Alles was goed geregeld en flexibel. Wij waren een uur te vroeg aangekomen op Schiphol en de chauffeur kon ons eerder ophalen. Heel fijn. Het taxi was schoon en netjes en het aardige chauffeur. Helemaal tevreden.

Op tijd aangekomen en goede communicatie

Taxi was goed op tijd zodat ik mijn vlucht met gemak haalde, communicatie via mail en telefoon was heel duidelijk. Aanrader!

Aardige chauffeur! Ondanks dat meneer te vroeg was bleef hij netjes wachten

Meneer had veel geduld want toen hij belde stond ik in veel herrie, meneer bleek ook wachten ondanks dat hij 3 kwartier te vroeg was

Vriendelijke chauffeur

Mooi optijd en ons veilig terug gebracht

Super aardige chauffeur en snel op mijn bestemming. Chauffeur kwam iets later maar liet dit netjes weten

Allebei de ritten van en naar Deventer perfect op tijd.

Prima taxirit na het uitgaan.

Taxichauffeur belde om te laten weten dat hij iets later was wat uiteindelijk mee viel. Hij was vriendelijk en heeft ons spoedig naar de bestemming gebracht.

Heel fijn

Taxi was ruim op tijd en smste 5min van te voren dat ze er was. Fijn en schoon.

Wat een gezelligheid!

Wij gingen zaterdag Carnavallen. Meneer kwam ons 5 min later dan gepland ophalen en bood gelijk al netjes excuus aan, maakte lief onze deur open om in te stappen. Fijne rit heen gehad. Jammer dat hij ons niet kon halen en jullie geen andere taxi beschikbaar hadden.

Zeer positief

Netjes op tijd, vriendelijk, goede chauffeur beschaafd

Beste snelleen taxi, De ervaring was goed mijn zoon is er in mee gereden ik en mijn man zijn ietsje langer in het restaurant gebleven. Kleine tip: Een belletje is soms handiger of via WhatsApp. Het smsje ondekten we pas wat later dat die was verstuurd het was ook best druk in het restaurant. Mvg Fam. Brouwer.

Op tijd, keurig, en goede en aardige en hulpzame chauffeur.

Erg prettig om vooraf al de zekerheid te hebben dat er een taxi klaar staat!

Ideale service om vooraf een taxi te reserveren. Dit geeft een stukje zekerheid dat er een taxi klaar staat om de afgesproken tijd voor een vast bedrag!

Geweldig.

Vriendelijke chauffeur en attent.

Vriendelijke chauffeur en goede rit

Chauffeur was mooi op tijd en erg vriendelijk. Ook reed ze prettig

Zeer positieve ervaring

Alles verliep helemaal naar wens

Echt helemaal super!

Super leuk gesprek

Ik had een super leuk en interessant gesprek met de chauffeur. Uiterst vriendelijk persoon.

Ik kan alleen maar een positieve beoordeling geven. Mijn taxi rit ging vloeiend en we hebben ook nog even een stop gedaan. De chauffeur Sjaak was vriendelijk en behulpzaam.

Op tijd, vriendelijk, maar rokers-taxi.

De taxi was keurig op tijd met een vriendelijke chauffeur. Helaas is de chauffeur een fervent roker en doet dit waarschijnlijk ook in de taxi, mijn vrouw had moeite met ademhalen en onze kleren stonken daarna. Met vriendelijke groet, A.C. Eckhardt

Prima verzorgd zoals je mag verwachten.

Prima contact en op tijd

Na landing even gebeld, afgesproken bij vertrek 3 en na nog een keer contact snel gevonden. 5 minuutjes wachten en een snelle transfer naar huis. Prima!

Perfect op tijd

Zowel ophalen thuis als aankomst op plaats van bestemming exact volgens schema. Fijne chaufdeur.

Fijne ervaring

Fijn dat de taxi mij vroeg kon ophalen en brengen naar mijn bestemming

Aardige chauffeurs, nette bus, goeie rit

Zowel op de heenweg als terugweg prettige ervaring en met 2 verschillende rit providers. Op de heenweg een vriendelijke dame die gezellig een praatje met ons maakte op het moment dat we daar aanleiding toe gaven. De chauffeur op de terugweg liet ons een half uur van tevoren al weten op locatie te staan wachten, we mochten zelf weten wanneer we wilden vertrekken. Beide taxi’s waren netjes van binnen en er werd aan de Corona maatregelen gedacht.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht