Was keurig op tijd

Goede services

Makkelijk en een duidelijke prijs

Was voor mij eerste keer dat ik via Sneleentaxi.nl een taxi heb geregeld. Prijs was duidelijk en ok. Helaas was taxi wel een 20 minuten te laat, maar verder een prima rit gehad.

Super gezellig en professioneel

Professioneel, aardig en heel gezellig!

Fijn

Het was een fijne rit, ervaren chauffeur kon van te voren de files bekijken en alternatieve wegen op tijd kunnen uitwijken was mooi op tijd. Bedankt en zeker tot ziens Ignacia

Uitbesteding taxirit komt uiteindelijk goed.

Op het laatste moment een wisseling van taxi bedrijf. Dat was even schrikken. Gelukkig gelijk de chauffeur gebeld en van hem kreeg ik bevestigd dat hij de rit zou uitvoeren en er op tijd zou zijn. Ik moest nl een vlucht halen.

Snel en gemakkelijk te regelen. Netjes op tijd en rustige rit

Via de overzichtelijke website was de rit al snel geboekt. Wordt goed via e-mail op de hoogte gehouden welke taxi ons zou brengen/halen. Op de afgesproken tijd netjes opgehaald. Was een korte afstand welke goed werd ervaren. Dit voor zowel de heen als terugreis. Beide chauffeurs erg behulpzaam.

Op tijd en verzorgd

We werden netjes op tijd afgehaald en ruim voor de afgesproken tijd op Schiphol afgezet. Auto keurig netjes

Stipt op tijd, en daarom ook op tijd opSchiphol. Taxibedrijf uit Enkhuizen.

klantenservice super, rit ook helemaal prima

Ondanks een hoop onduidelijkheid hoeveel mensen er na een gecancelde vlucht nu precies moesten worden vervoerd van Schiphol naar Eindhoven Airport en op welk tijdstip precies heeft Bente van de klantenservice er mede voor gezorgd dat alles in orde kwam. Ook de rit zelf met het taxibusje verliep geheel naar wens.

uitstekend

De chauffeur moest een uur op ons wachten vanwege een vertraagd vliegtuig. Toch heeft hij ons op een vakantiepark voor de deur afgezet. Geweldig.

Onverwacht 10 punten

Keurig contact met een behulpzame vriendelijke jongeman, Zeker aan te bevelen. Wij hadden een late zondagavond rit van Schiphol naar Eindhoven waar geen lokale vervoerder tijd of zin in had. Alle contact en financiele afhandeling super geregeld.

Echt gewoon heel fijn

De chauffeur reed zeer netjes

Geweldige service

Prima op tijd prettige chauffeur

Keurig op tijd, vriendelijk, goed gereden.

Een aanrader.

Helemaal Top!

Niets op aan te merkten.

Snel, nette man, vriendelijk en op tijd

Ik kan niet anders zeggen dan dat het geen stress was, alles ging volgens schema en een heel vriendelijke meneer.

perfect

perfect

Een goede chauffeur En mooi op tijd

Perfect op tijd, prettige rit

Midden in de nacht, stipt op tijd. Een rustige rit naar Schiphol, precies wat je van een dergelijke rit verwacht. Vriendelijke chauffeur, erg beleefd ook.

Top service!

Taxi stond ‘s nachts op de afgesproken plek en tijd, perfect. De rit was verder zeer aangenaam de chauffeur reed rustig en was verder vriendelijk. Kortom, een zeer goede ervaring

Hele fijne rit

De chauffeur was zeer vriendelijk en fijn op tijd!

Makkelijk te boeken, geen verrassingen!

Boekingsproces is mega eenvoudig en je weet gelijk waar je aan toe bent. Taxi kwam perfect op tijd (om 5:30) en ik was daardoor ruim op tijd op Schiphol.

Fijn op tijd en rustige rit

Fijn op tijd en ruatige rit

Op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht