snel en netjes geregeld, vervolgens alles rustig en volgens afspraak verlopen

Een taxi nodig hebben midden in de nacht en dan maar hopen dat het betrouwbaar en goed blijkt. Ja dus, inclusief duidelijke communicatie per e-mail.

Precies op tijd!!

Chauffeur kwam precies op de afgesproken tijd aanrijden. Super!! Comfortabele auto en vriendelijke chauffeur.

Keurig op tijd en goede chauffeur

Keurig op tijd en goede chauffeur

Duidelijk in de communicatie. Goede auto. Stond al te wachten toen we geland waren en we waren vlot thuis. De prijs was heel goed te doen. Super!

Anna

Alle perfect!

Perfect!

Chauffeur belde netjes dat hij onderweg was en was keurig op tijd. Een erg aangename en comfortabele rit gehad Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed en op tijd

Zie bovenstaand

Keurig op tijd, snel op bestemming aanwezig

Hielp ook met koffers in en uit de taxi tillen.

Ik ben zelf niet met de Taxi mee geweest .Ik had 5 gasten uit Canada en die moesten terug naar Schiphol. Ze vonden een goede rit en een mooie prijs . De taxi was goed op tijd en heel behulpzaam . Dank jullie wel Groetjes Annie

Op tijd en goed contact met de chauffeur. Vriendelijk en snel

Prima, correct!

Prima ervaring. Correct qua tijdsafsoraak!

Goede service.top.

Laat een taxi besteld en alles verliep goed. Chauffeur dacht mee en zette me ivm drukte Schiphol op tijd bij de juiste vertrekhal af.

Prima rit, keurig op tijd opgehaald en afgezet, vriendelijke chauffeur

Heerlijk om opgehaald telwoorden. Geen stress en comfortabel vervoerd. Uiterst vriendelijke chauffeur

Professioneel ,vriendelijk en snel

Werden door aardige chauffeurs heen en weer gebracht. Voelden ons veilig, waren vriendelijk en snel, nogmaals bedankt!

Heel vroeg perfecte ervaring

Om 5 uur naar Schiphol, belletje 10 min voor tijd om te zeggen dat hij eraan kwam. Fijne rit, rustige chauffeur. Ideaal.

Goede chauffeur erg behulpzaam.

Goede chauffeur erg behulpzaam.

Prettig

Goede service en bereikbaarheid.

Zeer beleefd .

Keurig op tijd en prima verlopen.

Helemaal top

Keurig op tijd,belletje van tevoren,behulpzaam.een hele goede start van onze vakantie

Helemaal volgens het boekje

Alles perfect, zelfs nog een melding dat de taxi er aan kwam

Goed en makkelijk geregeld en super rit

Nog nooit hier een taxi geregeld. Maar was zo gedaan en zag meteen wat het kost. Super makkelijk en goed geregeld. De taxi chauffeur was erg aardig en was een goede rit.

Vriendelijke chauffeur en prima gereden De taxi was er afgesproken tijd.

Prima geregeld, ruim op tijd ondank vroege tijdstip.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht