Werd voor de ophaal tijd netjes gebeld door de nette en aardige chauffeur

volgens plan verlopen

Mijn ervaring is positief, De taxi was op de afgesproken tijd en de taxichauffeur vriendelijk en behulpzaam

Goede service zowel bij ophaal bij Schiphol als bij afzetten bij bestemming. Vriendelijke en rustige chauffeur. Erg service minded. Daar hou ik van!!

Ruimschoots op tijd

Vriendelijk, behulpzaam.

Perfecte service

Duidelijk contact. Gezellige rit en op tijd op plaats van bestemming. Zeker een aanrader.

Prima, precies op tijd

Ook met een tussenstop was goed geregeld.

Heel erg goed en hele vriendelijke chauffeur

Goed gezellig op tijd

Taxi was op tijd Goede service

op tijd, zeer vriendelijke chauffeur

Op tijd, netjes en op tijd op het vliegveld.

Prima service en op tijd

We werden kort vooraf netjes gebeld dat de chauffeur onderweg was en werden opgehaald met een comfortabele ruime auto. Keurige beleefde en zeer behulpzame chauffeur. Kortom uitstekend!

Super op tijd en correct gereden!

Fijne chauffeur heeeel rustig in spreken Netjes gereden

Rond half 2 's nachts een taxi besteld via de app. We werden vrijwel meteen terug gebeld door de chauffeur dat hij eraan kwam en dat hij rond 3u bij ons zou zijn. Chauffeur heeft 5min voordat hij bij ons was nogmaals gebeld (wat erg fijn was!). De rit zelf was comfortabel. Chauffeur reed netjes en maakte gezellig een praatje.

Op zich verliep deze rit prima.

Helaas was door Snel een taxi aangegeven dat ze een uur na de landingstijd pas aanwezig zouden zijn in verband met drukte bij het uitstappen. Mijn gast was al om 9.00 uur buiten terwijl de taxi er pas om 10.00 uur zou staan. Gelukkig was de chauffeur er al om 9.30 uur.

Helemaal top

Alles zoals afgesproken, keurig op tijd. 's nacht dus ook

We zijn netjes en op tijd geholpen De taxichauffeur belde van tevoren dat bijnier aan kwam. Prima geregeld

Nemen opdracht aan maar leveren niet!

Ik heb op 1 juni jl een taxirit gereserveerd voor 17 juni jl. onze 2 tieners. De rit werd vrij snel geaccepteerd maar op de avond zelf ontvingen we een e-mail dat er niemand zou komen wegens gebrek aan chauffeurs. Dit is werkelijk waar onacceptabel! Weken lang is er tijd geweest om een chauffeur te vinden. Je kunt mensen enkele uren voor het afgesproken tijdstip niet in de kou laten staan! Het ging om ons trouwfeest. Ik ben vervolgens op mijn eigen bruiloft druk bezig geweest met het regelen van vervoer.

4 taxi's kort voor vertrek geannuleerd

Taxi's geboekt en geaccepteerd. Voor een grote groep (4 taxibusjes). Nu enkele dagen voor vertrek geannuleerd met als reden geen chauffeur, nadat ze eerst bevestigd waren. Erg teleurstellend.

Prima auto, vriendelijke chauffeur, paar minuten te laat, maar Prima !

Prima op tijd, vriendelijke chauffeur en niet onbelangrijk goede prijs top !

Snel en makkelijk

Gezellige rit

Wij zijn hebben voor het eerst gebruik moeten maken van jullie bedrijf en dat was positief.Makkelijk te bestellen en alles volgens afspraak.Al met al goed geregeld en een gezellige chauffeur.

Positief

Precies op tijd,aardig personeel

Top,

Vriendelijk, op tijd, helemaal goed

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht