Supervriendelijke ervaring

Ik werd op tijd opgehaald door een hele aardige chauffeur. Gezellig gekletst tot de drop-off op Schiphol. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Optijd - fijn - eerlijk

Na een avond ADE nog even de stad in te willen zijn we met 7e vanuit Amsterdam naar Veldhoven terug gegaan. Chauffeur was netjes optijd en heeft ons thuis afgezet. Fijn dat kortdag een taxi ons nog naar huis brengt (1,5 uur rijden)

Probleemloos verlopen

Eenvoudig te regelen, en zonder al te veel handelingen

Vriendelijke chauffeur, reed erg goed en een hele fijne auto.

Fijne en vriendelijke chauffeur

Gezellige en flexibele taxichauffeur!

Het was een hele leuke taxibus waarbij we meteen in de sfeer kwamen. De chauffeur had een vrolijke en vlotte babbel. Hij gaf ons goede tips voor uitgaan gelegenheden en was heel flexibel met de tijden. Super!

Perfect begin van mijn reis!

De chauffeur was mooi op tijd en heel vriendelijk. Stelde mij ook gerust wat de drukte op Schiphol betrof en hij had daar bij aankomst ook helemaal gelijk in. Ik ben mijn reis hierdoor heel ontspannen en goed begonnen.

Gezellige correcte chauffeur

Gezellige correcte chauffeur

Fantastische ervaring

Vriendelijke chauffeur, taxi was stipt op tijd. Zeker een aanrader. Ik ga hier vaker van gebruik maken!

Mooi op tijd en neemt zelf contact op.

Net na de landing al telefoontje van de chauffeur. gaf door waar hij precies stond. De rit verliep soepel en prettig. Leuke gesprekspartner. Aanrader voor taxirit.

Goed geregeld met passende oplossing!

Makkelijk en snel kunnen reserveren. Avond van te voren gebeld dat er een wijziging plaats moest vinden, uiteindelijk geen probleem of extra kosten voor mij en alles was goed geregeld. Zeker vaker gebruiken in de toekomst.

Helemaal top!

Chauffeur was netjes op tijd en heeft ons snel en veilig naar Eindhoven Airport gebracht.

Zoals afgesproken

Bestelde taxiritten waren op tijd. Chauffeurs vriendelijk en behulpzaam. Twee prima ritten.

Snel en comfortabel

Boeking snel en eenvoudig, aardige chauffeur was op tijd. Rit verliep soepel.

Snelle en goede service, vriendelijke chauffeur

Fijne ervaring

Op tijd en vriendelijk

perfect

Op tijd, vriendelijk, aanrader.

Taxi Moradi kwam niet

Sneleentaxi is een veiling site waar taxi bedrijven kunnen bieden op ritten. Onze rit was geaccepteerd door Taxi Moradi 0618887826. Deze kwam niet opdagen en was ook niet te bereiken. Het positieve was dat Sneleentaxi snel reageerde met een nieuwe aanbesteding, gelukkig was het rustig en met een vertraging van 30 minuten waren we op weg. We hadden extra betaald voor een luxe taxi. De taxi chauffeur was heel aardig, maar had door de snelheid geen pak aan (wat wel wordt gesteld voor een luxe taxi). 2 sterren voor de reactie, maar niet meer want ze zouden dit soort malafide taxi bedrijven (taxi Moradi) uit hun bestand moeten weren. Sneleentaxi werkt goed als je niet snel hoeft.

Perfect!

Friendly driver and perfect on time!

Keurig op tijd. Vriendelijke chauffeurs en persoonlijk contact.. Op de terugweg wilden we terug naar het hotel van een festival. We werden omgeleid waardoor we niet op de afgesproken plek konden afspreken. De chauffeur nam de moeite om ons te bellen en op te halen op een andere plek.

rit volledig naar wens

Taxi kwam exact op tijd Taxi bracht ons snel ter plekke Chauffeur zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de rit en was informatief

de taxi was snel geboekt ,we waren wat eerder geland ,gelijk gebeld ,de taxi was onderweg ,later kregen we een app dat het langer duurde ,wegens drukte op de weg ,we stonden op de afgesproken plaats ,maar hij stond op een andere ,plek wat even zoeken was, de chauffeur was een vriendelijke jongen ,leuke gesprek gehad ,en met de koffers geholpen ,goede Service, prima om nog eens te boeken

Voortreffelijk

Voortreffelijk en comfortabel in alle opzichten gemakkelijk te reserveren snelle afspraak ter plekke betrouwbare controle dmv mail stipt op tijd comfortabel vervoer Hart dank

Perfect geregeld!

Fijne ervaring

Zeer gezellige chauffeur, netjes en op tijd

Voor een goede prijs, top kwaliteit Een nette taxi, erg aardige chauffeur en keurig op tijd.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht