Vriendelijke chauffeur, op tijd, gezellig gekletst tijdens de rit.

Goede service en op tijd!

Ruim op tijd en goed tarief

Taxi naar Schiphol maar een dag van tevoren gereserveerd. Auto was er al 10 minuten eerder en stond keurig te wachten. Chauffeur reed prima en was beleefd.

De chauffeur was een top vent! Was keurig op tijd en praten gezellig! Zeker een aanrader!

Snel duidelijk en op tijd.

Fijne chauffeur en duidelijk afspraak over afzetten en ophalen, volgende keer zeker weer met deze taxi !

Super vriendelijk, gelijk geholpen met mijn koffer in een uit de auto halen. (Dat doet niet elke taxi) van een ander bedrijf. Ondanks dat het erg vroeg was hebben we gezellig zien kletsen. Echt super. Dit gaat alleen over de heen reis want terug moei ik nog

Zeer aangenaam

Duidelijke communicatie Goede taxi was optijd en heel correct Zal er zeker vaker gebruik van maken

Correct, op tijd en een keurige auto.

Correct, op tijd en een keurige auto. Ik weet dat het lastig is voor niet Schiphol taxichauffeurs om op Schiphol te werken. Maar dit ging helemaal goed. Praktische plaats afgesproken, en flexibel en aanwezig toen wij meer dan een uur te vroeg arriveerden.

Prima taxirit

Chauffeur was op tijd, reed goed door en prima busje (we waren met 7).

Taxi was op tijf. Bestuurder was zeer net gekleed en super vriendelijk. Echt top

Fantastische service

Gemakkelijk en snel te boeken tegen een goede prijs. Taxiservice Frans heeft een goede service geleverd.

Vertrouwenwekkend

De chaufeuse kwam excact op tijd en hielp direct met openen deuren en laden van koffers. De trip was midden in de nacht en we hebben prettig kunnen praten op een rustige A4 naar Schiphol. Fijne professionele dame!

Helaas ophalen niet gelukt, door missen van aansluiting

Door vertraging van ons vliegtuig, misten wij de aansluitende vlucht. Heb contact gezocht met taxi chauffeur omdat ik mijn rit niet kon annuleren en gevraagd of wij later opgehaald konden worden vanaf Schiphol. Taxichauffeur had het alleen maar over dat de wachttijd van €10,00 per 10 minuten, zou dus ern dure grap worden! Had al €89,25 betaald. Zonde van het geld!

Leuke rit met een aardige chauffeur

Werd opgehaald in een hele mooie elektrische mercedesbus. Precie op tijd. Mooie rit met een gezellig gesprek

Nooit meer!!

We hadden een taxi besteld om 4.30 Hij kwam pas om 5.00 Was niet telefonisch te bereiken en tegen 5.00 werd er opgenomen en was zijn antwoord mompeld ik ben binnen een kwartier op de luchthaven, en geen enkel excuus We werden boven in de parkeergarage bij Eindhoven Airport afgezet en klaar!! Dus voor ons nooit meer zo’n stress met deze taxicentrale!

Inderdaad snel een taxi. Chauffeur was zelfs al eerder dan afgesproken tijd. Minpunt vind ik dat de ritprijzen zo verschillen. Ik had adressen ingevuld , ritprijs berekenen , zag ik dat huisnummer niet goed was. Even opnieuw ingevuld, 102 ipv 86 , bleek de ritprijs 6 euro duurder! Na 4 x opnieuw invullen , kwam ik alsnog op een lagere prijs uit. Dit weerhoud mij niet van om de volgende keer weer bij sneleentaxi een rit te boeken.

Klantvriendelijk en snelle servoce

De taxi was er op afgesproken tijd en de rit verliep prima!

Het verliep erg soepel en super snel!

4 uur van te voren boekten we deze taxi en deze stond ruim optijd bij Schiphol op ons te wachten. De rit verliep erg soepel en de prijs is erg scherp! Dankjewel

Taxi was keurig op tijd (beide keren) Chauffeur erg beleefd en vriendelijk. Reed heel bekwaam

Geheel volgens afspraak

S morgens om 5 uur vertrekken naar de luchthaven dan wil je wel je vliegtuig halen. Alle vooraf aangeboden informatie klopte en de rit liep voorspoedig. Top!

Keurig op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Op tijd en zeer professioneel

Heel tevreden

Atoomweg 63