Fijne taxirit!

Avond tevoren n kort WhatsApp bericht met aankondiging van de rit. Chauffeur keurig op tijd, prettige man, en prettige rit. Kortom prima!

Keurig netjes op tijd

Taxi's waren zowel op heenreis als terugreis keurig op tijd. Taxi voor de terugreis heeft zelfs op ons gewacht i.v.m. de drukte bij aankomst op Rotterdam The Hague Airport.

Netjes op tijd

Makkelijk te boeken

top

Helemaal top

Op tijd en gezellig

Heel fijne rit naar mijn bestemming. De chauffeur waren vriendelijk en alles was erg goed geregeld.

Prima! Op tijd en fijne rit

Netjes op tijd. Belde een paas minuten van te voren dat hij er aan kwam. Super nette en vriendelijke en aardige chauffeur. Zette ons precies op de goede plek af. Een en al lof

Aardige chauffeur en nette auto

Chauffeur was mooi op tijd, vriendelijk en netjes. Reed ook netjes. Prima bevallen.

Prima!!

Taxi was goed op tijd en snel op Schiphol

Perfect en profesioneel

Vroegen of hij eerder kon komen ivm Schiphol. Gelukt en prima afgehandeld.

Fantastisch ontspannen

Waren bang, dat het niet goed zou gaan en hadden ons al voorbereid met telefoonnummers. Chauffeurs waren keurig op tijd en belden ons, dat ze er waren. Zij vertelden ook wat over de omgeving waar wij doorreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Betrouwbaar staat er in de kop!

Dit spreek ik tegen. Na een taxi besteld en betaald te hebben kwamen zij hun afspraken niet na en lieten ons gewoon staan om 01:15 midden in de nacht in de ****ing nowhere!

Precies volgens afspraak met een uitstekende chauffeur naar de bestemming gebracht

Behulpzaam met de koffers en bekwaam onze rit verzorgd.

Chauffeur was stipt op tijd en heeft ons veilig naar de plaats van bestemming gebracht.

Zie boven.

Op tijd, aardige en goede chauffeurs

Helemaal prima. Terugrit was ik veel eerder klaar en chauffeur was zeer flexibel en kon ook eerder.

Vriendelijk en behulpzaam

Was voor ons de eerste keer en we zijn positief. Vlucht was eerder aangekomen, ge-appt en het was geen bezwaar. Vriendelijke chauffeur en relaxt.

Precies op tijd volgens afspraak en nette chauffeur

Alles op tijd

Op tijd is belangrijk. Was goed geregeld. Prettige chauffeur

Top service!!

De chauffeur was mooi optijd!! Vriendelijke man,behulpzaam en een gezellig gesprek gehad!

Precies op tijd, zeer vriendelijke chauffeur die onze heeft zeer goed geholpen

Goede en professionele chauffeur !

Goede chauffeur Op tijd gekomen Attent

Zeer vriendelijke chauffeur

De chauffeur belde dat hij 5 minuten later kwam door vertraging. Voor ons gaf dat niet omdat we heel ruim in onze tijd zaten De chauffeur was zeer vriendelijk en voorkomnd

Good service.

Trip from Eindhoven to Dusseldorf. Last minute booking. Everything went well.

Erwin prettige man met zekere rijstijl

Was mooi weer onderweg

Helemaal goed

Contact met chauffeur was helemaal helder en volgens planning.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht