Goede communicatie, belde even wanneer ze aan zou komen. Prettige rit. Op tijd op plaats van bestemming.
Beste Marie, Wat fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We doen er alles aan om elke rit weer tot een succes te maken :-) We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Een fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Beste Anwar, Dankjewel voor jouw positieve recensie, daar zijn we heel erg blij mee! :-) We hopen je in de toekomst weer eens te zien bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Op tijd, vlot en voorzichtig gereden.
Beste Martin, Dankjewel voor jouw mooie recensie! We doen er alles aan om elke rit weer tot een succes te maken en het is ontzettend fijn om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept :-). Wij willen ons blijven verbeteren en altijd voor die 10 gaan en vinden feedback ook heel erg waardevol. Daarom heb ik je een mailtje gestuurd met de vraag of jij nog eventuele tips voor ons hebt. We zijn je graag van dienst bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne avond! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Dit behoeft verder geen betoog.
Beste Hans, Dankjewel voor jouw korte maar zeer krachtige recensie :-) Als iets goed is heb je ook niet veel woorden nodig. We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Chauffeur was stipt op tijd, beleefd en behulpzaam, gesprek was prettig en rijstijl was keurig en veilig.
Beste Mark, Dankjewel voor jouw ontzettend mooie recensie! Het is fijn om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen. Ook leuk om te lezen dat je met de chauffeur een leuk gesprek hebt kunnen voeren, dan gaat de reis nog net iets sneller voorbij :-) We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Voor nu wil ik je een hele fijne avond wensen! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Goede prijs, prima op tijd, aardige taxichauffeur.
Beste Marguerite, Dankjewel voor jouw uitstekende recensie, daar worden we heel erg blij van! :-) We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken en hierbij zijn prijs, tijd en kwaliteit super belangrijk. Het is fijn om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept! We zien je graag in de toekomst nog een terug bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Lekkere rustige ritten alles op tijd en een de terugreis kunnen verplaatsen naar drie uur eerder ook geen probleem hoor
Beste Jet, Dankjewel voor jouw mooie recensie! Fijn om te lezen dat jouw ritten zo lekker en rustig zijn verlopen :-) We doen er altijd alles aan om elke rit weer tot een succes te maken en hier hoort een stukje meedenken bij; 3 uur van tevoren wijzigingen aanbrengen is daarom een stukje flexibiliteit dat we graag willen bieden en het is fijn om te lezen dat dit voor jou heeft gewerkt! We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne avond :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Mijn chauffeur Michael Debis was vriendelijk, attent en veilig achter de stuur. Ik had een gezellige rit zonder probleem.
Beste Naysolin, Dankjewel voor jou mooie recensie, daar zijn we erg blij mee! :-) Ook ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen :-) We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Hij was mooi op tijd en we werden mooi op tijd afgeleverd.
Beste Theo, Altijd fijn om te lezen dat wij onze naam eer aan doen! We doen er alles aan om de rit snel, maar correct te laten verlopen en het is leuk om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept :-) We hopen je weer eens terug te zien bij sneleentaxi. Een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Prima ervaring. Redelijke prijs. Chauffeur ruim op tijd en behulpzaam/ vriendelijk.
Beste Frederieke, Dankjewel voor jouw fantastische recensie! Heel erg fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te zijn bij sneleentaxi. Een fijne avond :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Wachtte op de afgesproken plek, zeer aardige chauffeur
Beste Roy, Ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen en dat je een leuke klik had met de chauffeur :-) We hopen je weer eens terug te zien bij sneleentaxi. Een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Even een misverstand wat betreft adres,maar nam vlot zijn telefoon op en werd het snel geregeld.
Beste Marina, Wat fijn om te lezen dat ondanks een misverstand jullie de weg snel naar elkaar gevonden hebben en daarna ook naar het vliegveld :-) Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en we zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Voor nu, een hele fijne avond :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Makkelijk en snel te regelen, goed betaalbaar, prima taxirit.
Beste Wesley, Grazie voor jouw mooie recensie! Fijn om te lezen dat jouw boeking en rit naar wens zijn verlopen. :-) We zien je graag in de toekomst weer eens terug bij sneleentaxi! Ciao, Sya Sneleentaxi
Nette chauffeur en keurig fris ruikende auto. Hij was keurig op tijd. Dus prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Beste Hennie, Dankjewel voor jouw positieve recensie! We zijn er blij om te lezen dat jouw rit fris en fruitig is verlopen :-) We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De chauffeur was precies op tijd en heel professioneel, de rit verliep prima en snel.
Beste Beatrice, Dankjewel voor jouw fantastische recensie! Daar worden we heel erg blij van :-) Maar het meest blij worden wij er natuurlijk van om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We doen er alles aan om elke rit weer tot een succes te maken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Voor nu een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Resereveren ging makkelijk, snel bevestiging. Chauffeur nam contact op toen hij er was, waarna ik snel bij de taxi was.
Beste Jolanda, Dankjewel voor jouw geweldige recensie en wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw reservering als rit zo naar wens is verlopen! :-) Ook fijn om te lezen dat het contact met de vervoerder soepel verliep en jullie elkaar snel hebben kunnen vinden! Een goed begin is het halve werk en dat maakt een reis toch een heel stuk aangenamer. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Een prima ervaring en de chauffeur was keurig op tijd. De rit was gezellig en ontspannen. Makkelijk te boeken in een korte tijd.
Beste Peter, Ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit ontspannen en gezellig verlopen is! We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken en het is heel fijn om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept :-) We zien je graag in de toekomst weer eens terug bij sneleentaxi. Een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De chauffeur van te voren een Whatsapp bericht gestuurd of alles goed was binnen gekomen, dit klopte inderdaad. Hij zou op tijd aan komen en stond er zelfs midden in de nacht keurig 15 minuten voor de afgesproken tijd. Bij het inladen enorm behulpzaam met het tillen van koffers waarbij hij zelfs vroeg of we alles hadden voor onze vakantie. Bij aankomst de koffers uit de taxi getild en ons een fijne vakantie gewenst. De volgende keer weten wij zeker waar we onze taxi zullen boeken!
Beste Marciano, Dankjewel voor jouw fantastische recensie, worden we heel heel blij van :-) Daarnaast fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen. We proberen elke rit tot een succes te maken of dat nou in de vroege ochtenduurtjes of diep in de nacht is, dat maakt helemaal niet uit! Ook leuk om te lezen dat de vervoerder zo met jullie meedacht een klassiek spelletje ik ga op vakantie en neem mee inbracht. Nu hoop ik maar dat jullie niks belangrijks zijn vergeten ;-) Ik wil je nog een fijne vakantie wensen en wij zien je graag terug bij sneleentaxi! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
in 1 woord: perfect
Beste Tycho, Dankjewel voor jouw korte, maar zeer krachtige recensie. Als iets goed is heb je niet veel woorden nodig! :-) We zijn je in de toekomst graag weer van dienst bij sneleentaxi! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Netjes op tijd tot aan bestemming
Beste Sab, Dankjewel voor jouw mooie recensie! Fijn dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We zien je graag in de toekomst nog eens terug bij sneleentaxi en een goed weekend! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Chauffeur belde keurig dat hij door drukte wat later zou zijn + belde 1 minuut voor aankomst nog een keer dat hij er bijna was. Hielp daar waar nodig bij het instappen in de taxibus. Zeer klantvriendelijke chauffeur!
Beste Andre, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit zo fijn is verlopen! We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken en het lezen van jouw recensie maakt ons heel erg blij! :-) We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Wegens ziekte hadden we snel een taxi nodig, de website wees zichzelf en binnen een kwartier hadden we geboekt en bevestiging. Op de dag zelf nog een appje gehad van de chauffeur dat hij eraan kwam. helemaal perfect
Beste Mark, Dankjewel voor jouw fantastische recensie! We doen inderdaad ons uiterste best om onze naam waar te maken, het is immers sneleentaxi ;-) Ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen en ik hoop dat iedereen inmiddels weer hersteld is. We zijn je in de toekomst graag weer van dienst, met of zonder ziekte! Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Wat een onwijs slecht bedrijf kwa planning! Wij hadden om 03:05 een taxi besteld met 30,00 extra toeslag, nou dat doen we dan maar… Nooit moeten doen!!!!!! Wij hebben van 03:05 tot 05:00 gewacht totdat onze ‘oh zo snelle’ taxi eindelijk op kwam dagen. Contact opgenomen met het hoodbureau om onze 60,00 vooraf betaald terug te krijgen, helaas konden we het bedrag niet terug krijgen maar zouden wij een korting krijgen bij onze volgende bestelling. Nou hier bestellen doen wij dus echt NOOIT MEER.
Beste Suzanne, Wat vervelend om te lezen dat jouw rit niet naar wens is verlopen. Dat is niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten! Ik heb even jouw rit erbij gepakt, maar ik zie er geen notities bij staan die gemaakt zijn door mijzelf of een van mijn collega's. Daarnaast zie ik dat er een vervoerder aan jullie rit was gekoppeld en dat de rit niet geannuleerd is. Ik heb ook even in ons systeem gekeken, maar ik kan geen correspondentie terug vinden tussen ons. Ik heb eerder al een mail gestuurd in de hoop in contact te komen over jouw rit zodat we het hier samen over kunnen hebben en kijken waar het precies niet goed is gelopen. Je kunt ons van 09:00-18:00 uur telefonisch bereiken op 085 303 6816. Ik hoor graag van je! Dan zoeken we samen naar een oplossing! Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Taxi was er al voor het afgesproken tijdstip.
Beste Peter, Dankjewel voor jouw fantastische recensie :-) We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken en het is heel fijn om te lezen dat jouw ervaring dat onderstreept. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Voor nu wil ik je een fijne dag wensen! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Goede chauffeur,, vriendelijk! Gezellige prater
Beste Rien, Wat fijn om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen en je gezellig hebt kunnen kletsen met de chauffeur! Dan gaat de tijd van de rit nog sneller voorbij! :-) We zien je graag nog eens terug bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht