Taxi Milan was klantvriendelijk, respectvol en mijn rit ging smooth. :)

Zeer prettige service

Reageerde snel, duidelijke afspraken en goede service!

Prima op tijd

Goede reis gehad

Super fijne rit

Was een vriendelijke en behulpzame chauffeur. En zijn rijgedrag was perfect.

On time, friendly and helpful guy, safe travelling!

The driver arrived on time, helped us with our luggage and we had a safe and stress free journey to Schiphol. Thank you.

Zeer positief

Jacob stuurde vooraf een bericht ter kennismaking, en de rit naar Schiphol toe was gezellig.

Top geregeld!

Even via internet “ snel” kunnen regelen! Perfecte communicatie met de Centrale en de chauffeur!

Aardige chauffeur

Heel erg fijn

Goede rit, taxi prima op tijd

Rit verliep prima, taxi was ruim op tijd aanwezig. Wel vrij warm achterin, wellicht deels door scherm.

Snelle rit

Aardige chauffeur. Stond netjes op de aangegeven locatie. Bracht ons snel naar huis. Goede ervaring

Fijne chauffeur en goede auto.

Op tijd en zeer vriendelijke service

Beide ritten echt uitstekend ervaren. Volgende keer weer met sneleentaxi.nl.

top

optijd alles goed geregeld

Prettige rit,prima chauffeur!!

Taxi was mooi op tijd. Chauffeur hielp bagage inladen. Was een rustgevend persoon. Zelden zo'n prettige taxirit gehad . Chauffeur wist de auto heel netjes en gelijkmatig over de weg en door de bochten te rijden. Chauffeur was goed voorbereid, wist waar we moesten zijn en wist zelfs welke incheckbalie we moesten hebben en bij welke gate we op Schiphol vertrekken zouden. Ben zelf Rij-instructeur en vind dat deze Chauffeur qua cijfer zeker een 9 verdiend!

mooi op tijd en vriendelijke chauffeur

chauffeur was keurig op tijd en heel vriendelijk

Uitstekend geregeld

Wij kwamen aan op de AirPort en werden gebeld en geaptt door de chauffeur. Deze gaf dmv een foto van de taxie en lokatie app van Google aan waar hij stond. Liepen er moeiteloos naar toe zonder te zoeken naar de taxi. Heel fijn en goed geregeld.

Fijne rit

Een erg aardige chauffeur die ons vakkundig en snel naar onze bestemming bracht. Complimenten voor de chauffeur die feilloos aanvoelde dat we om vier uur 's ochtends nog niet echt in staat waren om een uitgebreid gesprek te voeren.

Goed en op tijd

Zo wel heen als terug op tijd en rekening gehouden met van te voren opgegeven opmerking Tip: wellicht mogelijk kenteken door te mailen van taxi die komt vooral op drukke plekken handig

Professioneel, luxe en snel!

De chauffeur heeft mij gebeld om de tijd te bevestigen. Fijne conversatie gehad, echter had ik genoeg ruimte om een paar e-mails te beantwoorden. En een prachtige, luxe limousine.

Perfecte service

De chauffeur was erg vriendelijk, op tijd en hij rijdt zeer netjes. Volgens mij kun je niet meer verwachten/wensen.

Top taxichauffeur

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Sneleentaxi. Taxichauffeur was flexibel nadat we in de vroege ochtend te horen hadden gekregen dar onze vlucht met 2 uur was vertraagd!

Netjes beleefd en goed op tijd

Super snel en makkelijk geregeld

Duidelijke website waardoor het gemakkelijk is om een taxi te regelen Opgehaald aan ons woon adres, mooi op tijd en een heel beleefde chauffeur, opgehaald op het vliegveld mooi op tijd, zelfs nog wat eerder en weer een heel beleefde chauffeur, Alls top geregeld, jullie zijn heel goed bezig met jullie bedrijf

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht