Goed georganiseerd

Zeer goede eerste ervaring met sneleentaxi.nl. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal ook anderen adviseren, hiervan gebruik te maken. Goed georganiseerd, keurig op tijd, voor "de deur" bij Schiphol afgezet en opgehaald. Zeer praktisch. Geeft vanaf moment van ophalen al vakantiegevoel.

Een zeer professioneel bedrijf

Keurig gebeld na de landing en alles ingeladen. In een comfortabele auto naar huis gebracht door een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Kortom een aanrader

Goede ervaring

De chauffeur nam contact op om te melden dat hij onderweg was. Wij stonden derhalve klaar en konden direct door naar onze bestemming. De chauffeur reed rustig. Kortom: goede ervaring.

Ik heb een fijne taxirit gehad met een vriendelijke chauffeur. Complimenten

Ik heb een fijne taxirit gehad met een vriendelijke chauffeur. Complimenten

Goed en snel

Ik had aangegeven dat we in een beetje tijd nooit zatten in de beschrijving, ik werd meteen gebeld met “als u 10 voor de afgesproken tijd klaar staat dan komt het helemaal goed” dus hij dacht mee met onze situatie erg tevreden dus

Stip op tijd en confortabel naar huis

We werden opgehaald en netjes thuis gebracht door een behulpzame en beleefde chauffeur.

Alles perfect

Vriendelijke chauffeur,nette auto, rustig rijden en op tijd

Op tijd, vakkundig

Goede ervaring, plezierige manier om de reis te beginnen

Een reis die zeer prettig en soepel verliep

De chauffeur was keruig op tijd, beleefd en maakte een praatje.

De taxi was op tijd en gewoon heel gezellig

Op tijd en goede service

Zoals afgesproken heb ik na de landing contact opgenomen met de chauffeur. Met deze een afspreekpunt en tijd afgesproken. Op de afgebroken tijd kwam er een heerlijke auto voorgereden en werden we na een lange vliegreis comfortabel naar huis vervoerd . top,

zeer goed

op tijd vriendelijk en attent een blijvertje

Op tijd, behulpzaam en beleefd.

Niets op aan te merken. Houden zo!

Heel vriendelijk en geduldig. Ik ben zeer positief en zal voortaan jullie bellen.

Alles was uitstekend geregeld

Aardige man die ons kwam ophalen, keurig op tijd, nette taxi, en op tijd op schiphol. Heeft ons goed geholpen met de koffers. Alleen maar positief.

Punctueel

Boeken gaat snel en taxi op tijd

Prima gegaan

jammer dat we een eindje moesten lopen met zware koffer.

Ik ben zeer tevreden over de chauffeur op tijd! contact met het kantoor en coer-chauffeurs geweldig, erg aardig en beleefd.

Hele fijne rit.

Erg last minute nog een rit kunnen krijgen bij Ronald. Dit was al heel fijn. En eigenlijk moesten we nog 20 minuten wachten maar Ronald was er al na 5 minuten! Ronald wilden er onderweg ook nog iemand extra uitzetten. Ronald maakte de rit heel gezellig. Ook heb ik mijn telefoon die uitviel weer op kunnen laden tijdens de rit. Al met al. Top taxi super snel iets kunnen regelen. Bedankt Ronald!

Super goed en snel geregeld!

2 uur van te voren een taxi besteld welke om 22 uur zou arriveren op ons adres, om 21:30 werd ik netjes gebeld met de vraag of het een probleem was als de taxi er een kwartiertje eerder zou zijn. Dit was voor ons geen probleem en om 21:45 stond de taxi netjes op ons te wachten. Vriendelijke en verzorgde chauffeur die ons veilig op onze eindbestemming bracht, en ook nog voor een schappelijke prijs. Prima ervaring en voor de volgende keer weer!!

Super goed geregeld! Taxi was optijd, was goed bereikbaar. En erg vriendelijk!

heel prettige reis en prima op tijd

heel prettige reis en prima op tijd

Geweldig!!!!!

Ik moest haastig van Eemnes naar Schiphol om 3 uur 's nachts. De chauffeur was er op tijd. Makkelijk om een ​​taxi te plannen en makkelijk te betalen. Erg van genoten!

Op tijd

Volgens afspraak

Goede communicatie en aardig personeel.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht