Chauffeur was keurig op tijd, rit verliep soepel en keurig voor de deur afgezet.

Was op tijd

Was op tijd

Makkelijk en snel geregeld

Snel en makkelijk on line te te te regelen. Taxi chauffeur nam snel contact op via WhatsApp. Goede afspraken te maken over herkenningdpunt(schiphol) .

Prima rit!

Prima rit en fijne chauffeur!

Supermakkelijk en goede service

De site werkt goed en is duidelijk. Je boekt een taxi en wordt vervolgens aan een chauffeur gekoppeld. De communicatie is goed.

Snel en optijd, aardige chauffeur

Na een lange vakantie kwam ik terug aan op Schiphol. Ik had een taxi met van te voren geboekt en zou opgehaald worden bij een vertrekhal. Helaas reden deze dag de treinen niet wegens een storing en dit zorgde voor veel files rondom schiphol. Na kort telefonisch contact met de chauffeur hebben we afgesproken op de Uber X Standplaats welke makkelijker en sneller voor hem te bereiken was. Eenmaal in de taxi werden we snel en veilig naar huis gebracht. Ook was er inderdaad een kinderzitje geregeld voor de baby zoals gevraagd. Kortom, een uitstekende ervaring!

Prima geregeld

Was super geregeld.

De chauffeur was keurig op tijd bij mijn huisadres. Mooi rustig gereden en een prettige conversatie met hem kunnen voeren. Aanbevelingswaardig

Goede service, taxi mooi op tijd en superfijne chauffeur

Super service, vriendelijke chauffeur, die mooi op tijd was om ons op te halen. Toen hij ons niet kon vinden werden we direct gebeld!

Chauffeur belde ivm de onverwachte drukte op het traject naar Schiphol of hij ons eerder kon brengen, perfect en proactief handelen van die chauffeur, verder een goede behulpzame chauffeur!

Een goed en vrolijk begin van de dag.

Zeer positief. Conform afspraak. Een goed begin van de dag

Op tijd, vriendelijk en ondanks de sneeuw veilig en snel op Schiphol aangekomen!

TOP!

Super aardige chauffeur, heeft ons in no time weer naar Eindhoven gebracht. In een woord top en voor herhaling vatbaar!

Professioneel en betrouwbaar

Onze taxichauffeur belde me na landing om door te geven waar hij stond te wachten. Daarna heeft hij ons snel en veilig naar de plaats van bestemming gebracht. Ik zou in de toekomst zeker weer gebruik maken van sneleentaxi.nl.

service was top

service was top

Tijdig en comfortabel.

De taxi was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. De rit verliep vlot, comfortabel en veilig. Bij een volgende gelegenheid zal ik hier graag weer gebruik van maken.

Op tijd en zeer vriendelijke chauffeur

Was er al eerder, belde me om te kijken dat ie op de goeie plek stond. Red heel netjes!

Top geregeld

Het boeken van de taxirit ging makkelijk. De chauffeur was stipt op tijd en bracht ons veilig thuis. Gezellige rit met een leuk gesprek. Wij boeken zeker weer bijvullen als we een taxi nodig hebben.

Goede ervaring

De taxi kwam direct nadat ik een bericht had gestuurd dat we waren geland. Hij liet ons weten waar we elkaar konden treffen en het verliep allemaal soepel!

Aardige chauffeur en ruim op tijd

De taxi was ruim op tijd. De chauffeur was behulpzaam en heel vriendelijk. Goed begin van de vakantie.

Het sneeuwde en ik moest ‘s nachts naar Schiphol.. De chauffeur belde dat we eerder gingen vertrekken

Netjes geregeld en stipt op tijd!! Ja

Gewoon goed en stipt op tijd

Tijdig, vriendelijk en heerlijke auto.

Goeie communicatie via app en daarna bellend over juiste plek om elkaar te treffen. Was wel handiger geweest om gelijk vanuit de boeking aan te geven dat het trefpunt persé bij de hoogte vd vertrekhal zal liggen. Logisch is natuurlijk de aankomsthal uitgang. Maar blijkbaar mogen de chauffeurs daar niet staan. Verder prima alles. Lieve man, hulpvaardig en rustige rijder.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht