Professioneel & gezellig

Leuke ervaring, ik heb van de reis genoten.

Goede service, makkelijk te boeken en toen ik moest omboeken ging het ook soepel. Ook een goede prijs!

Naar verwachting!

Zéér slecht

De taxi was op de heenreis 1 uur te laat. Toen ik belde op de afgesproken tijd of hij er bijna was gaf hij aan dat het nog 1 uur duurde voordat hij bij ons zou zijn. Als ik zelf niet had gebeld was ik niet geïnformeerd. Vervolgens reed hij met hoge snelheid (meer dan toegestaan) naar de luchthaven. Gevolg; mijn zoontje heeft daardoor moeten overgeven. Terugkomst; wegens het lange wachten op de koffers op Rotterdam Airport wegens personeelstekort is de taxi niet op ons blijven wachten. Sneleentaxi belde mij hierover en zou een vervangende taxi regelen. Enfin netjes gedaan maar achteraf krijg ik factuur (terwijl ik vooraf betaald heb) met dus de extra kosten van de taxi. Hier heb meerdere malen over gebeld en terugbelverzoeken ingediend. Na meerdere pogingen eindelijk iemand gesproken en heb ik met moeite kunnen regelen dat ik 50€ korting kreeg op de factuur. Niet netjes, aangezien de taxi heen ook al te laat was. Als men had ingespeeld en ingeleefd had in mij hadden ze op zijn minst de factuur 50-50 kunnen splitsen. Jammer maar hier boek ik nooit meer een taxi.

Fijn

Vriendelijke man. Op tijd aangekomen.

Comfortabel en snel

Een heel aardige man , mooi op tijd en een goede en snelle chauffeur, zeker voor herhaling vatbaar

Snel, efficiënt en vriendelijk

Prettige communicatie en mijn hondje kon zonder problemen mee

Super service

Voortreffelijke chauffeur en service!! Een aanrader!!

Keurig op tijd

De taxi zoeken was even vervelend

Fijne chauffeur, stuurt keurig bericht als hij 5 min later is

Aardige chauffeur, stuurt keurig een berichtje als hij 5 min later is

Aardige chauffeur…

Aardige man en op tijd op Schiphol

Een veilige, gezellige taxi rit van Mysteryland naar Zaandam

Goede communicatie van tevoren, taxi had livelocatie gestuurd zodat wij konden zien wanneer hij er aan kwam. Vriendelijke chauffeur en gemakkelijke rit!

de rit was erg fijn; op tijd en goede chauffeur.

Chauffeur was op tijd en erg vriendelijk. Keurige auto. Aangename rit.

Keurig, aanrader!!!

Eenvoudig geregeld, betrouwbare chauffeur

De rit was gemakkelijk online te boeken, zelfs terwijl het op het laatste moment, middenin de nacht werd geregeld. De chauffeur was vriendelijk en had ik ook veilige, prettige rijstijl.

Goed, heel fijn dat de chauffeur van te voren belde dat hij eraan kwam

zeer goede ervaring

Prima ervaring, chauffeur was prima optijd en reed zeer relaxed

Goed geregeld

Gezellig chauffeur prima rit gaan we meer doen zo .

Super ervaring!

In een korte tijd met spoed een busje kunnen regelen. Snel en soepel.

Precies op tijd , accurate en vriendelijke service

Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam, arriveerde precies op de afgesproken tijd en leverde me ook ruim op tijd af bij Schiphol, kortom een ervaring met die ik zeker kan adviseren aan vrienden en bekenden en waarvan ik zeker weer gebruik zal maken. Dit alles tegen een zeer schappelijke prijs.

Uitstekend!!

De chauffeur was netjes optijd en heel behulpzaam en klantvriendelijk. We zijn zeer tevreden. En raden andere mensen aan om bij snel een taxi een taxi te huren.

Op tijd, correct, aardige chauffeur

Echt prima, op tijd, aardige chauffeur . Telefoon was in de auto blijven liggen, kwam chauffeur nog voor terug. Taxi was wel erg klein voor vier passagiers, vandaar 4,5 ipv 5 sterren

Op tijd en vriendelijke behulpzame chauffeur!

Op tijd en vriendelijke behulpzame chauffeur.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht