Tijdig, vriendelijk en heerlijke auto.

Goeie communicatie via app en daarna bellend over juiste plek om elkaar te treffen. Was wel handiger geweest om gelijk vanuit de boeking aan te geven dat het trefpunt persé bij de hoogte vd vertrekhal zal liggen. Logisch is natuurlijk de aankomsthal uitgang. Maar blijkbaar mogen de chauffeurs daar niet staan. Verder prima alles. Lieve man, hulpvaardig en rustige rijder.

Super rit

Aardige chauffeur. Hele tijd zitten kletsen. Heeft mij netjes afgezet bij eindbestemming. Ik zal zeker nog een keer een rit boeken als ik een taxi nodig heb. En heb tegen de chauffeur gezegd dat ik jullie zal aanbevelen.

op tijd en snel

De taxi chauffeur was op tijd en was snel naar mijn locatie gebracht. De chauffeur was vriendelijk

Prima. Chauffeur keurig op tijd en heel netjes

Uitstekend!

Prima op tijd!

de rit is prima gegaan. op tijd verschenen. goed aangekomen.

de rit is prima gegaan. op tijd verschenen. goed aangekomen.

De taxi arriveerde iets later dan ik had aangegeven. Verder verliep alles keurig en vlot.

Prettig en professioneel

Helemaal prima. Op tijd, vriendelijke chauffeur die netjes reed. Kon rustig lezen achterin.

Op tijd en professioneel vervoerd

Super gezellige leuke chauffeur Op tijd enthousiast!

Grote klasse en de vakantie begint al bij je voordeur

Excellent

Very friendly driver. He helped me with my luggages and he drived quickly and safely. He was also very clean and cautious about COVID.

alles prima geregeld

reserveren en bevestiging gingen allemaal prima. Ook de rit was prima. weet als ik weer een taxi nodig waar ik moet zijn

Vriendelijk, was op tijd en fijne rit!

De chauffeur was vriendelijk, goed afgestemd op ons en niet opdringerig. Was op tijd en reed veilig. Fijne rit!

op tijd en zeer vriendelijk

De taxi was op tijd en de chauffeur was erg vriendelijk. Prettige rit. Ik zal zeker nog een keer van deze mogelijkheid gebruik maken.

Alles goed geregeld

netjes en correct

ik had een heen en terugrit van huis naar schiphol gepand, maar was verbaasd dat ik 2 verschillende taxi's kreeg, zodat beiden een lege retour rit kregen.

Mooi op tijd en keurige auto

Vooraf een bericht wanneer de taxi er is. Lekker ruime auto en vriendelijke chauffeur

Precies op afgesproken tijd en vriendelijk

De chauffeur was precies op de afgesproken tijd bij mij thuis. Hij was vriendelijk en we hebben over van alles en nog wat gekletst. Een aanrader voor een volgende keer.

Prima chauffeur keurig op tijd , top

Nette chauffeur , prima op tijd en rijdt als een taxichauffeur……..

Taxi rit was top geregeld en een goede service

Wij hadden aan de taxi chauffeur gevraagd of die eerder kon komen dit was ook mogelijk. Toen de taxi aankwam heeft hij zonder enig probleem op ons gewacht omdat we in de rij stonden om de jassen op te halen. Erg vriendelijke man en rijd ook erg goed.

Andere taxi moeten bellen, ivm 30 minuten later komen

Wij hadden een taxi besteld, 5 minuten na de aankomsttijd was de taxi er nog niet. Contact opgenomen met de chauffeur (hele vriendelijke chauffeur aan hem lag het niet) en die gaf aan dat het nog wel 30 minuten ging duren. Hij gaf aan dat wij met het bedrijf moesten bellen om te annuleren en dan proberen het geld terug te krijgen. Wij hebben om de reden dat hij 30 minuten later zou komen een andere taxi moeten bellen, omdat wij weg moesten. Nu hebben wij €73 betaald en niks ontvangen. Na telefonisch contact op genomen te hebben werd er gezegd dat er een tegoed aan het account zou worden toegevoegd. Dit is totaal €23,58 wat is toegevoegd aan het account. Wij hadden aangegeven dit liever niet te hebben in ieder geval iets terug zouden willen ontvangen van het betaalde bedrag gewoon op de betaalrekening. Nu hebben we een tegoed waar wij natuurlijk nooit gebruik van gaan maken. De ‘service’ zijn wij het zeker niet mee eens. Wij zijn zelf niet geïnformeerd dat de taxi 30 minuten later zou komen, na zelf contact op genomen te hebben met de chauffeur wisten wij dat pas. Dit is niet netjes nu hebben wij extra kosten moeten maken om nog een taxi te moeten bellen.

Goed geregeld.

Fijne chauffeur en reed normaal!

Vriendelijkheid

Vriendelijke chauffeurs. Goeie service. Mooie prijs.

Goed georganiseerd

Zeer goede eerste ervaring met sneleentaxi.nl. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal ook anderen adviseren, hiervan gebruik te maken. Goed georganiseerd, keurig op tijd, voor "de deur" bij Schiphol afgezet en opgehaald. Zeer praktisch. Geeft vanaf moment van ophalen al vakantiegevoel.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht