Op tijd en vriendelijk

Vriendelijke chauffeur die mij netjes op tijd ophaalde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Op tijd en correct.

Prima communicatie, keurig op tijd, nette auto en vriendelijke chauffeur

Goede communicatie, Chauffeur belde van tevoren om aan te geven dat hij onderweg was, kwam keurig op tijd, nette auto en vriendelijke chauffeur, goede ervaring

Correct op alle fronten

Correct op alle fronten (op tijd, rijgedrag chauffeur en behulpzaamheid van chauffeur)

Gezellig gekletst en een leuk muziekje onderweg

Prettig , op tijd

Keurige wagen die op tijd voor de deur stond met een beleefde chauffeur. Geen enkel probleem ondervonden

Leukste chaffeur!

Auto was geweldig! In combinatie met de chaffeur een unieke ervaring!

Ondanks onze vertraging van ongeveer anderhalf uur stond de chauffeur keurig op ons te wachten en me

Als je om 4 uur 's nachts, na een vertraging, op Schiphol aankomt wil je geen gedoe meer hebben en zo snel mogelijk naar huis. In ons geval had de taxi chauffeur ge-anticipieerd op de vertraging doordat het vluchtnummer bij hem bekend was. Toen we bij de bagageband stonden te wachten op onze koffers belde hij al om de plaats van ontmoeting te melden. Een zeer accurate en vriendelijke chauffeur.

Uitstekend!

De chauffeur was prachtig op tijd in een uiterst verzorgde wagen en met een uitstekend humeur. Een bijzonder plezierige rit gehad. Ben zeer tevreden.

Prima verlopen

Op tijd, vriendelijk en netjes gereden

Wel heb ik voor heb ik voor taxi betaald en dat was dit niet.

Taxi met juf Roos

Hele fijne taxi rit naar het vliegveld, super last minute geboekt maar dat was geen probleem. De taxi chauffeur had zelfs liedjes van Juf Roos wat een super verassing was voor mijn 2,5 jarige nichtje. Toptaxi!

prima service, gemakkelijk, snel, betrouwbaar

Het was snel en gemakkelijk geregeld, taxi was op tijd, zelfde chauffeur met heen -en terugreis maakte de communicatie makkelijk. Van te voren betaald. Maakte betrouwbare indruk in zijn geheel.

Geweldige chauffeur

Mooi op tijd, super aardige chauffeur

Goed contact met prima chauffeur. Mooi op tijd. Goede informatie.

Zeer prettige ervaring.

Vriendelijke taxi chauffeur. Was heel goed op tijd zowel brengen als halen.

Lekker op tijd!

Ritprijs was goedkoper dan andere taxibedrijven waarmee ik heb gereden. Ik vind de informatie over de ritten helder en je wordt goed op de hoogte gebracht van je gereserveerde rit. Je krijgt zelfs een reminder. Daarbij was de chauffeur goed op tijd? Zelfs iets eerder!

Snel op tijd, goede service

Keurig op tijd , kreeg sms hoelaat hij dacht voor de deur te staan(heel fijn!!) Dan weet je ik word niet vergeten Hele nette chauffeur die keurig reed Zeker voor herhaling vatbaar

De chauffeur was er ruim op tijd, was zeer vriendelijk en we waren snel en veilig op de plaats van bestemming

Makkelijk

Fijne rit. Mooi op tijd en belde ff van tevoren Voor herhaling vatbaar

Op tijd, snel en verzorgd!

Vooraf belde de chauffeur nog dat hij onderweg was en in de loop van de avond vroegen wij hem telefonisch of het mogelijk was ons iets eerder weer op te halen. Allemaal geen probleem. In één woord; prima geregeld!

Had goed contact met de taxi chauffeur! Alles verliep soepel

Top !

Super service

Keurig optijd en goede communicatie

Uitstekende service!

De chauffeur kwam zelfs uit zichzelf eerder omdat het druk was vanwege festivals in de stad en hij niet wilde dat ik te laat op mijn bruiloft zou aankomen!

top

communicatie met de chauffeur was goed, hij was iets later maar meldde dat netjes aan de contactpersoon, taxi retour keurig op tijd en iedereen veilig afgezet.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht