De chauffeur was netjes op tijd. Vriendelijke man.

Fijne service

Voortraject is helder en duidelijk. De gestuurde chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

fijne snelle lift.

hadden dag van te voren gevraagd of chauffeur een kwartier eerder kon komen. dat was geen probleem. echter was hij dit toch vergeten.

Super goede service. En een vriendelijke man

Goed geregeld. Geweldige taxi getroffen.

In het begin had ik wel mijn twijfels. Binnen 1 week 3 x een wijziging op taxibedrijf. Het grootste gedeelte van mijn beoordeling is de verdienste van het taxibedrijf. Vanaf het begin gaf ze ons het gevoel van een warm welkom in een mooie omgeving. Goede afspraken, Stipt op tijd.

mooi optijd

Taxi was er mooi op tijd , de reis naar het vliegveld ging naar wens

Snelle vriendelijke service

Online een reservering gemaakt omdat het druk zou zijn met Concert Andre Rieu in Maastricht. Aangeven dat er een een rolstoel (inklapbaar) meegenomen kon worden. bevestiging was goed zelf met tel. nummer van chauffeur. Keurig op tijd en zeer behulpzaam.

Heel fijn geregeld

Chauffeur goed op tijd!ook de terug rit goed geregeld.Was druk bij t afhaalpunt.Chauffeur hield goed contact.

Superservice, aardige chauffeur.

Alles was perfect geregeld. De taxiritten vooraf besteld en betaald. De chauffeurs waren aardig en behulpzaam; top!

Waren netjes op tijd en snel naar onze bestemming gebracht.

Op tijd, relax,belde van tevoren dat hij er was.

Voor de afgesproken tijd aamwezig. Relax rijdend en gaf een tip over de beste adres voor centraal station zodat we niet ver hoefde te lopen.

Een prima ervaring.

De taxi stond keurig op tijd klaar na een melding. De chaufeur was erg vriendelijk en behulpzaam bij het in en uitladen van de bagage. Het interieur van de taxi was zeer netjes en fris. Kortom: een heel prettige ervaring.

Prima rit

Mooie taxi en netjes voor de hal afgezet

Gezellig en goed!

Prima, vriendelijke goede chauffeur:)

Super georganiseerd en zeker betaalbaar

Super georganiseerd en zeker betaalbaar

Top! Zonder stress op bestemming

Iets eerder dan gepland al voor de deur. Netjes en correct.

Prima op tijd

De chauffeur kwam ons prima op tijd ophalen. Wel vaak een mailtje van tevoren dat de rit veranderd was mbt de maatschappij.

Zoals t hoort, op tijd, schoon, vriendelijke chauffeur

Op tijd, schoon, vriendelijke chauffeur

Snel efficiënt effectief en ...leuke vriendelijke chauffeur

Idem

Goede ervaring

zeer goed

Chauffeur kwam op de afgesproken tijd en leverde ons op tijd af bij Schiphol.

Onze chauffeurs was erg aardig, jammer dat niet iedere werknemer bij sneleentaxi de juiste info weet

Het bestellen ging erg makkelijk. Echter later kwam er toch nog een extra persoon bij. De werknemer die ik eerst instantie sprak, vertelde me dat ik mijn bestelling moest annuleren. Dan zou het nog 3 dagen duren voordat ik mijn geld terug zou ontvangen. Dit omdat het niet mogelijk was om het aantal personen te veranderen door de verzekering.Niet iets waar je je in je vakantie op wil focussen. Later toch nog een keer na gevraagd en deze medewerker keek naar wat we hadden besteld. Zei wist ons te vertellen, dat we alleen hoefde te vragen aan de chauffeur of er genoeg ruimte was. Wij betaalde voor een taxibus en niet per persoon. De chauffeur was 10 minuten voor tijd en bracht ons op de hoogte via een belletje. Erg vriendelijke man. Die ons zelfs hielp met het inladen van onze koffers. De rit was prettig en snel. Met andere woorden na wat onduidelijkheid een top service!

Op tijd, netjes, correct

Niks op aan te merken. Fijne chauffeur. Suggestie: op de websitebezoek wordt de indruk gewekt dat de vertrektijd door uw organisatie ook in de gaten wordt gehouden. Wij hadden nu bij vertrek een vertraging van bijna 2 uur. De chauffeur komt echter op de oorspronkelijk afgesproken tijd. Dat zou een verbeterpunt zijn, zeker bij grote vertragingen (stel bijv. in dat bij een minimale vertraging van 1 uur de rit opnieuw wordt gepland).

keurig op tijd/prettige chauffeur

Taxi's waren op tijd en chauffeurs waren vriendelijk

Zowel de taxi heen als terug was precies op tijd. Online boeken en betalen ging vlekkeloos. Het is makkelijk dat je niet meer hoeft te betalen in de taxi. Beide chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam. Ze belden van te voren als ze er bijna waren en vervolgens dat ze voor de deur stonden. Helemaal prima.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht