Hele fijne organisatie

Voor ons huwelijk hebben wij taxisnel ingeschakeld. Communicatie was duidelijk en alles is overzichtelijk. Heel fijn om vooraf te regelen.

zeer nette chauffeur

Goede kwaliteit prijs verhouding

Taxi was op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Echt een aanrader.

De taxi was ruim optijd, alleen kon de chauffeur ons niet naar Schiphol brengen door auto pech, dit kwam hij netjes aan ons vertellen en had zijn collega al op geroepen ook deze vriendelijke chauffeuse kwam optijd. Zij bracht ons keurig naar Schiphol. De prijs voor een rit naar Schiphol vonden we erg meevallen.

Precies op tijd! Nette taxi.

Snel prettig en vriendelijke chauffeur

Het is nooit lekkere als vroeg op de ochetnd in ons geval om 02:30 naar Schiphol moet. Wel zo fijn als je dan een goede service krijgt van vakbekwame chauffeurs Khalid.

Snelle pick-up, leuke chauffeur en nette prijs

Het bestellen via de app ging snel, prijs lag lager dan Uber en de taxi arriveerde snel. De taxichauffeur zelf was vriendelijk en zelf ook te spreken over Sneleentaxi. Al met al een positieve ervaring.

Goed geregeld , mooi optijd .

Taxi bestellen was eenvoudig en de prijs was prima . Taxi was netjes optijd en genoeg ruimte voor de bagage . Rit was van Heerlen naar Eindhoven Airport . Volgende keer weer via Sneleentaxi.nl

De chauffeur DIE WEL KWAM was goed, maar..

Ik ben helaas niet zo tevreden met de service van Snel een Taxi. Ik had namelijk een taxi geboekt voor 13:30 naar Schiphol. Blijkbaar had onze taxi een lekke band en hebben ze een andere chauffeur erop gezet zonder dit te communiceren (!!!!!!!). Hierdoor was de chauffeur later. Geen excuses, geen heads up, niks. Erg jammer. Ik heb een retour geboekt, dat is de enige reden dat ik nog gebruik maak van de service, maar dit is al reden genoeg voor mij om niet meer bij dit bedrijf te boeken.

Heel slecht bedrijf

Als je retour wordt geannulleerd staat er pas onderaan de mail dat de andere rit dan gewoon doorgaat, ondanks veel mails niks terugbetaald gekregen, heel slecht en onduidelijk.

Goede service en perfecte en gastvrije chauffeur

Goed contact met de chauffeur gehad over de locatie en de auto was netjes en schoon. De chauffeur was gezellig en zeker een aanrader.

Prettige rit

Goede service en vriendelijke chauffeur. Mijn aankomsttijd was veranderd dus mijn ophaalmoment moest aangepast worden en dat ging heel goed.

Topservice. Tijdig, zeer klantgericht en vriendelijk

Topservice

Hele goede service

Betrouwbaar en snel. Ze stonden ons zoals afgesproken op te wachten en we waren snel op locatie met onze groep.

We werden op tijd opgehaald en teruggebracht

Vriendelijke taxi chauffeurs en hulpzaam

Keurig op tijd opgehaald. Aardige chauffeur.

Alles prima volgens afspraak, duidelijk, en stipt op tijd

Boeking is eenvoudig en tegen gunstige prijzen die opwegen tegen de parking tarieven op de luchthaven. De app die sinds kort beschikbaar is werkt geweldig en houd je goed en duidelijk op de hoogte.

Taxi Chauffeur was netjes op tijd, dus wij waren ook mooi op tijd bij Schiphol.

Op tijd en precies op locatie waar wij wilden.

Aardige chauffeur, sprak goed nederlands Was prima op tijd ondanks vroege tijdstip.en moeilijk te vinden locatie ook prijs-kwaliteit goed

Ik ben dik tevreden

Keurig op tijd! Nette, vriendelijke, spraakzame chauffeur!

Prima ervaring

De taxi arriveerde ruim op tijd en wist me tijdig op mijn bestemming af te zetten tijdens een fijne rit.

Makkelijk te boeken, goede prijs- kwaliteit verhouding

Een gewoon goede ervaring! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ondanks vertraging van de vlucht, was de chauffeur nog beschikbaar en beleefd. Een tip: zet in de bevestiging waar het opstappunt is.

Goede ervaring

De taxi stond er en makkelijk kun je wijzigingen doorgeven

Zeer correct en stipt

Atoomweg 63