Alles top geregeld !

Vriendelijke chauffeur. Stuurde al sms dat hij er stond. Had aankomsttijd in de gaten gehouden. Was een gezellige rit naar huis.

Was zelfs nog iets vroeger en belde even om te melden dat hij al voor de deur stond.

Correcte en behulpzame chauffeur

Chauffeur was precies op tijd en heeft ons in een korte tijd naar Schiphol gebracht.

Gezellig

De taxi chauffeur reageerde snel en kwam goed op tijd. Het was een gezellig ritje en goede service.

Gezellige chauffeur

Chauffeur was netjes op tijd. Reed netjes en was gezellig.

Vriendelijke en nette taxichauffeur

Vriendelijke nette chauffeur. Keurig op tijd.

Ruim op tijd, goede communicatie en zeer nette chauffeur.

Belangrijke rit om op tijd mijn vlucht te halen. De chauffeur was ruim op tijd, zeer correct. Communicatie voor de rit was goed.

Chauffeur viel bijna in slasp

De reservering enzo ging prima. Snel en duidelijk. Ook wijziging werd snel aangepast. We hadden aangegeven 4 grote en 3 kleine koffers vandaar dat we een busje nodig hadden. Echter, er stond een grote kinderstoel in de achterbak waardoor het proppen werd. Maar, het is gelukt. Waar ik minder blij mee was, is dat de chauffeur vertelde dat hij die nacht al 1000 km had gemaakt. En dat zag je ook. Zijn ogen vielen steeds dicht en ik moest hem aan de praat houden om hem wakker te houden. Voelde niet heel erg veilig aan.

Keurig optijd en een uiterst vriendelijke chauffeur

Onze chauffeur was keurig op tijd. Kon ons veel vertellen over de perikelen op Schiphol en reed heel netjes en heeft ons vlot afgezet op Schiphol

Nette en correcte chauffeur !

Goed! Hebben nog even gebeld of hij een half uur later kon komen en was géén probleem. Echt fijn.

Vriendelijk en keurig optijd!

Top! Vriendelijke chauffeur en keurig optijd volgens afspraak.

Op tijd Voorzichtigheid Adequaat Behulpzaam

enorm comfortabel ondanks het nachtelijke tijdstip

enorm comfortabel ondanks het nachtelijke tijdstip

Ideaal

Er was vooraf een hele goede communicatie en ik heb de rit als prima ervaren. De chauffeur was een hele nette aardige man,we hebben gezellig zitten praten.

Op tijd!

Minstens 5 minuten eerder verschijnen dan aangevraagd is ideaal.

Tevreden

Chauffeur was vriendelijk. Rit griep goed.

Op tijd, communicatie goed

Geen taxichauffeur en geld niet teruggestort

Ik heb een taxi besteld en door vertraging van mijn aansluiting had ik op tijd contact opgenomen met de taxidienst. Deze is dan toch niet komen opdagen. Geld is afgeboekt en sneleentaxi wil het geld niet terug overmaken. Absoluut GEEN dienst bestellen bij deze aanbieder. Geld is gewoon weg zonder dat er een moeite wordt genomen een fatsoenlijke oplossing te vinden. Ik moest 4 km lopen met volle bagage. Dus wie graag geld voor niks kwijt wil, die bestelt hier een taxi.

Keurig op tijd en nette taxi mmet vriendelijke chauffeur

Keurig op tijd. Goede rijstijl en nette auto

Keurig

Niets op aan te merken!

Eerst bevestigen, dan annuleren.

Je kent het wel.. Je gaat met vrienden naar een festival en gezien de aanlokkelijke prijs dacht ik dat we een goede deal hadden gesloten. Echter ben ik eerst wel naar recensies opzoek gegaan en die waren veel belovend. Een rit geboekt, betaald en bevestigd gekregen per mail. Hierboven stond dat dit de definitieve bevestiging was. Yes dacht ik en deelde dit heugelijke nieuws met mijn vrienden. 2,5 uur later krijg ik ineens een mailtje met het verhaal dat er een tekort is aan taxi personeel en met de huidige brandstof prijzen het dan toch lastig is dit te regelen. Dit roept bij mij toch wel wat vraagtekens op gezien immers de rit eerst was bevestigd en ingepland. Toch wel prettig dit op tijd te weten gezien je dan nog iets anders kan regelen. De snelle reactie heb ik dan wel als prettig ervaren. Ze hebben in de mail wel beloofd het geld terug te boeken binnen enkele werkdagen en hopen hierbij op mijn begrip.

Nette tijdige service

Chauffeur belde 15 minuten van te voren dat hij onderweg was. Kwam op tijd en en zette mij op tijd af.

Keurig!

Vriendelijk. Behulpzaam.

Netjes

Ging netjes, beleefd, op tijd

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht