tijd op Schiphol. En een ruime stille auto.

prima chauffeur, goede service

chauffeur kwam 10 min te vroeg en was zeer behulpzaam met de bagage. Vriendelijke man met een mooie en schone taxi. Hij reed veilig en we zijn ruim op tijd op het vliegveld aangekomen.

Vriendelijke chauffeur! Keurig op tijd en een goede rit naar Schiphol.

Zeer positief! Erg behulpzame man.

goede rit

goede ervaring ,zeer gemakkelijk om te reserveren de chauffeur was op tijd in schiphol ,heeft gereden op een zeer professionele manier op tijd in eindhoven einde van de rit doe zo verder

snel geregeld, alles volgens afspraak

Taxi was er op tijd. Aardige chauffeur. Vooraf betalen en fooitje na de rit werkt perfect!

Superflexibele TOP-chauffeur met prachtige taxi

Onze chauffeur heeft zich geweldig aangepast aan ons tijdschema en ook zelfs onze foute ritopgave. Tijdens de rit in een superschone mooie taxi hebben we op een heel prettige manier contact gehad met de chauffeur. Hulde voor hem; een dikke 10!!

Taxi was keurig op tijd en chauffeur zeer sympathiek

Zoals gezegd, de taxi was keurig op tijd en chauffeur gezellige kletser. Auto zag er schoon uit, chauffeur netjes en beleefd. Zeer goed bevallen en aan te raden. Ook het online reserveren en daarna de bevestiging verloopt zeer snel en prettig.

Comfortabel

Chauffeur was erg vriendelijk, in voor een praatje en reed netjes en goed.

Prima service, netjes op tijd

Op tijd en correct

Mooi op tijd.Belde dat hij er aan kwam. Nette rijstijl , vriendelijk en correct.

Keurige taxi en mooi ruim op tijd!

Ruim op tijd aanwezig en nette taxi!

Flexibele en meedenkende taxi-chauffeur

Mijn vlucht is een uur eerder geland dan was verwacht. De taxichauffeur heeft meegedacht waardoor ik niet een uur langer hoefde te wachten. Vriendelijke chauffeur en fijne gezellige rit.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht