Goede communicatie en aardig personeel.

Uitstekend!

Omdat het vliegtuig vertraging had, heb ik de chauffeur gebeld. Een uur later stond hij met geopend achterklep auto op mij te wachten. Hij had slechts 5 minuten op mij gewacht. ( tussentijds andere klanten geholpen). Ik voelde me heel veilig hoe we daarna met zijn mercedes over de weg gleden. Het aankomstadres was niet ideaal. N.l. Opgebroken, vanwege werkzaamheden aan de tramrails. Hij is omgereden, met gevaar voor eigen leven, nou ja o2.30 kun je een boete riskeren, door een stukje tegen de verkeersrichting in, te rijden)

Nette auto. Aardige chauffeurs. Keurig op tijd

Prima 1e ervaring

Was mijn 1e keer om zo een taxi te regelen. Is perfect verlopen. Reserveren ging snel en vlekkeloos, Taxi was keurig op tijd, vriendelijke, gezellige chauffeur. Kan geen minpunten bedenken

Super geregeld, alles was snel en duidelijk

Goeie communicatie met de chauffeurs, geen gedoe met nog betalen omdat ik al via de site had betaald. Om en al top geregeld!

Perfect!

Keurig op tijd, met een berichtje vooraf, niets op aan te merken en gaan we zeker meer gebruik van maken. Prima bedrijf!

Keurige, aardige chauffeur, perfect op tijd.

Voor onze rit naar Schiphol online een taxi besteld. Ging goed, nog een reminder een paar dagen van te voren. Prima geregeld!

Een fijne taxichauffeur en een prettige rit naar huis.

De taxichauffeur was ruim van te voren op de locatie aanwezig, dit kwam goed uit aangezien ons evenement eerder was afgelopen dan gedacht. De chauffeur was vervolgens telefonisch goed te bereiken waardoor we wisten waar hij op ons stond te wachten. In de taxi waren spatschermen geplaatst tussen de voor en achterbank wat op zich prettig was vanwege corona maar dit zorgde er al voor dat het wat krap was met die personen achterin. De chauffeur wist precies waar die heen moest en checkte dit ook nog even voordat we vertrokken. Verder was de chauffeur erg sociaal en heeft hij de gedurende de rit gezellig een praatje gemaakt. Al met al een erg prettige ervaring!

Prima ervaring

Keurig op tijd, met 5 minuten van te voren bericht van aankomst. Vriendelijke chauffeur. Nette auto.

Prima geregeld

Chauffeur was goed op tijd en zeer netjes. Werden prima ol schiphol bij juiste gate afgeset

Goede service, taxi is er ruim van te voren.

Prima bevallen

Dit weekend voor het eerst een taxi via sneleentaxi besteld. Dit is prima bevallen, ben goed via de mail en ook direct door de vervoerder op de hoogte gehouden. De taxi was keurig op tijd en een zeer vriendelijke chauffeur!

Helemaal top!

Fijne ervaring. Keurig netjes een berichtje dat ze onderweg zijn en ook een berichtje toen de taxi er was. Heel fijn .

Zorgeloos en goede service

Was op tijd en vriendelijk. Hielp met de koffers.

Mooi op tijd, vriendelijke chauffeur, soepele rit

Prettig en professioneel!

Op tijd opgehaald en professioneel service

Disappointment

Cancelled my ride without giving me any explanation

• Would you recommend us? No

Netjes en beleefd

Prima.

Helpen vooral de taxi bedrijven, niet de klant

Let op mensen! Gaat er iets fout, dan denken ze nog geen seconde mee!! Wij zouden opgehaald worden op Schiphol 's nachts. Voor de afgesproken tijd al meerdere keren gebeld met de chauffeur welke was geregeld door sneleentaxi. Geen gehoor, en geen response op mijn berichten. Het is midden in de nacht dus dan bel je het noodnummer van sneleentaxi. Je krijgt dan een taxi centrale welke je de procedure uitlegt: er komt een vervangende taxi die je op de meter naar huis brengt. Daarna kun je het dan regelen met sneleentaxi wordt er gezegd. Omdat het inmiddels na de afgesproken tijd is, en nog steeds niks gehoord, ben ik hier maar akkoord mee gegaan. 5 min later meteen een nette taxi. Later belt de chauffeur nog dat hij er is, maar dat was te laat. Toen zaten we al in de vervangende taxi. Meteen dezelfde nacht nog gemaild over de situatie. Krijg je daarna bericht dat de chauffeur toch op tijd was en dat ze klein beetje (lees 40 euro) ter compensatie als korting op je volgende rit kunnen geven. Zij vinden het blijkbaar normaal dat zo'n taxichauffeur zijn telefoon niet opneemt en mensen gewoon laat wachten, terwijl dit anders beschreven staat op de site van sneleentaxi. Ik ben nu voor dit ritje bijna 400 euro kwijt, want krijg het geld niet terug van sneleentaxi en moet de vervangende rit zelf betalen. Dat is op de meter natuurlijk geen doen. Sneleentaxi moet hier haar verlies gewoon nemen en begrijpen dat zon taxichaffeur moet communiceren en op tijd moet komen. Voor mij nooit meer!!

Geweldig, precies op tijd, vriendelijke chauffeur.

Perfect en nog betaalbaar. Voor herhaling vatbaar.

Op tijd en goede service

Aardige chauffeur kwam op tijd.

Netjes op tijd, keurige auto en driver

Netjes op tijd, keurige auto en driver

Mooi op tijd

Vriendelijke chauffeur. Perfecte service. Kan niet beter.

Snelle en veilige service in een schone taxi

Een erg vriendelijke en schone taxi waarin ik werd opgehaald. Hij was er mooi optijd en reed vervolgens veilig naar mijn eindbestemming. Kortom alles wat je als passagier wilt krijgen, was er!

Geen enkel probleem, op tijd,vriendelijke chauffeur. Super goed

Zie voorgaande

Atoomweg 63