Prima op tijd. Uitstekende chauffeur.

heerlijk auto, keurig op tijd, goede chauffeur

Een gezellige chauffeur, leuk gesprek gehad. hij heeft een prachtige mercedes, rijdt wel heel comfortabel. telefoontje 10 min van te voren, netjes op tijd op schiphol

Ontspannen

Na mijn operatie besloot ik niet weer anderen te belasten met de reis van Katwijk aan zee naar Adam voor mij. Was een heel goed idee. Kon voor de deur van de kliniek instappen en werd door Dennis weer veilig voor mn eigen deur thuis afgezet. Precies op tijd, ontspannen rit, prima prijs.

Snel, behulpzaam, vriendelijk en prima prijs

Snel, behulpzaam, vriendelijk en prima prijs

In één woord: perfect!

De rit ruim van de te voren voor een goede prijs geboekt. Enkele dagen voor vertrek de ophaaltijd gewijzigd ivm de perikelen op Schiphol, wat ook heel gemakkelijk ging. De chauffeur belde enkele minuten van te voren dat hij er bijna was. De rit zelf was zeer comfortabel en de chauffeur was bijzonder vriendelijk en attent. De rit was van te voren betaald en we baalden achteraf dat we door de “vakantiestress” waren vergeten de chauffeur een fooi te geven,, want het was echt een zeer prettige ervaring!

Op tijd

Gewoon zoals het hoort

Om precies 06:00 stond de taxi voor de deur. Ik had een goede rit. Thanks

Perfect, als afsluiter van mn vakantie

Leuke, spontane en gezellige chauffeur (Ellen-vliegtaxi) Communicatie met sneleentaxi was prima

Aardige chauffeur vriendelijk en reed rustig

Op tijd

Keurig op tijd voorgereden. Prijs wel duidelijk hoger dan gewone taxi.

Relaxed

Taxi was zeer goed op tijd , taxi chauffeur heel relaxed

Zeer flexibele chauffeur!

Snel geregeld en ook toen onze vlucht wijzigde snel op ingespeeld door de chauffeur, heel fijn!

Een relaxte rit.

De taxichauffeur was keurig op tijd.

We hebben een prima rit gehad. Alles verliep volgens planning.

hele goede service

De heenreis van onze vakantie ging vanaf luchthaven Eindhoven en de chauffeur was ruim op tijd om ons op te halen en heeft de file omzeilt zodat wij alle tijd hadden op de luchthaven. De terugreis verliep via Schiphol en daar was de chauffeur al aanwezig toen wij nog op de bagage stonden te wachten. Wij zijn heel erg tevreden!

Prima voor herhaling vatbaar

Een zeer aardige en behulpzame chauffeur die ons naar Schiphol bracht. Zelfs daar verleende hij ons de helpende hand met een bagagewagentje te halen en weer zeer behulpzaam voor zijn op leeftijd zijnde passagiers. Dankuwel daarvoor.

Duidelijk waar de taxi stond

Snel geregeld en verliep voorspoedig

Bestel eigenlijk nooit een taxi

Na onze cruise kwamen we per vliegtuig aan in Eindhoven. Toch een keer een taxi besteld voor het laatste deel naar huis. Onze vlucht was iets vertraagd en ik werd al gebeld door de taxi chauffeur toen we bij de bagageband stonden. Tijdens de rit hebben we gezellig gebabbeld en onze cruise ervaring gedeeld met de chauffeur.

Snelle en goede rit

Op tijd en zeer vriendelijke chauffeur Kees Terug hopelijk weer dezelfde man.

Perfect op tijd en nette taxi

Gewoon goed voor perfecte prijs, en op tijd

Alles prima verlopen volgens afspraak

Keurig op tijd en een vriendelijke chauffeur.

We zijn heen en weer, met 7 personen, naar de bruiloft. Zorgeloos reizen en beide ritten op tijd

Punctueel en een fijne rit.

Bestellen en gelijk betalen vond ik super makkelijk.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht