Super geregeld alles !!

Door de verwachte drukte op Schiphol ,het verzoek gedaan voor eerder vertrek. Werd perfect geregeld!

op vrijdagavond annulering om 23.15 u

Een taxi besteld voor in de middag . Krijg je de avond ervoor om 23.15 uur een annulering wat je de volgende dag vindt. Daar sta je dan met je rollator en dan maar zien dat je toch op tijd bij je afspraak komt. Dit is dus geen bedrijf dat je kan vertrouwen als je daadwerkelijk op tijd bij een afspraak moet zijn die belangrijk is.

Goed op tijd, vriendelijke chauffeur!

Vriendelijke flexibele chauffeur

Om de drukte op Schiphol voor te zijn heb ik vooraf contact gezocht met de chauffeur voor een verzoek om een half uur eerder te vertrekken. Gezien het tijdstip best wel een dingetje (6:00 -> 5:30) Voor de chauffeur uit Volendam geen enkel probleem. 5:15 stond de taxi gereed voor de deur!

Werkelijk perfect.

Zowel heen- als terugreis stipt op het afgesproken tijdstip

Aangename ervaring en dus aangename reis met beide chauffeurs

Perfecte service

Hadden een half uur vertraagde vlucht. Na de landing direct de chauffeur gebeld. Bleef op ons wachten. Hele proces van boeking tot rit verloopt soepel. Volgende keer zeker weer via deze dienst.

Super goed

Hele goede service, vrolijke en vriendelijke chauffeur.

Goed op tijd, Vriendelijke, behulpzame chauffeur.ruime, nette auto

Super goed

De taxi was mooi op tijd. We hadden voor 2 personen geboekt voor een personenauto maar er kwam een busje dit kwam mooi uit want onverwachts kwamen er nog 3 extra personen bij. Met een bij betaling was dit geen probleem.

Prima op tijd en een klantvriendelijke chauffeur

Snelle en prettige taxi rit met vriendelijke chauffeur

Stipt op tijd met vooraankondiging was fijn

Fijn om vooraf contact te hebben

Waardeloos

Taxi geboekt voor heen en terug festival. Dag van tevoren wordt rit geannuleerd omdat er te weinig chauffeurs waren. Dat kan. We krijgen keurige mail over terugbetaling van de rit. Blijkt achteraf dat ik alleen terugrit vergoed krijg. Te triest voor woorden.

Perfect timing en super aardige man

Ronduit alles wat je mag verwachten van een taxi; helemaal super

Fijne auto, taxi vermeed de file

We waren ruim op tijd op Schiphol ondanks de drukte

Mooi op tijd & vriendelijk

Positief

Op tijd en makkelijk te regelen.

Goed.

Goed taxibedrijf

Professioneel, aardig, leuk gesprek tijden heen en terug reis

Snel geregeld, goede prijs

Snel geregeld, goede prijs

ik was zeer tevreden

de chauffeur was keurig op tijd, zelfs iets te vroeg, zag ik vanuit het raam. Perfect. Prima voorspoedige rit, correcte bejegening van de chauffeur en hij was hulpvaardig.

Slechtste ervaring ever

Mijn dochter heeft op paasmaandag een taxi geregeld voor haar gala vanavond samen met twee vrienden. Zij moest direct afrekenen. Gisteren ontving zij een mail, die ze vandaag pas las, dat de taxirit bij gebrek aan chauffeurs niet doorgaat! Ze krijgt pas over een aantal werkdagen haar geld terug en dus geen vervoer meer te regelen voor het gala! Zo laat dit bedrijf tieners mooi in de kou staan, terwijl ze maandag dacht het geregeld te hebben. Nergens kun je terecht met je klacht, dus dan maar hier. Voor haar was het de eerste en de laatste keer via dit "bedrijf" en voor ons en de velen die wij dit verhaal vertellen ook. Wat een slechte service en deceptie! Ze zeggen betrouwbaar te zijn, nou alles behalve.... Ook nog moeten wachten op je eigen geld terwijl de schuld bij hen ligt! Dit was eens en nooit meer!

Correct in de afspraken

Precies op de afgesproken tijd kwam de taxichauffeur ons halen. Vriendelijke chauffeur

Heerlijke rit gehad naar Schiphol!

Door een ontzettend vriendelijke chauffeur opgehaald. Prima en rustige rit naar Schiphol. Onderweg leuke conversatie met de chauffeur. Voor herhaling vatbaar!

Super rit

Mijn chauffeur, was op tijd vriendelijke man en waren op tijd op het vliegveld

Prima rit

De chauffeur was ruim op tijd, reed goed was vriendelijk.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht