Perfect geregeld

De chauffeur was prima op tijd en belde dat hij voor stond. Koffers konden er goed in. Netjes afgezet bij Schiphol. Chauffeur was netjes en correct

Lekker makkelijk

Een volgende keer beter afspreken waar de taxi precies klaar staat

Super taxichauffeur gehad!

De chauffeur was heel klantvriendelijk en belde me op als hij er bijna was of belde me op voor aan te geven dat hij eerder kan komen. Chauffeur was heel vriendelijk naar iedereen toe en mag van mij vaker rijden voor ons. Ook vertelde hij veel over wat hij deed of wilt doen. Kort gezegd we konden er goeie gesprekken mee voeren. Er zijn natuurlijk ook chauffeurs die dit niet doen. Dat had deze gelukkig wel

Neetjes op tijd

Vriendelijke man

Goede ervaring, snel, op tijd en netjes.

Wij hebben zaterdag 2x gebruik gemaakt van de taxi, ze waren op tijd, netjes en mooie auto’s. Het was helemaal goed!

Volgens afspraak

Op tijd, vriendelijk geholpen, geheel naar verwachting

Ontzettend fijne service, voor herhaling vatbaar!

Ontzettend fijne service, voor herhaling Vatbaar!

Fijne chauffeur, attent, perfect op tijd, complimenten!

Rit in de vroege ochtend naar Zestienhoven. Avond tevoren voor de zekerheid nog even whatsapp contact gehad. Alles prima verlopen, taxi kwam op tijd en binnen een half uur stond ik op Zestienhoven.

Helemaal top

Ik had om 3.45 een taxi besteld om bij schiphol te komen. De bestuurder belde de avond ervoor om even zich voor te stellen en de afspraak te dubbelchecken. Ook fijnvoor mij! Hij wss ruim op tijd en beleefd. Goede ervaring!

Top geregeld zonder kopzorgen.

Top geregeld zonder dat ik me ergens zorgen om hoefde te maken en de taxi was ruim optijd waardoor we onze vlucht ruimschoots gehaald hebben.

Snel en veilig op de plaats van bestemming gekomen

De chauffeur was vriendelijk behulpzaam

Snel, soepel

Het boeken van de taxi ging erg soepel. Vervolgens kwam deze mooi op tijd aan. Precies wat je verwacht en wil.

Zeer prettig

Heel aardige en spontane chauffeur gehad ( Hassin) op heen en terug rit.

Goed geregeld.

Goed geregeld. De taxi was op tijd. Prettige chauffeur.

Buitengewoon

Contact zo gauw het vliegtuig landde. Taxi was binnen 2 minutes bij ons toen we de aankomsthal uitkwamen.

Prettige rit en op tijd

Prettige rit en op tijd.

Heel fijne rit

Het was niet mijn ervaring, ik boekte voor een.vriend uit Spanje. Die was blij verrast dat hij een Spaans- sprekende taxichauffeur had toegewezen gekregen op de lange rit.

betrouwbaar

Voor mij spannend, omdat ik nu afhankelijk ben van een ander... De taxi 's waren wo-do-vr zowel heen als terug op tijd.

Netjes op tijd correcte chaffeur

Zijn zeer tevreden

Chauffeur was op tijd, vriendelijk en communiceerde telefonisch zeer goed. Rijsstijl was confortabel.

Op tijd

Mooi op tijd en nette service

Een snelle taxi

De taxi stond precies op tijd voor de deur. De chauffeur bleek schuin tegenover ons te wonen. En wist gelukkig van onze straatproblemen. Onderweg gezellig gepraat en hij gaf als stukje service wasr we moesten inchecken en naar welke gate we daarna moesten. Zo aardig. We waren ook zo op Schiphol.

SaWij vonden het een hele goede chauffer Legde uit hoe het op schiphol

Correct geïnformeerd

Atoomweg 63