Zonder zorgen op reis

De service was bijzonder goed. Een dag van tevoren werd ik keurig gebeld en de auto aangepast aan de hoeveelheid bagage die we meenamen. De chauffeur was de volgende ochtend ruim op tijd. Hij was vriendelijk, uiterst behulpzaam en professioneel. Alleen maar lof.

Erg vriendelijke en deskundige chauffeur (Khalid) met prettige rijstijl

De chauffeur (Khalid) was erg vriendelijk en deskundig. Hij heeft een prettige rustige rijstijl

Flexibel, op tijd en luxe

Zonder probleem rit verplaatst na gecancelde vlucht. Lixe auto. Ruim op tijd en vriendelijk.

Een echte aanrader

Geen gedoe. Gemakkelijk te boeken. Comfortabel En met zijn 3-en nog eens zeer scherp geprijsd. Een vriendelijke chauffeur. Deze houden we er zeker in!

Op tijd/nette chauffeur

Aardige chauffeur, nette taxi

Aardige chauffeur die van lichtdesign houdt en daar veel over wist te vertellen. Taxi netjes.

Netjes op tijd opgehaald en in no-time Op bestemming

Super! Keurig op tijd en prima service!

Chauffeur was zeer beleefd en gezellig gepraat onderweg. Kwam keurig op tijd en gaf goede service!

Toen we rond 00:15 ons toestel hadden verlaten, had ik gebeld met de taxichauffeur. Hij zei dat hij onderweg ging. We waren deze keer de gelukkigen die als een van de eerste onze koffers hadden en dus gingen we volgens afspraak naar de vertrekhal. Eenmaal buiten opnieuw bellen en de chauffeur vertelde dat hij net aan kwam rijden. We staken de weg over hij parkeerde vlak voor onze neus. Instappen en naar huis. Het was rustig en 1:15 waren we thuis in Almere. Wat een geweldige service.

Volgende keer weer

Prima geregeld Nette, vriendelijke chauffeur Fijne auto

Fantastische service!

Fantastische service! Erg puntueel en soepel verloop.

Snel, correct en netjes

Uitstekende en prettige chauffeur. Op tijd. Uiterst verzorgde auto.

Prima rit

Taxi was netjes op tijd, nette en vriendelijke chauffeur.

Had de taxirit voor mijn stiefvader die getest moest worden geregeld. Hij vond het geweldig goed geregeld, de chauffeuse was erg aardig, het is vlekkeloos verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat ik ook fijn vind is dat je van tevoren weet hoeveel de rit kost. Je komt dan niet voor verrassingen te staan.

Prima op tijd

Uitstekende service, net appje voordat de vlucht vertrok waar de taxi zou staan. Hele duidelijke instructie en een vlotte afhandeling. Prima rit.

Fantastische chauffeuse

Onze chauffeuze was fantastisch. Helemaal op tijd en gezellig. Heeft ons veilig naar Schiphol gebracht.

Ok

Ok

Het regende pijpenstelen en de chauffeur kwam mij ophalen met paraplu!

Goede ervaring ksmi

Taxi chauffeur was ruim op tijd. Ik had om 7 uur sochtends een taxi nodig dus ik maakte me een beetje zorgen, maar dit was helemaal niet nodig. Communicatie verliep ook netjes. Respectvolle chauffeur

top

goede en correcte chauffeur,fijne rit en keurig vooraf gebeld

Gezellige chauffeur, tijd vloog voorbij!

We hadden wat raakvlakken dus de 1.40 uur reistijd vloog voorbij. Gezellige kerel en een heel relaxte rijstijl. Geen haast, niet te hard rijden, etc..

perfect

keurig en vriendelijk personeel . Netjes op tijd kortom geen enkel punt van kritiek .Top. perfecte service zoals je die verwacht

Netjes op tijd, vriendelijke man, nette auto.

could not recommend more

amazing car, very nice driver, on time and smooth drive

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht