Netjes, op tijd, hulp.
Beste John, Wat fijn om te lezen dat jouw rit netjes en op tijd is verlopen! We doen er alles aan om elke rit weer tot een succes te maken en het is dan ook heel fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi! :-) Voor nu een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya sneleentaxi
Helemaal geweldig en erg blij met een SMS, een dag van te voren dat ze morgen om 9 uur bij mij zijn voor de taxi rit
Beste Jeanette, Dankjewel voor jouw mooie recensie en wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw ervaring zo geweldig was! :-) We doen er alles aan om elke rit weer tot een succes te maken en een goed begin is het halve werk! We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Voor nu een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De site is makkelijk en duidelijk. Bij vragen wordt je snel geholpen. De taxi kwam ons op de juiste tijd ophalen en de rit verliep prima.
Beste Irmonda, Wat fijn om te lezen dat jouw boeking en rit naar wens is verlopen! We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken :-) We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Een goede vriendin zou ons naar Schiphol brengen voor onze vlucht op 1 Januari 22! Bleek haar auto stuk en moesten we best stressvol op het laatst toch nog met de taxi ! Voor het eerst bij Sneleentaxi online geboekt voor heen& terug slechts een uur voor vertrek dus met SPOED!!! Ontving heel snel mail met gegevens chauffeur dus kon direct whatsapp sturen om aan te geven waar zouden staan met de koffers . Mooie nette wagen en gezellige chauffeur en uitstekende prijs! Zeker omdat zo laatste moment nog moesten boeken , elders veel duurder zo late boeking!!!
Beste Uni, Dat was volgens mij een stressvolle situatie; auto kapot, vlucht halen. Gelukkig is het goed gekomen en ik ben blij om te lezen dat wij jou van dienst konden zijn, om jouw vlucht op tijd te halen! :-) Wij doen er alles aan om elke rit zo goed en snel mogelijk te faciliteren en het is ontzettend fijn om te lezen dat je naast de tijdsdruk ook nog gezellig hebt kunnen kletsen met onze chauffeur! We staan alweer in de startblokken om je op te halen 8 januari. Een goede vlucht! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Erg goed Op tijd en vriendelijk Goed gevoel Alles conform afspraak
Beste Gerard, Bedankt voor jouw mooie recensie! Ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit perfect is verlopen! Daar zetten we elke dag alles op alles voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi! :-) Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Super geregeld. Snel en gemakkelijk online aan te vragen, direct bevestiging en dat zelfs 1 dag voor oudejaarsavond/nacht. Heel tevreden!
Beste Kim, Dankjewel voor jouw mooie recensie, daar worden we blij van! :-) Het is ontzettend fijn om te lezen dat je heel tevreden bent, daar doen we elke dag weer ons best voor! Ik hoop dat je daarnaast een leuke jaarwisseling hebt gehad en (een beetje laat) nog de beste wensen! We zien je graag een volgende keer terug bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Keurig op tijd en vriendelijk gedurende de rit
Beste Volker, Wat fijn om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen! En dankjewel voor jouw mooie cijfer! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi! :-) Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Onze chauffeur heeft ons ruim binnen de tijd op onze bestemming gebracht en was uiterst behulpzaam met in- en uitladen van onze bagage. Toppie!! De taxibus was ruim, luxe en van alle nodige zaken voorzien. Als we weer naar NL komen gaan we zeker weer gebruik maken van deze service.
Beste Jan-Pieter, Dankjewel voor jouw fantastische recensie! Daar worden we heel erg blij van! Altijd fijn wanneer je op reis gaat en je veel bagage bij je hebt, dat een chauffeur helpt! Vele handen maken ligt werk :-) Ik hoop dat jullie reis vlot is verlopen en wil je veel plezier wensen in het zonnige Bonaire. We zijn je graag weer van dienst als je terug bent in het iets minder zonnige Nederland! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Taxi was precies op tijd en we werden netjes thuis afgeleverd .De chauffeur was heel vriendelijk
Beste Marlies, Ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit op tijd en naar wens is verlopen! We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken! :-) We zijn je graag in de toekomst weer van dienst bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
TOP
Beste Leon, Dankjewel voor jouw korte maar zeer krachtige recensie! Als iets goed is heb je ook niet veel woorden nodig :-) Wij doen er alles aan elke dag weer die 10 te behalen. We hopen je in de toekomst ook weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Helemaal toppie
Beste Yassine, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw reis helemaal top(pie) is verlopen! ;-) We zien je graag in de toekomst nog eens terug bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Taxi was keurig op tijd belde van te voren netjes op. Chauffeur heeft netjes gereden al met al prima rit.
Beste Berry, Dankjewel voor jouw mooie recensie! Super om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen en je op tijd was! Daar zetten we alles op alles voor :-) We zien je graag in de toekomst nog een keer terug bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Mooi op tijd, nette auto, aardige chauffeur
Beste Jitske, Wat fijn om te lezen dat jouw rit helemaal naar wens is verlopen! :-) Daar worden we blij van! We zien je graag nog een keer terug bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya sneleentaxi
De chauffeur was ruim 10 min te laat, maar de rit verder was prima, al heb ik schonere taxi's gehad.
Beste Erik, Dankjewel voor jouw feedback. Wat vervelend dat de taxi te laat was en hij naar jouw ogen schoner had kunnen zijn. Wij willen altijd de hoogste kwaliteit leveren die maar mogelijk is. Ik heb je daarom een mail gestuurd met de vraag of je jouw feedback iets uitgebreider zou willen toelichten. Op die manier kunnen wij hier het meest van leren en elke dag blijven verbeteren. Tot slot, heb ik taxi tegoed aan jouw account toegevoegd. Ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Nét na oud&nieuw toch op tijd en heel vriendelijk. Vond deze taxichauffeur echt een aanrader. Enige minpuntje was het behoorlijk hoge bedrag (3x zo hoog als normaal), maar voor één keer hadden we het er voor over.
Beste Elles, Allereerst hoop ik dat jullie een leuke jaarwisseling gehad en nog de beste wensen! :-) Met oud en nieuw zijn de prijzen inderdaad hoger. Normaal is dit natuurlijk niet het geval, maar met zo'n bijzondere feestdag geldt er een extra toeslag. Ondanks dat ben ik heel erg blij om te lezen dat jullie rit naar wens is verlopen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi. Voor nu een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De taxi was hardstikke op tijd, belde ons op dat hij binnen een paar minuten voor de deur stond. Ook het boeken ging perfect en heel makkelijk.
Beste Angela, Dankjewel voor jouw mooie recensie! Daar worden we heel erg blij van! :-) We doen er alles aan om elke rit tot een succes te maken en het is heel erg fijn om zulke positieve feedback terug te lezen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Netjes geregeld allemaal
Beste Ineke, Fijn om te lezen dat jouw rit naar wens is verlopen! :-) We hopen je in de toekomst weer eens terug te zien bij sneleentaxi! Voor nu een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Taxi was keurig op tijd en het was goed geregeld. 1 minpuntje - de 1e taxi reed naar ervaring van inzittenden een beetje onbezonnen.
Beste Rick, Allereerst, hoop ik dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad en nog de beste wensen! Daarnaast wil ik je ook bedanken voor jouw feedback. Wij vinden jouw feedback heel erg waardevol en daarom heb ik je nog een mail gestuurd om hierover ervaringen uit te wisselen. Op die manier kunnen wij elke dag weer beter worden en dat is waar we naar streven bij sneleentaxi! Ik heb tot slot taxitegoed aan jouw account toegevoegd en hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn! Voor nu een fijne dag! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Keurig op tijd en een nette chauffeur. Wel heel vreemd dat de chauffeur op zo'n speciale rit geen mondkapje draagt.
Beste Wil, Dankjewel voor jouw feedback. Ik hoop dat jouw testuitslag niet zo positief was als jouw rit ;-) Bij sneleentaxi willen we elke dag blijven leren en beter worden. Ik heb jou daarom een mail gestuurd om wat meer in detail over jouw ervaring contact uit te wisselen. Daarnaast neem ik ook contact op met de desbetreffende vervoerder. Ik heb als bedankje voor jouw feedback taxitegoed aan jouw account toegoevoegd en hoop je in de toekomst weer eens terug te zien bij sneleentaxi! Een hele fijne dag! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Ik vind de boeking op de site erg makkelijk en snel, alles wijst voor zich. Wat ik vooral heel prettig vind, is dat de prijs van tevoren al is bepaald en het dus nooit meer kan worden. En deze taxicentrale is wel een vd goedkoopste opties als je betaalbaar wilt reizen. De chauffeurs op de heen- en terugreis waren daarnaast ruim op tijd en erg vriendelijk, hielpen ook netjes met in- en uitstappen en hielden de deur open. Een volgende keer zal ik zeker weer kiezen voor sneleentaxi.nl want ik ben erg goed geholpen en zeer tevreden!!
Beste Naomi, Dankjewel voor jouw ontzettend positieve en mooie recensie! Daar krijgen wij een big smile van op ons gezicht :-) We doen er alles aan om de kwaliteit zo hoog als maar kan te houden en de prijs juist laag. Het is dan ook heel leuk om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst bij sneleentaxi! Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Geboekt 2 taxi s , bevestigd, en geannuleerd alles binnen half uur. Slecht hoor eerst zorgen dat je de bestelde 2 taxi s kan leveren voordat je bevestigd. Bestel luxe auto, bellen word bus, dan oh sorrie kunnen niet leveren En bedankt
Beste Sandra, Wat vervelend dat jouw ervaring niet naar wens is verlopen bij ons. Ik heb even naar jouw ritten gekeken en zie dat deze 24 december zijn geboekt. Ik zal kort uitleggen waarom de rit is geannuleerd. Bij ons kun je tot ongeveer 20 minuten van tevoren een rit boeken. Wij bieden jouw rit dan aan vervoerders aan en zij kunnen deze accepteren. Dit gaat via een geautomatiseerd systeem. Wanneer de rit na een bepaalde tijd niet is aangenomen, doen wij er handmatig alles aan om de rit door te laten gaan. Helaas zijn er voor jouw ritten geen vervoerders beschikbaar. Dit had ook te maken met de drukke kerstperiode. Natuurlijk blijft het erg vervelend en zetten wij alles op alles om elke rit door te laten gaan. Ik heb om de pijn een beetje te verzachten tegoed aan jouw account toegevoegd. Ik hoop dat we niet alle credits hebben verspild en hopen je in de toekomst van dienst te kunnen zijn. Daarnaast wil ik je een hele fijne dag wensen! :-) Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Originele beoordeling
De chauffeur haalde ons zelfs nog iets vroeger op dan gepland dus we waren lekker op tijd op de luchthaven. Vriendelijke chauffeur, hij reed netjes. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Sophie, Dankjewel voor jouw fantastische recensie! Fijn om te lezen ook dat jouw rit zo naar wens is verlopen! De chauffeur stond al in de startblokken voor jullie rit, zodat jullie zeker op tijd waren voor jullie vlucht :-) We zien je in de toekomst graag weer eens terug bij sneleentaxi. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De taxi was precies op tijd, vriendelijke dame. Veilig met scherm tussen passagier en haar.
Beste Glenn, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen! We doen er alles aan bij sneleentaxi om elke rit weer tot een succes te maken en het is erg fijn om te lezen dat jouw ervaring dit onderstreept! We zijn je graag in de toekomst weer van dienst :-) Voor nu een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
Goede service and op tijd gekomen. Perfect!
Beste Hossam, Dankjewel voor jouw mooie recensie! Daar worden we heel erg blij van :-) Het meest blij worden we ervan om te lezen dat jouw rit zo naar wens is verlopen. We zien je graag nog een terug bij sneleentaxi. Voor nu, een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Sya Sneleentaxi
De man was keurig op tijd en zeer vriendelijk en netjes gekleed. De taxi was zeer netjes en de chauffeur reed prima. Een gezellige man ook ondanks dat hij af en toe moeilijk te verstaan was door het scherm .
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht